Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Freds Weblog

Vakantie 2012

11:55, 21/8/2012 .. 0 comments .. Link
Heerlijk !! Een weekje met Miriam, Mark en Stan naar een vakantiepark in de Eifel geweest. Het weekend zijn we met zijn tweeën naar een Hotel hier dichtbij geweest, Nittel geheten, een klein plaatsje aan de Moezel. Je kon de wijnvelden in Luxemburg aan de andere kant van de moezel zien liggen. Dus we zaten precies op de grens. Je kon prachtig mooi langs de moezel fietsen. Zondags hebben we dit gedaan tot aan het stadje 'Schengen' (van het EU-verdrag) en aan de Luxemburgse kant weer terug gefietst. Maandags koers gezet naar Hohenhambachtal en de rest van de week met M en M met Stan heerlijk gezwommen, naar Trier geweest en een dag lekker geluierd. Een fantastische week gehad.

Vakantie

08:35, 1/8/2012 .. 0 comments .. Link
Zo de laatste loodjes deze week. Morgen nog en dan een weekje op vakantie in Duitsland. We gaan eerst met de tweetjes een dag of drie in een hotel aan de moezel. Een paar dagen lekker fietsen en dan maandag naar een vakantiepark in de Eifel tot vrijdag. Mark en Miriam met de kleine Stan hebben ons uitgenodigd. Harstikke leuk en wij verheugen ons hierop.

Nieuwe baan ?

15:08, 17/7/2012 .. 0 comments .. 0 trackbacks .. Link
Ja hoor : Het is Ria gelukt om een nieuwe baan te vinden. Ze begint op 15 augustus bij Hotel de Wiemsel in Ootmarsum. Ik wens haar veel succes bij haar nieuwe job.

Solicitatie

07:53, 10/7/2012 .. 0 comments .. Link
Het wordt spannend : Ria gaat woensdag 11-07-2012 voor een vervolggesprek voor een nieuwe baan in een hotel in de buurt van Denekamp. Waar ? Nog even wachten tot ze de baan heeft. Nog steeds een goed gevoel.

Nieuwe baan ?

09:05, 3/7/2012 .. 0 comments .. Link

Ria is gisterenmiddag (02-07-2012) op solicitatiegeprek geweest voor een nieuwe uitdaging. Sind de 'ondergang' van Hotel de Schout had ze geen werk meer. Ondanks allerlei pogingen om opnieuw aan de slag te gaan is het niet gelukt. Tot dit weekend : Ze kreeg een tip van een goede kennis. Gebeld en uitgenodigd voor een eerste gesprek. Heel positief verlopen en ze krijgt deze week te horen of ze wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek c.q. wordt aangenomen of dat het 'niets' wordt. Echt heel spannend en te hopen dat het lukt, want ze heeft het wel verdiend. Waar heeft ze een solicitatie lopen ? Kan en wil ik (nog) niet zeggen, maar als het iets wordt kom ik er op terug. Hopenlijk tot 'dan'.Mark kampioen

07:37, 27/6/2012 .. 0 comments .. Link

Bij de clubkampioenen van PSV De Vlier werd zondag 24 juni 2012 'onze Mark' kampioen bij de menwedstrijden. Helaas konden Ria en ik dit niet meemaken, omdat wij een fietstochtje hadden met de familie Scholte Lubberink. Helaas viel dit fietstochtje in het water.

MARK PROFICIAT met dit kampioenschapScheidsrechter Kuipers naar huis !

13:52, 22/6/2012 .. 0 comments .. Link

Is het vriendjespolitiek bij de UEFA? Lijkt van wel, want de scheids bij Nederland-Denemarken zag tot 2 keer toe een handsbal van de Denen in het strafschopgebied over het hoofd (of wou het niet zien!), maar fluit op 22-06-2012 wel een kwartfinale en wel tussen Duistland - Griekenland.

Kuipers floot onberispelijk en wordt doodleuk naar huis gestuurd. Zou Signor Colina een hekel aan Bjorn Kuipers hebben? Hij kreeg ook al niet de CL-finale. Naar mijn mening is het puur vriendjespolitiek in een organisatie waar een zweem van corruptie over hangt.

Platini zal wel goede maatjes van Blatter zijn en/of worden, zodat ze in de toekomst samen kunnen optrekken en alle (voetbal)zaken naar hun hand zetten (en héél veel geld verdienenEinde EK-2012

12:56, 15/6/2012 .. 0 comments .. Link

Het was j.l. woensdag een wedstrijd tegen onze oosterburen waar je niet graag aan wordt herinnerd c.q. terug denkt. Na een goed begin was het gedaan met het nederlands elftal nadat Gomez 0-1 had gescoord. Zowel het middenveld als de achterhoede van Nederland was ondermaats en dit is zacht uitgedrukt. Toen het tweede doelpunt van Duitsland was gevallen was het helemaal gedaan en zag je de frustaties van de nederlandse spelers toenemen. Er waren teveel spelers die met zichzelf bezig waren en niet in dienst van het elftal speelden. Nu nog één wedstrijd tegen Portugal en 'we' kunnen naar huis om van een welverdiende vakantie gaan genieten, want 'we' zijn toch wel erg moe, of..............toch niet en is er nog iets te winnen op het EK ?

Als Duitsland van Denemarken wint en Nederland wint met 2 doelpunten verschil van Portugal zou het nog kunnen, maar wie gelooft daar nog in. Ik in ieder geval niet. Maar wie weet .............. Zelfs de bondscoach ziet het niet (meer) zitten !!Nederland EK-Kampioen ?

12:21, 10/6/2012 .. 0 comments .. Link

Na Nederland-Denemarken met 1-0 winst voor de Denen ziet het er voor het Nederlands Elftal niet goed uit. Ze moeten a.s. woensdag winnen van Duitsland. Met winst zijn ze er nog niet en moeten ze ook nog winnen van Portugal. Duitsland won wel van Portugal, zij het met een beetje geluk, maar dat is niet vreemd bij de Duitsers.

Nu maar hopen in Nederland !Afscheidsparty Ahsley

11:21, 1/6/2012 .. 0 comments .. Link
Afgelopen woendag 30 mei hebben wij een kleine afscheidsparty gevierd in Goor, omdat Ashley op 1 juni vertrekt (is vanmorgen vertrokken) naar St. Eustatius om daar als bakker te gaan werken. Het is de bedoeling om daar minimaal een jaar te blijven. Ik wens Ashley veel succes zo ver van huis en haard verwijderd. Goadgoan !

Vakantie op Bali van Manon en Frans

08:30, 29/5/2012 .. 0 comments .. Link

Ze zijn weer goed aangekomen in Nederland. Vertrokken vanaf Bali naar Singapore en vandaar vlucht 324 naar Schiphol. De laatste dag zijn er nog met een scooter naar een waterval geweest. Heel indrukwekken en vooral een 'FANTASTISCHE VAKANTIE' gehad.

Je denkt heel veel te zien, maar lang niet alles. Dus wie weet komen we hier nog eens terug. 

Groetjes,

FreddyVakantie op Bali van Manon en Frans

10:27, 25/5/2012 .. 0 comments .. Link

Hoi hoi Denekamp!

Ja, het was absoluut een fantastische vakantie, 1 om niet te vergeten.We hebben zeker erg bijzondere dingen gedaan en meegemaakt! Het kan ook niet alleen maar feest zijn ;-)

Vanmorgen heeft Dennis opnieuw gedoken en ging het gelukkig goed! Heeft ook een certificaat nu :-)

Hoop toch dat het NL elftal beter gaat spelen, dan wordt het EK leuker voor ons.

Dat was te verwachten, NL moet maar niet meer mee doen, gaat toch alleen om Oost Europa. Maar als ze zo vals heeft gezongen, dan is het natuurlijk wel terecht dat ze niet naar de finale mag.

We liggen nu heerlijk op een ligstoel in de tuin, bij het zwembad te luieren en te lezen. Erg warme dag vandaag.

We gaan een halve dag op pad met de scooters, de bergen in naar een waterval. We hebben allemaal een eigen scooter. Een automaat. Kunnen niet met z'n 2- en op 1 scooter, dan komen we niet omhoog in de bergen :-) we zullen zeker rustig doen en voorzichtig. Heb nog ervaring met scooter rijden van het personeelsfeest.

Is helemaal prima om bij jullie te komen, gezellig! We zullen Ashley vragen, maar volgens Frans zij berichten is ze maandag bij vriendin in Arnhem. Jullie horen op tijd of ze wel of niet mee komt.

Wordt het 2e pinksterdag mooi weer? BBQ is ook wel leuk anders, hoeft mam niet te koken :-)

Tot snel, kus van ons!Vakantie op Bali van Manon en Frans

07:48, 25/5/2012 .. 0 comments .. Link

Hoi hoi!
We hoorden hier al dat NL verloren had, is toch ook echt iets wereldwijds dat voetbal :-)

Nou fijne supporters heb je dan als je wordt uitgefloten. Was het NL elftal slecht aan het spelen?

Hahaha! Ja, het is en blijft gaaf dat duiken! Morgen gaat Dennis nog een keer. 1e keer ging niet goed, is maar 5 min echt diep geweest, heeft toen per ongeluk zijn vest met lucht vol geblazen waardoor je weer omhoog gaat. Toen hij weer naar beneden wilde, kon hij niet naar 6 m diepte vanwege pijn aan zijn oor. Kon toen niet verder helaas. Morgen gaat hij alleen met de instructeur.

Had idd niet gedacht dat ik op een olifant durfde te zitten. Soms moet je dingen doen die eng lijken, om te ervaren dat het reuze mee valt en ook nog leuk is :-)

De broer vd eigenaar woont hier verderop en neemt zijn zaken waar. Hij geeft tips en regelt dan ook alles. Echt handig en alles kan bijna last minute geregeld worden hier.

Ja, gelukkig ging het goed! Het kan goed zijn dat een aap hier hondsdolheid hebben, komt hier nog veel voor en ze hebben geen tegen vaccinatie voor mensen hier op Bali, dus dan moet je naar Singapore vliegen! Nou daar zit niemand op te wachten.

Gelukkig wordt rijst ook afgewisseld door mie en nasi goreng :-) je went wel aan het eten als je hier zo'n tijd bent. Maar aardappels zou wel weer keer lekker zijn.

Heeft mam asperges gemaakt voor jullie? Vindt Frans ook erg lekker! Ik ben er niet zo wild op. Was het lekker?

Vandaag was echt een fantastische dag! Erg vroeg uit bed, maar zeer zeker de moeite waard. We zijn met een katamaran de zee op gegaan met z'n vieren en de "kapitein". Na een uur gevaard te hebben, hadden we nog maar 2 dolfijnen gezien en dachten we: nou dit zal het dan wel zijn. Maar na een prachtige zonsopgang te hebben gezien vanaf zee, kwamen er ineens grote scholen dolfijnen voorbij! Echt super gaaf! Frans heeft ze ook nog op de foto kunnen zetten en de zonsopgang is ook erg mooi door Frans gefotografeerd. Veel mooiere dan op de mount Bromo. Daarna door naar Melka waar we met dolfijnen konden zwemmen. Dit was een bassin waar 2 dolfijnen in zwommen, lekker rustig en niet ontzettend touristisch. De dolfijnen waren superlief en we hebben kunstjes met ze gedaan! Zoals dansen water spartelen, voortgetrokken door ons aan de vinnen vast te houden, geduwd door de dolfijnen en met ze geknuffeld! Echt heel erg apart dat dit kan! Ook weer gave foto's van gemaakt!

Morgen blijven we lekker bij de villa, weer een dagje rust, en zaterdag gaan we met scooters de bergen in om de omgeving nog te bekijken rondom de villa. En helaas gaan we zondag al weer naar huis. Er is hier nog zoveel meer te beleven, moeite waard om nog eens terug te gaan! 

Nog 1 dag werken voor je en dan hebben jullie alweer lang weekend! Nog plannen voor pinksteren? Uiteraard zijn jullie maandag welkom bij ons in Goor :-) zijn rond middaguur ongeveer weer thuis! We horen het wel :-)

Kus voor jullie!Vakantie op Bali van Manon en Frans

08:57, 24/5/2012 .. 0 comments .. Link

Goedenavond (bij ons dan)!!

Erg lekker dat het weer nu goed is bij jullie. Hoop dat het zo blijft, zijn nu aan de warmte gewend ;-)

Nee, inderdaad, hahaha, mijn spinnenfobie zal altijd wel blijven! Maar ben zo blij dat die joekels niet in NL wonen :-)

Vinden het ook jammer dat de foto's niet geplaatst kunnen worden op FB!

Bali kent meer toerisme en ik denk dat het soort geloof er zeker ook mee te maken heeft.

Gelukkig was onze veerboot nog niet overladen, wat wel erg grappig was: je kunt karaoke doen op de veerboot, hahaha!

Inderdaad, meer te wensen valt er niet. Gelukkig ben ik niet angstig geworden van het vorige duikavontuur en wilde graag mee de Balinese zee in. De duik in het zwembad was inclusief bij de boeking vd villa, en dan is het toch zonde dat je niet echt gaat duiken. Het is superhelder de Balinese zee. Prachtige kleuren onder water en bijzondere vissen en planten. Jammer dat we daar geen foto's van konden maken.

Na onze mail van gisteren kregen we bericht dat het zwemmen met de dolfijnen niet meer lukte voor vandaag, dus nu gaan we morgen om 5.00 uur de zee op om ze te spotten en om10.00 uur de mogelijkheid om met ze te zwemmen!

Vandaag zijn we naar de olifanten geweest en daar hebben we op gereden! Zo apart en zo hoog zit je! Vond het wel een beetje eng in het begin. Frans heeft ook nog op de kop vd olifant los gezeten samen met de begeleider. Dit ging mij te ver :-) zijn ook leuke foto's van!

Daarna naar het apenbos, zulke grappige maar o zo brutale apen! 1 aap viel Frans aan omdat een ander een banaan kreeg van hem en hij niet. Beet Frans gelukkig in zijn broek en niet in zijn been!

Vervolgens naar een markt met leuke spulletjes waar we souvenirs hebben gekocht. Deze zien jullie als we weer thuis zijn :-) lange dag maar erg leuk! Net weer lekker gegeten, eend met rijst, tempeh en groenten. De dames kunnen erg lekker koken!

En op tijd naar bed, want om 4.30 uur gaat de wekker alweer.

Heb je weblog gezien! Erg leuk idee!

Tot morgen!!

Kus voor jullie van ons!

Noot : Nog enkele dagen in het paradijs en dan wordt het weer 'de sleur van alledag'Vakantie op Bali

15:08, 22/5/2012 .. 0 comments .. Link

Hoi paps en mams!
Hier zijn we eindelijk weer! We genieten volop!

Wel erg sneu van de tante van Miriam zeg, maar inderdaad, beter worden kon ze niet meer helaas. Zal Miriam alsnog even condoleren via sms.

We hebben inderdaad de Mount Bromo beklommen! Na een nacht met geen slaap, ff gedut in de auto, met scooters de berg op. Laatste stuk moest je lopen :-( erg zwaar met geen slaap!) zonsopgang bijzonder om te zien, maar wel anders dan ik me had voorgesteld. Toen het licht werd zagen we de omgeving, de vulkaan en de krater, super gaaf! Foto's volgen thuis. We hebben trage internetverbinding en foto's sturen lukt niet. Daarna direct doorgereden naar Kalibaru waar we 2 nachten zijn gebleven. Erg mooi huis met een guesthouse waar wij sliepen. Werd heerlijk voor ons gekookt en we hadden een zwembad in de tuin! Waren enige gasten, dus privacy :-). Zijn daar naar de plantage's geweest met cacaovruchten, koffievruchten en rubberbomen. Daarna naar de fabriek om de processen te zien. Erg veel geleerd. Daarna naar schuurtje waar van vocht van de palmboom suiker werd gemaakt. Daar zat ook de verschrikkelijk grote spin! De gids zag hem gelukkig als eerste en vroeg of we al een spin hadden gezien. Ben toen direct vertrokken uit het schuurtje :-) nadien pas op foto's gezien!

De overtocht met de veerboot duurde 1 uur met een erg schommelende boot, maar veilig over :-)

Bali is een stuk rustiger qua verkeer en straalt ook direct meer welvaart uit dan Java. We hebben direct in de bossen aan de kant vd weg apen gezien! Erg bijzonder.

We hebben een geweldige villa op Bali! Aardig personeel, die alles voor je doen. Ook woont hier de broer van de eigenaar en hij heeft een duikschool hier. Kwam direct 's avondspits ff langs en gaf ons tips voor dagtochtjes. 1e dag heerlijk uitgerust en eindelijk meer kleur gekregen door het zonnen. Vandaag hebben we introductieprijs gehad. Eerst in ons zwembad en later in de zee! Kregen eerst theorie, oefenen met alles in het zwembad en daarna met Frans en de instructeur naar het koraal Genesis. Ging dit keer super goed en Frans is een natuurtalent! Instructeur was professioneel en bleef steeds bij mij en Frans redde zich zo goed dat hij achter ons aan kon zwemmen, uiteraard met de controle van de instructeur. Kost hier geen drol, €25!

We hebben trouwens gisteren ook nog massage gehad van een uur. Dame komt in de villa en hier staat een massagetafel, heerlijk! Nu hebben we een pedicure op bezoek. Frans zit nu bij haar met zijn voetjes, ik ben al geweest!

Morgen moeten we om 5.00 uur vertrekken voor het spotten van dolfijnen op zee en het zien van de zonsopgang. Daarna gaan we naar een plek waar je met dolfijnen kunt zwemmen. Volgens mij ook weer erg gaaf!

Gelukkig hebben ze ons niet bekeerd tot de islam op Java :-) hier op Bali zijn de meeste mensen hindoe qua geloof. Is beter hoor!

Weet niet of er echte Arabieren zijn nog, maar de wijk is zo vernoemd, zal ook vanwege islam zijn. Als vrouw moet je ook naar de moskee, maar je zit apart van de mannen en ik moest uiteraard een hoofddoek op. Stond me wel leuk trouwens ;-)

We zijn hier nog niet lam geweest vd drank hahaha! Worden we in NL vast wel weer ;-)

Hoorden dat het nu beter is qua weer in NL, erg fijn!

We gaan zo naar bed, moeten er vroeg uit anders missen we de dolfijnen.

Bij jullie alles oké?

Tot morgen ( als het goed is met internet)!

 


Kus van allen!

Noot : Bovenstaand is een vervolg op de vakantie  van Manon en Frans op Bali. Ze maken heel wat mee.

 

 Vakantie Manon en Frans

13:19, 22/5/2012 .. 0 comments .. Link

Hoi hoi!
Zijn we weer! Zitten nu in een Ibis hotel in Surabaya. Erg mooi hotel met fatsoenlijke faciliteiten en voor een leuke prijs! Surabaya is een arme, drukke stad. Zijn bij de haven geweest, daar wonen zelfs mensen in krotjes. Zien er ondervoed en vies uit.

Later door de Arabische wijk gereden, net een mierenhoop van mensen. Morgen gaan we daar de moskee bezichtigen tot zover mag. Lange broek met lange mouwen aan dus! Typisch is dat er een erg groot en luxe winkelcentrum hier is. Dit is erg in tegenstelling met de levenswijze van de bewoners. Uiteraard gaan we daar ook een kijkje nemen. Daarna rijden we naar een hotelletje in de buurt van mount Bromo. Deze vulkaan beklimmen we om 04.30 uur en dan zien we de zonsopgang, schijnt erg mooi te zijn! Indonesisch eten kent vele gerechten, uiteraard ook loempia's, saté maar ook pittige rundvleesgerechten zoals beef rendang. Ook wordt er veel met kip gedaan en alles wordt geserveerd met rijst. Is echt lekker, maar elke dag rijst is niet aan mij besteed. Frans vindt het eten erg lekker. Aardappels worden gebruikt in gerechten, maar worden niet zo gegeten als wij dat doen. Maar gelukkig zijn er restaurants waar het eten ook redelijk Europees kan, naast het Indonesische eten.

Je kunt je niet voorstellen hoe viezig het hier op sommige plekken is. Alle afval wordt zomaar weggegooid op straat, in het water etc. Maar de mensen blijven erg vriendelijk, dat vinden we erg bijzonder!

Bovenstaand berichtje is van mijn dochter die op vakantie is in Indonesië en wel op Bali. Hiervoor zijn ze rondgetrokken op Java en hebben Surabaya bezocht. Een prachtige ervaring. Het volgende berichtje kan ik ook in mijn weblog plakken.Nieuwe Weblog

12:12, 22/5/2012 .. 0 comments .. Link

Hallo allemaal

Met ingang van vandaag heb ik mijn weblog veranderd. De vorige welog kon ik de helft van de tijd niet inloggen. Als je dan een stukje wilt schrijven en/of wilt toevoegen kun je niet uit voeten.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

Freds Homepage
Beijer Logistics
Purchase-Evolution

Categories


Recent Entries

Vakantie 2012
Vakantie
Nieuwe baan ?
Solicitatie
Nieuwe baan ?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer