Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

De beste scheerapparaten op een rij


Uitgebreide reviews van

Home | Profile | Archives | Friends


Fan van de Philips scheerapparaat Serie? Alles over Philips scheerapparaten en onderdelen

Posted at 16:32, 13/7/2016

Foto

 

 De Philips Series 9000 is een uitstekende keuze wanneer u moeite heeft om uw nek en kaaklijnen dezelfde behandeling te geven zoals op andere plekken. 

 

De beste Philips scheerapparaten

 

Op zoek naar een nieuw Philips scheerapparaat? Lees mijn bevindingen over Philips scheerapparaten. Geen lulkoek maar rechtdoorzee en eerlijk. Veel vergelijkingssites komen met onzinnige scheerapparaat test. Hebben ze het daadwerkelijk getest? Hebben ze daadwerkelijk de pijn gevoeld van jarenlange huidproblemen door toedoen van het scheren? Misschien wel, misschien niet. Ik heb in ieder geval recht van spreken vind ik. Jaren gebruik gemaakt van goedkope scheerapparaat merken. 

 

Veel vergelijkingssites gaan uit van de gedachte dat scheerapparaten in principe uitwisselbaar zijn.. er zijn echter verschillende droogscheersystemen die elk anders werken. Zo werken de scheerapparaten van Philips (bekijk hier het goedkoopste aanbod) met draaikoppen heel anders dan de Braun scheerapparaten. Het ligt vooral aan je baardgroei en baardcontouren. Zo heb ik ergens gelezen dat de Philips scheerapparaten vaak buiten Europa als beste wordt gezien. De gloednieuwe Philips Series 9000 is daarom volgens veel mannen het beste scheerapparaat van Philips . Ook is het zo dat mensen die het ene type lekker vinden scheren het andere systeem totaal niet lekker vinden. Dus is mijn antwoord uiteindelijk dat je eigenlijk alleen maar scheerapparaten op je eigen gezicht kan vergelijken. Ik adviseer zelf om te starten met een goedkope Philips scheerapparaat. De beste philips scheerapparaat (Philips Series 9000) zit in de hoge prijsklasse en is met Braun 9095cc in strijd verwikkeld om de nummer 1 positie:

 

Foto

 Het beste scheerapparaat?

 

Philips SensoTouch RQ1175/16

Dit scheerapparaat behoort tot mijn menig zeker tot de beste Philips scheerapparaten. Ben praktisch van aard dus moet er toegang geboden worden aan bepaalde scheerapparaat onderdelen van Philips. Ik eis kwaliteit en levensduur van een scheerapparaat(link). De Philips SensoTouch RQ1175/16 heeft een zachte Touch voor een glad scheerresultaat! Het GyroFlex 2D-systeem past zich automatisch aan de contouren van je gezicht aan en scheert zelfs de kleinste stoppels perfect af met de DualPrecision-hoofden. Dankzij de Aquatec-afdichting kun je met de SensoTouch RQ1175/16 zowel droog als nat scheren. De SensoTouch RQ1175/16 wordt geleverd met opzetbare baardstyler met 5 lengtestanden. De Philips SensoTouch RQ1175/16 behoort tot de beste Philips scheerapparaten enkel omdat het veelzijdig met efficiëntie combineert. Hierdoor bent u in de meeste gevallen verzekerd van een goede en afmeetbare look.

 

 

Foto

De beste Philips scheerapparaten:

Philips Series 9000

Met Philips series 9000 scheerapparaten kun je meer dan 50 minuten draadloos scheren. Het rotatiescheersysteem met dubbele mesjes van het elektrische scheerapparaat tilt de haren op en scheert ze op een comfortabele manier net onder de huid af. De scheerkoppen hebben sleuven voor het scheren van normale haren en gaatjes voor de kortste stoppels. Dit is zonder twijfel de beste Philips scheerapparaat. Het gaat jaren mee, scheerapparaat onderdelen voor Philips is wat met zoekwerk zo gevonden.  Dit scheerapparaat past zich automatisch aan elke ronding van je gezicht en hals aan, voor een gladder resultaat. Goedkope Philips alternatieven zijn onder andere Philips S5 aquatouch


Een gevoelige huid? Tip: koop het juiste scheerapparaat!

Posted at 15:15, 12/7/2016

Foto

 

Wacht niet langer af. Wees goed voor uw huid en koop het juiste scheerapparaat. Levensduur en kwaliteit daar draait het om! Bekijk welk scheerapparaat het beste bij uw baardcontouren past.

Problemen met puisten na het scheren?

Ik heb vaak te maken gehad met verschillende ongemakken na scheren. Soms vormen zich na het scheren rode striemen rondom mijn hals en kaaklijnen. Scheerapparaat of scheermes? Toen mijn baardgroei begon scheerde ik met een traditionele scheermes. Laatste tijd is het wel wisselend, soms kies ik voor een scheermes( belangrijke meeting oid) voor een zeer gladde en stralende huid. Gedurende ‘ de reguliere werkweek’ kies ik voor een scheerapparaat. Normaalgesproken duurt het pak ‘em beet circa 3 tot 4 dagen voordat mijn huid helemaal hersteld is na het scheren. Van alles geprobeerd, droog en nat scheren, mesjes en allerlei verschillende goedkope scheerapparaten.

 

Mijn eigen review: Scheerapparaat test

Na twee weken met de Braun Series 7, geen irritatie meer en zeer weinig ingegroeide haren. Daarna heb ik de Philips 9000 Series voor één week getest. Ik moet zeggen dat ik de Philips scheerapparaten veel beter bij mij vindt passen. Na het scheren heb ik nauwelijks irritaties (ik heb een hele gevoelige huid). Het fijnste aan de Philips 9000 Serie is dat 3 koppen moeiteloos mee fluctueren met mijn baard en kaaklijnen. Ik heb ook even de Gillette getest om even na te gaan of er daadwerkelijk een groot verschil zou zijn. Mijn gevoelige huid kon er niet tegen en al na een halve dag had ik flinke rode plekken op mijn gezicht.

 

Foto

 

 

Mijn eigen review: beste scheerapparaat

Philips scheerapparaat komt het beste uit de scheerapparaten test wat mij betreft. De prijzen verschillen echter. Naar mijn mening is het een persoonlijke keuze, laat je niet gek maken. Ben je een beginneling met een gemiddelde baardgroei kies gewoon voor een goedkoop scheerapparaat. Iemand met een gemiddelde baardgroei moet dan gewoon kiezen voor de Philips Sensotouch of de Braun 3 Series. Zo’n duur scheerapparaat is alleen nodig voor de ‘gevorderde gebruikers’. Personen met unieke baardcontouren en exceptionele baardbehoeften.

 

Beste scheerapparaat voor heren met een gevoelige huid(TIP) 

De meesten van ons kennen het wel? Eerste keer scheren – resultaat” een gevoelige huid met rode plekken op het gezicht. De huid reageert overgevoelig maar herstelt zich naarmate je vaker scheert. Ik adviseer beginnelingen met een gevoelige huid daarom standaard de Braun series 3 of een goedkope Philips scheerapparaat.

 

Een geïrriteerde huid na het scheren? Hieronder de beste scheerapparaten voor de gevoelige huid

Tijdens scheren beschadig je als het ware de huid en deze moet zich kunnen herstellen. Ik adviseer mannen met een gevoelige huid om gebruik te maken van een goede aftershave. Het beste scheerapparaat is iets relatiefs en is in principe een kwestie van smaak, baardgroei en kaaklijnen. Wel is het belangrijk om een scheerapparaat te kopen dat precies bij u past! Een goede scheerapparaat dat aansluit op uw baardgroei. De aftershave heeft een regressieve werking: het verbetert de structuur van de huid, kalmeert en herstelt hem. De combinatie van een scheerapparaat en aftershave kan wonderen doen voor uw gevoelige huid. Er bestaan natuurlijk verschillende soorten aftershaves. Persoonlijk adviseer ik mannen om voornamelijk crèmes te gebruiken. Deze voeden en laten de huid beter hydrateren, waardoor de huid zich optimaal kan herstellen en de conditie goed blijft.

 

Foto

 

Mijn eigen review: koop een Aftershave!

Kies daarom het juiste scheerapparaat en maak het compleet met een aftershave dat bij je past. Op deze manier heb je het hele pakket! Er zijn namelijk ook aftershaves met alcohol, deze kun je beter niet gebruiken, omdat deze de huid juist laten uitdrogen, waardoor de huid zich niet goed kan herstellen en dus rood uit kan slaan.

Speciale aftershave crèmes met zorg gemaakt voor mannen met een gevoelige huid zijn er natuurlijk ook. Verder niet vergeten om een goede douche te nemen voordat je gaat scheren. De haren worden hierdoor iets verzacht.

 


Op zoek naar scheerapparaat onderdelen? Koop alleen wat u nodig heeft en bespaar geld!

Posted at 16:30, 11/7/2016

Foto

 

Bent u enkel op zoek naar aanvullende scheerapparaat onderdelen? U bent goed bezig! Lees hoe u de levensduur van uw huidige scheerapparaat aanzienlijk kunt verlengen.

 

​Wist u dat baardharen ongeveer een halve millimeter per dag groeien? Mannen moeten zich daarom scheren. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Bent u tevreden met uw huidige scheerapparaat en zoekt u alleen aanvullende scheerapparaat onderdelen? Bekijk hier de lijst met verschillende aanbieders van de beste en goedkoopste onderdelen.

 

Onderdelen scheerapparaat

Er wordt veel geschreven en gezegd over scheerapparaten, maar zover hoeft het allemaal niet te komen. Wees slim en bespaar geld! Bent u tevreden over uw huidige scheerapparaat? Goed zo, verleng de levensduur van het apparaat door aanvullende scheerapparaat onderdelen aan te schaffen. Hierdoor bent u verzekerd van niet alleen kwaliteit maar ook levensduur. Braun en Philips scheerapparaten gaan jarenlang mee (mits goed onderhouden).  Het is daarom belangrijk om altijd te beginnen met de aanschaf van een goed scheerapparaat. Daarom blijf ik erop hameren dat de keuze van een scheerapparaat niet altijd een gemakkelijke keuze is. Of je koopt een goed scheerapparaat met de mogelijkheid om jaren eraan vast te plakken door verschillende onderdelen te vervangen. Of je doet mee met de illusie en koopt een goedkoop scheerapparaat wat uiteindelijk zal resulteren in duurkoop (weinig afstelmogelijkheden scheerapparaat etc.)

 

Hierdoor bent u ervan verzekerd van een fris en verzorgde uitstraling, iedere dag hetzelfde resultaat!

Foto

 

U wilt gewoon kwaliteit tegen een goede prijs?
Beste koop scheerapparaten 

 

Overal valt er superveel te lezen over scheerapparaten. Maar kun je ook scheerapparaat onderdelen vinden? Ik vind dit  wel zo handig indien mijn scheerkop bijvoorbeeld kapot gaat. Hierdoor wordt u mogelijk bespaard van ongunstige uitgaven (een goede scheerapparaat blijft duur).  Ik heb een best zware baardgroei, na 2-3 dagen krijg ik vaak jeuk op mijn nek en rondom mijn mond. Zeer irritant op sommige dagen. Aan de andere kant ik kan deze dagen vooraf inplannen maar het blijft lastig. Momenteel gebruik ik een wat duurdere scheerapparaat. Vroeger was dit niet zo, begon met zo’n afgetakelde goedkope Action scheerapparaat. Helemaal niet verkeerd voor een rookie zonder scheerervaring. OK, toegegeven, soms was het net mijn nek in de fik stond, overal een branderig gevoel. Vanaf mijn 20e/21e scheer ik voornamelijk met of de Philips scheerapparaat of Braun(1 keer verwisseld van producent).Nu heeft mijn baardgroei zich ontwikkeld tot een taaie en stugge opponent voor de meeste scheerapparaten. Het is daarom niet verwonderlijk dat ik af het toe mijn scheerkop moet vervangen. 


Scheerapparaat voor de gevoelige huid?

Posted at 19:00, 10/7/2016

Foto

Op zoek naar het beste scheerapparaat voor de gevoelige huid?

 

Nuttige tips voor nieuwkomers ( gemiddelde baardgroei)
Het is vooral handig bij dikke baardharen die zo makkelijker worden afgeschoren, het ligt dus voornamelijk aan de baardgroei en baardcontouren . Nadeel van de Cooltech serie van Braun is dat de accu niet zo lang mee gaat door de Braun Cooltech technologie. Verder moet je de altijd de scheerkop goed beschermen zodat de folies heel blijven. Iets kapot en ben je op zoek naar aanvullende scheerapparaat onderdelen, vrees niet. Niet op zoek gaan naar een nieuw duur scheerapparaat. Vervang het en voeg levensduur toe aan het scheerapparaat. Van kwaliteit ben je meestal voorzien bij Philips of Braun scheerapparaten.
 
Een gevoelige huid, problemen met puisten en andere ongemakken na het scheren? Lees dan hoe de waarom een goed scheerapparaat wonderen kan doen!

​Tijdens het scheren beschadig je als het ware de huid en deze moet zich kunnen herstellen. Maak hierbij dus gebruik van een goede aftershave. Dit is van groot belang, want deze verbetert de structuur van de huid, kalmeert hem en herstelt hem. Er bestaan verschillende soorten aftershaves, ons advies gaat uit naar crèmes, deze voeden en laten de huid beter hydrateren, waardoor de huid zich optimaal kan herstellen en de conditie goed blijft. Er zijn namelijk ook aftershaves met alcohol, deze kun je beter niet gebruiken, omdat deze de huid juist laten uitdrogen, waardoor de huid zich niet goed kan herstellen en dus rood uit kan slaan. Ik heb ook even de Gillette getest om even na te gaan of er daadwerkelijk een groot verschil zou zijn. Mijn gevoelige huid kon er niet tegen en al na een halve dag had ik flinke rode plekken op mijn gezicht. Na twee weken met de Braun Series 7, geen irritatie meer en zeer weinig ingegroeide haren. Daarna heb ik de Philips 9000 Series voor één week getest. Ik moet zeggen dat ik de Philips scheerapparaten veel beter bij mij vindt passen.

Foto

 

Meer weten over de beste scheerapparaten voor de gevoelige huid? Lees onze andere berichten over de do's and don'ts  van scheren met een scheerapparaten!


Scheerapparaat nodig? Volgens veel mannen zijn dit de beste scheerapparaten

Posted at 15:36, 8/7/2016

Foto

Test elektrische scheerapparaten

Bent u op zoek naar een kwalitatieve scheerapparaten met verschillende instellingsmogelijkheden? Dat is toch niet teveel gevraagd? De beste scheerapparaten heb ik voor u op een rij gezet! 

Elke dag een fris en verzorgd uiterlijk? Wij mannen moeten dit veel serieuzer nemen. Het is niet voor niets dat Hollanders bekend staan om hun ‘slonzigheid’. Gezichtsverzorging voor de man begint met goedwerkende elektrisch scheerapparaat. De keuze voor een scheersysteem is iets persoonlijk. Er is keuze uit verschillende scheersystemen. Welke elektrische scheerapparaten bieden de beste scheerkwaliteit, huidcomfort en gebruiksgemak. Met een scheermesje scheer je het gladst. Een alternatief voor nat scheren met scheermesjes is  het kiezen voor een elektrisch scheerapparaat.

De populairste scheerapparaten zijn die van Braun en Philips. Daarnaast zijn er nog een aantal scheerapparaten verkrijgbaar van Panasonic, Remington en een aantal minder bekende merken. In deze test zijn alleen scheerapparaten van Philips en Braun getest. De meeste scheerapparaten zijn draadloos en oplaadbaar. Sommige modellen bieden de mogelijkheid zowel nat als droog te scheren.

 

Meer weten over elektrische scheerapparaten test?

 

Beste scheerapparaat

Zoals gezegd gaat het bij de aankoop van een scheerapparaat vooral om persoonlijke smaak en voorkeuren. Het scheerresultaat en huidcomfort van de roterende apparaten is vergelijkbaar met de vibrerende scheerapparaten. De roterende scheersystemen maken iets minder geluid.

 

Wat maakt een scheerapparaat goed?

Belangrijke aspecten zijn de technische componenten. Braun en Philips lopen natuurlijk voorop betreft technologische innovaties en ontwikkelingen. Scheerapparaten moeten beoordeeld worden op scheerkwaliteit, huidcomfort en gebruiksgemak. De verschillen in scheerkwaliteit blijken zijn namelijk uitermate groot(vooral voor mannen met een gevoelige huid). Zodoende de volgende elektrische scheerapparaat test resultaten

 

Foto\

 

 

Mijn top 3: Vergelijk de beste scheerapparaten

Beste scheerapparaat: nummer één

Philips Series 9000 scheerapparaat

 

Beste scheerapparaat: nummer twee

Braun Series 9-9095cc scheerapparaat

 

Beste scheerapparaat: nummer drie

Panasonic Arc 5 scheerapparaat

 

Bekijk en vergelijk de beste scheerapparaten

 

Beste scheerapparaat? Mijn conclusie: Philips Series 9000

Ben je pragmatisch ingesteld? Ik ook, daarom zoek ik altijd een scheerapparaat waarmee ik mijn gezicht kan trimmen en scheren. Te vaak jarenlang goedkope scheerapparaten moeten weggooien. Heb daarom besloten om een keer geen budget vast te stellen voor de aankoop van een scheerapparaat.  Het verschil is echt merkbaar en mannen met een gevoelige huid moeten dit echt in overweging nemen. Voor kwaliteit moet eenmaal betaald worden, ik was ook sceptisch maar de Philips 9000 Series is echt heel erg goed.

 

Alternatieven: goedkope scheerapparaten

Bent u opzoek naar een goed scheerapparaat met een voordelig prijskaartje? Elektrisch geeft een prima resultaat. Het is daarom zaak om het juiste scheerapparaat te kopen. Ben je bijvoorbeeld een beginneling met gemiddelde baardgroei dan is het raadzaam om te beginnen met een goedkoop scheerapparaat. Dus gewoon een scheerapparaat gebruiken, geen duur scheerapparaat kopen. Tegenwoordig zijn goedkope scheerapparaten heel goed betaalbaar (bekijk hier de lijst onder 100 euro).

 

Mijn top 3: Vergelijk de beste en goedkope scheerapparaten

 

Beste goedkope scheerapparaat: nummer één

Remington xr1330 Hyperflex scheerapparaat

 

Beste goedkope scheerapparaat: nummer twee

Philips SensoTouch

 

Beste goedkope scheerapparaat: nummer drie

Braun Series 3

 

Beste goedkope scheerapparaat? Mijn conclusie: Remington Hyperflex Series

De Remington Hyperflex Series is er vooral op gericht om zo glad mogelijk te scheren. Het maakt tevens gebruik van 3 scheerkoppen (zoals Philips). Natuurlijk veel minder in kwaliteit maar heel wat beter dan andere goedkope onzin scheerapparaten. Het heeft 2 vooruitstrevende technologieën.

 

 

Foto

 

Meer weten over de Remington Hyperflex Series?

klik dan op de foto voor meer informatie over Remington scheerapparaten

 


Moeite met keuze scheerapparaat? Lees waar Braun Series 3,7 en 9 het beste op scoren!

Posted at 16:00, 7/7/2016

Foto

Beste scheerapparaat vergelijken

 

Geen onzin, geen verkooppraat. Nuttige informatie over scheerapparaten
Ik zie steeds meer scheerapparaat dit, scheerapparaat dat. Sommige reviews waren nuttig anderen waren ronduit lachwekkend. Ik besloot het zelf te doen: een scheerapparaten test. Het idee is simpel. Iedereen is anders dus wat is het beste scheerapparaat voor mijn type baardgroei. Wie ben ik? Een levensgenieter pur sang die vooral praktisch georiënteerd is. Wat voor scheerapparaat sluit op mij aan? Juist, een scheerapparaat dat efficiënt en resultaatgericht is. We zoeken toch altijd mogelijkheden om tijdwinst te boeken? Althans, ik vind dat we zo moeten leven…. 

 

Hoe zijn mijn baardcontouren en baardgroei?
Normaalgesproken scheer me altijd droog en heb eigenlijk alleen nog maar Braun scheerapparaten. scheerapparaten gehad. Ik ben altijd tevreden geweest over het scheerresultaat! Nu is dit wel een tijdje geleden, ik gebruik namelijk nog steeds de braun series 3 340s scheerapparaat. Nu mijn braun series 3 scheerkop kapot is, denk ik dat het een mooi moment is om mijn Braun series 3 scheerapparaat te vervangen voor een nieuwe. De opvolger, Braun series 7 scheerapparaat. Of ga ik toch direct voor de hoofdprijs: de nieuwe Braun series 9. Misschien gooi ik het over een andere boeg stap ik over naar de concurrent Philips, die hebben tegenwoordig WAANZINNIGE scheerapparaten. Soms denk ik dat de tijd voorbij vliegt met al die hyperhypefastline technologie, maargoed. 

Een gabber van me gebruikt ook altijd een Braun, heb nu de Braun Serie 7- 790 cc scheerapparaat met zo’n schoonmaakbakje een 1 maand kunnen proberen(Ja! Meerdere personen kunnen gebruik maken van scheerapparaat). Tijdje geleden geprobeerd met zo’n Philips scheerapparaat met drie kopjes die heb ik na een week al weggegeven aan mijn kleinzoon.Hij vind de Philips Series 9000 geweldig! Maar dat is weer iets, wat voor iedereen weer anders is. Ik nam in ieder geval altijd een scheerapparaat van Braun. Ik heb mijn huidige braun series 3 340s jaren in bezit. Af en toe moest ik mijn braun series 3 scheerkop vervangen. Toendertijd was dit een heel gedoe om een nieuwe scheerkop voor je Braun scheerapparaat te vinden. Nu niet meer, Bekijk deze website: link (voor de liefhebbers). Bij Philips scheerapparaten en met name de goedkopere instap modellen worden je haartjes door de roterende beweging er ook nog wel eens "uitgetrokken". 

 

Foto

 meer over de beste Braun scheerapparaten

 

 

Hosting door HQ ICT Systeembeheer