Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

De blog van Carine en Freddy

1/8/2011 - Hondje

De Nederlandse hond, trouw en gehoorzaam en ook nog goed opgevoed. En ze luisteren. De Griekse hond, lief, avontuurlijk, eigenwijs en moeilijk om vanaf te komen. Vandaag was er een hondje met mn ouders meegelopen en liep mee naar ons huis. Maar hij wilde niet meer weg. Als je t hek dicht deed bleef hij er doorheen kijken en begon te blaffen. Toen mn ouders een stukje gingen wandelen liep hij de hele tijd mee. Toen hebben ze hem maar naar zijn huis gebracht want hij bleef maar achter ze aan lopen. Hij was wel lief hoor. Maar om nou gelijk bij ons te komen wonen, nee dat was niet de bedoeling :p
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

26/7/2011 - Vakantie in Nederland

Zit ik heerlijk hier op een terrasje, aan zee. Zitten ze in Nederland met truien aan binnen. Wordt je toch ook niet vrolijk van? En dan al die mensen in hun tentjes in de stromende regen. Geultjes om de tent heen graven en hopen op beter weer.Dat is toch geen VAKANTIE? Nee als je echt een vakantiegevoel wilt moet je eigenlijk wel naar het buitenland... Wat een kutland is het ook zeg, dat Nederland. Maar wel mijn kutland. Met lachdag/week/maand/jaar, mijn vrienden, mijn vertrouwde omgeving en alles goed bereikbbaar. Elke keer aan t einde van de vakantie hier ben ik toch wel blij dat ik weer terug ga naar dat kutland :).  
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

10/7/2011 - Klappen na de landing

Elke keer als ik vlieg, en vooral met een Duitse maatschappij, dan klappen er veel mensen na de landing. Maar waarom? Zijn ze zo blij dat het vliegtuig niet is neergestort? Hebben ze er zo weinig vertrouwen in dat die piloten echt wel weten wat ze doen? Ik bedoel, klappen ze dan ook voor de taxichauffeur of de buschauffeur? Waarschijnlijk niet. Ik vind het echt een dom iets. (Sorry Carine als jij ook klapt, heb namelijk geen idee of jij dat ook doet). Maar die gekke Duitsers zijn maar een raar volk hoor.

Comments (3) :: Post A Comment! :: Permanent Link

7/7/2011 - Slechte openingszinnen

Ik (Freddy) schrijf vanaf nu in deze kleur.

De meeste mensen hebben slechte openingszinnen. Nou das best toch. Daar kan ik mee leven. Het is ook niet makkelijk om een goede openingszin te bedenken. Meestal lijken ze zo goed, maar als je het dan probeert werkt het niet. Maar zonder dat je het merkt kom je ze steeds vaker tegen, die openingszinnen. Ik ging net naar Google, staat er bovenaan: komt u hier vaker? Ik dacht: het moet niet gekker worden! Zelfs Google komt met slechte openingszinnen aanzetten hahah.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

7/7/2011 - De blog van Carine en Freddy

Carine en ik (Freddy) beginnen deze blog om alle gekke, leuke en gestoorde dingen die we meemaken hier neer te zetten. Op deze manier geven wij aan wie het schrijft:

We schrijven alle 2 in een andere kleur. Welke kleuren dat worden moeten we nog even kijken.

In plaats van facebook te terroriseren met onze slechte reacties op elkaar hebben we besloten een blog te beginnen.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

7/7/2011 - Marshmallows

Nou ja dit is voor mij volstrekt nieuw maar ik ga het proberen! Ik ben dus Carine waar Freddy zo net al het een en ander over verteld heeft. Ik zal voortaan in deze kleur schrijven. Vanavond waren mijn zusje en ik Marshmallows aan het warm maken oftewel verbranden boven een kaars. Maar ik vraag me nu eigenlijk af; hoezo heten marshmallows, nou marshmallows? Nou maar even googlen dan, als je intypt marshmallows krijg je allerlei verhalen over marshmallows onder andere op de site wikipedia: Het traditionele recept gebruikte een extract van het slijm (mucilage) uit de wortel van de Heemst (Althaea officinalis), die ook wel marshmallowplant wordt genoemd en aldus het snoepgoed zijn naam gaf. Bron: Wikipedia. Oke ik weet nu waarom Marshmallows, marshmallows heten,maar of dit ze nou lekkerder maakt?

 

Hahahah lekker slim ben jij. Je moet ze ook niet in het vlammetje houden, maar er boven. Ik snap dat dat moeilijk is. Er is ook een speciale techniek voor. En die beheerst niet iedereen, helaas. Daar moet je les in krijgen van een pro. Hierbij meld ik mij aan als pro haha. Scheuter!!

Comments (2) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer