Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Schoenenverslaving

Home - Profile - Archives - Friends

Opslagplaats gezocht!

Posted on 28/11/2011 at 16:34 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi lezer!

Leuk dat je nog steeds geïnteresseerd bent in mijn blog.

Veel schoenen hebben heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Je hebt altijd de juiste schoen bij je outfit en staat er altijd goed voor. Enig nadeel is alleen, buiten dat het veel geld kost, dat je wel veel ruimte moet hebben om ze allemaal te kunnen stallen. Ik heb een aparte kamer voor mijn schoenen. Hier staan alle schoenen in en ook best veel die ik nog maar amper aan doe. Op mijn eigen kamer staan de schoenen die ik geregeld aan doe. Deze staan er wel een beetje slordig bij. Dus maar eventjes de Ikea site afgestruind. Heb echt een hele leuke kast gevonden waar mijn pronkstukken mooi in kunnen staan. Check deze maar eens. Je kunt hem stapelen volgens mij dus je kunt hem zo groot maken als je zelf wilt.

Mocht je ooit last hebben van je rug, je knieën of je voeten zelf, dan kan het zijn dat je niet de goede schoenen draagt. Goede schoenen zijn echt heel erg belangrijk voor je houding. Helaas zijn goede schoenen niet altijd de meest florisante. Vaak zijn ze zelfs echt heel lelijk. Sneakers zijn meestal wel goed voor je en dan zitten er ook vaak hele leuke bij. Lees hier het belang van goede schoenen maar eens.

We hebben het plan met de meiden om dit jaar weer een vakantiehuis te huren om te gaan shoppen. Dit jaar zijn we weer met zn 8-en. Vorig jaar was dat wel ontzettend druk tijdens het winkelen, maar wel echt super gezellig! Waar gaan we dit jaar heen, dat is nog maar eens de vraag. Italië is natuurlijk wel het leukste 'schoenenland', maar dat hebben we vorig jaar ook al gedaan. Dit jaar willen we eigenlijk wel een vakantiehuis in Londen huren. Londen is natuurlijk ook echt een waar shoppingwalhalla! We hebben nog niks vast staan hoor, maar denk wel dat dat hem gaat worden.

GRoetjes Kathleen


Laarzen!!

Posted on 28/11/2011 at 16:01 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi lezer, leuk dat je weer terugkomt op mijn blog.

Natuurlijk is het weer tijd voor de winterlaarzen! Ik moet eerlijk zeggen dat ik meer met zomerschoenen heb, slippertjes, pumps, sandaaltjes etc. maar dat is nu toch echt te koud! Laarzen kunnen ook echt heel leuk zijn. Met hak, zonder hak, hoge laarzen, booties etc. Soorten genoeg! Zit dus altijd wel iets bij wat bij jou in de smaak valt.

Zo ben ik helemaal gek op UGGs! Ze kosten wel wat, maar toch vind ik dat iedere vrouw minstens 1 paar in haar kast moet hebben. Ik heb namelijk nog geen andere schoen gevonden die mijn voetjes beter warm houden dan UGGs. Ze overleven het zelfs om 90 minuten lang naar een voetbalwedstrijd te kijken van manlief met -5. Heb zelf 3 paar, de classic tall chestnut, classis mini kleur zand en de classic mini kleur grijs. Als je eenmaal je maat weet, kun je ze beter op internet bestellen. Scheelt stukken.

In de winter kun je naast laarzen ook prima sneakers aan doen. Staat leuk onder een legging of een sportieve broek. Op sneakers.nl kun je sneakers van alle merken bestellen, maar ook booties! Ben er helemaal gek op en heb net weer een bestelling geplaatst.

Internet shoppen is leuk, maar als je tijd hebt is echt shoppen natuurlijk nóg leuker. Schoenen shoppen is ook een stuk makkelijker dan kleding shoppen. Je ziet meteen het assortiment en in 1 blik kun je zien of er iets leuks tussen staat. Heb je genoeg van het assortiment in Nederland? Ga dan op stedentrip om in een andere stad te shoppen! Vorig jaar zijn we met maar liefst 8 (!) meiden weggegaan. We hadden een groot vakantiehuis gehuurd waar we met zn allen in konden. We wilden graag gaan shoppen in een Italiaanse stad, want hier hebben ze natuurlijk de crème-de-la-crème van de schoenen. Uiteindelijk hadden we dus een vakantiehuis in Rome geboekt. Leuke stad en ontzettend veel geld uitgegeven aan schoenen, schoenen en nog meer schoenen :D

Groetjes Kathleen


Voorstellen!

Posted on 28/11/2011 at 15:46 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi lezer van mijn blog,

Leuk dat je een kijkje komt nemen! Ik zal me eventjes voorstellen.

Ik ben Kathleen en kom uit Zwolle. Ik ben helemaal gek op schoenen. Als er een verslaving voor stond, dan zou je mij in dat hokje kunnen plaatsen. Ik heb inmiddels meer dan 100 paar en ik schaam me er totaal niet voor!
Bijna iedere week koop ik weer een nieuw paar. Soms een dure, soms een goedkope. Licht er maar net aan wat het doel van de schoen is.
Ik ben vooral gek op pumps. De hakken kunnen niet hoog genoeg zijn. Ik ben van mezelf vrij klein (1.62), dus met een beetje hulp van de schoen voel ik me alweer een stukje hoger.

Misschien vraag je je af wat mijn doel is met deze blog. Ik wil eigenlijk voornamelijk mijn schoenenverhalen met jullie delen en jullie van tips voorzien om te slagen in het aankopen van leuke schoenen.

Succes en veel plezier met het lezen van mijn blog!


Hosting door HQ ICT Systeembeheer