Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Living my life!  

Een nieuwe hier op bloggers.nl!

09:57, 3/4/2011  ..  0 comments  ..  Link

Goedemorgeeeeen! Ik ben Isabella! Ik heb dit blog account pas net aangemaakt, dus ik ben een volledig groentje hier! Ik hoop dat ik genoeg inspiratie heb om zo ongeveer elke dag te schrijven. Ik heb al vaker een blog account ergens aangemaakt maar dan had ik eigenlijk geen zin om zo vaak wat te schrijven. Ga ik nu wel proberen. Ik hoop dat ik mezelf daar aan houdt, want ik ben ontzettend lui. Wat de mensen om mij heen zullen beamen. Zoals mijn moeder bijvoorbeeld. Ik heb altijd honger, net zoals nu terwijl ik net mijn zondagse kaiserbroodjes naar binnen heb gewerkt. En verder tjaa, ik doe geen sport omdat ik jaren last van mijn knieen heb gehad en ze na 4 jaar er EINDELIJK (ik vind dat dat met HOOFDLETTERS mag) achterkwamen dat ik twee gescheurde meniscussen had. En eerlijk gezegd heb ik daar nu nog steesd een beetje last van. Komt denk ik omdat ik geen reet uitvoer, maar mijn lieve schakels zullen nooit meer 100% worden. Ja dat was wel een grote frustratie vroeger. Iedereen zei altijd dat ik niet mee wou gymen omdat ik geen zin had. Had ik ook niet want ja ik was onzeker door die stomme flappen tussen mijn bovenbeen en scheenbeen. En langzamerhand ben ik zekerder geworden, ook al kan iemand aan zelfvertrouwen nooit genoeg hebben. Dus ik vind het wel goed zo. Anders denk ik straks net zoals Paris Hilton. Slechte eigenschap & een stom wijf dus daar zal het wel aan liggen. Uuhhm mijn situatie nu is ook klote. Mijn moeder vind mijn vader niet leuk genoeg meer en nu wil ze vna hem af. Dit is wel heel kort gezegd maar het is wel zo. Verder zit hier nog een verhaal van 3 uur aan vast. Maar als ik dat allemaal vertel dan verteer ik langzaam weg hierzo. Het komt er gewoon op neer dat mijn vader heel dominant is en iedereen wil commanderen. Hij wil alles hebben zoals hij het wil en zo moet het gaan punt. Duuus, dit is zo'n beetje mijn leven in een fleswijn-dop verteld.

Ik hoop dat ik mezelf er aan hou dat ik vaak wat van me laat horen hier op bloggers.nl! Ik ga het wel proberen, want ik denk dat het voor mezelf ook een uitvlucht is. Ik ga binnenkort naar een psycholoog dus dat scheelt ook al voor mezelf waarschijnlijk. Kan ik teminste die vrouw belagen met spetters uit mijn mond van woede en onbegrip ipv hier.

-xox- IsabellaAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Een nieuwe hier op bloggers.nl!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer