Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

schuurmachine

Ken jij deze schuurmachines al?

{ 18:30, 15/11/2016 } { 0 comments } { Link }

SchijfschuurmachineWaarom wordt er eigenlijk zoveel geschreven over de bekende schuurmachines, terwijl iedereen juist meer wil weten over de wat minder bekende apparaten? Ja, misschien wordt hier de spijker wel een beetje op de kop geslagen. Het is juist beter om de minst bekende schuurmachines te behandelen, want wie weet leveren ze net wat jij zoekt. Zijn er dan echt schuurmachines die ik niet ken? Ja degelijk wel! Er zijn schuurmachines die zo’n specifieke functie hebben dat je ze haast nooit tegenkomt. Dan hebben wij het nog niet eens over schuurmachines binnen een bedrijf, maar gewoon voor de consument. Laten we beginnen met de stripschuurmachines.

Stripschuurmachine

De stripschuurmachine is een schuurmachine die gemaakt is voor de consument. Zoals de naam al aangeeft is deze machine bedoeld voor het strippen, maar wat moet die precies strippen? Nou allereerst moet je weten dat de stripschuurmachine veel weg heeft van een schuurbandmachine, maar daar is dan ook alles wel mee gezegd. De schuurband is 10 mm breed en bevindt zich voorop de machine, zodat er in gleuven of tussen tralies kan worden geschuurd. Vaak is de stripschuurmachine ook wel te omschrijven als een detailschuurmachine, want er is geen andere schuurmachine die zo nauwkeurig werk kan leveren.

Langnekschuurmachine

Zijn we weer in de prehistorie beland? Nou eigenlijk niet. De naam slaat gewoon op de vorm van de schuurmachine. De langnekschuurmachine heeft namelijk een hele lange nek. Bovenop deze lange nek zit een ronde schuurschijf bevestigd die wordt aangedreven door de motor bij het handvat. Dit is bewust zo gedaan om het zwaartepunt dicht bij de klusser te houden. Kortgezegd een schuurmachine die te gebruiken is voor het schuren van wanden en plafonds.

Schuurschijfmachine

De schuurschijfmachine gebruik je ook niet elke dag. Dankzij de prijs is die vaak wat minder in beeld en vooral interessant onder zzp’ers of bedrijven. Deze schuurmachine wordt ook wel stationaire schuurmachine genoemd. Dit betekent dat deze machine op een vaste plek wordt geplaatst en daar zijn hele levensduur eigenlijk gewoon blijft staan. Daarnaast beschikken deze apparaten over een hoog vermogen en kunnen ze eenvoudig omgaan met grote weerstanden. Wel verschilt de kracht van stationaire schuurmachines sterk. Zo zijn er schuurschijfmachines speciaal voor consumenten, maar ook voor bedrijven.Merken schuurmachines vergelijken

{ 18:32, 14/11/2016 } { 0 comments } { Link }

Schuurmachine BoschEr bestaan zowel verschillende soorten als merken schuurmachines. In deze blog zullen we de drie meest populaire schuurmachine merken kort beschrijven. Hierdoor weet je straks precies voor welk merk je het beste kunt kiezen. Denk hierbij aan merken als Bosch, Makita, DeWalt, Festool, Black & Decker enzovoort. Maar waarin verschillen merken eigenlijk van elkaar? Nou, de prijs en kwaliteit zijn denk wel de belangrijkste factoren. Daarnaast hebben sommige merken ook leuke aanbiedingen, waardoor je als klusser nog voordeliger gereedschap kunt kopen.

Krachtige Bosch schuurmachines

De gereedschappen van het merk Bosch staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. Naast de kwaliteit levert Bosch ook een goede service. Dus mocht je machine kapot gaan, binnen het garantietermijn, dan kun je altijd nog naar een servicepunt. Je machine zal dan kosteloos worden gerepareerd. Maar hoeveel jaar garantie krijg je eigenlijk op de Bosch schuurmachines? Nou, maar liefs 2 jaar.

Van plan om een schuurapparaat van het merk Bosch te bestellen, dan kunnen een paar tips vast goed van pas komen. Wist je bijvoorbeeld al dat deze machines in de prijscategorie van 40 tot 400 euro vallen? In dit geval kun je een Bosch deltaschuurmachine al voor ongeveer 40 euro kopen. Daarnaast zijn de excenter- en bandschuurmachines van het merk wat prijziger. Deze kosten namelijk al gauw meer dan honderd euro.

Metabo schuurmachines

Net als het merk Bosch staat Metabo ook voor kwaliteit. Ook helpt het merk je graag als je machine onverhoopt kapot is gegaan. Natuurlijk moet je dan wel rekening houden met het garantietermijn. Gelukkig geeft Metabo op de meeste schuurmachines een 3 jaar XXL garantie. Het is wel zo dat je de schuurmachine binnen vier weken na aankoop direct moet registreren. Dit is het dan ook wel waard, omdat je zelfs na acht jaar nog gebruik mag maken van de onderdelen service (kosteloos onderdelen laten vervangen).

DeWalt schuurmachine bestellen?

De machines van DeWalt zijn prijzig, maar leveren ook uitstekend schuurwerk. Daarnaast geeft DeWalt ook een garantie van 3 jaar. Dit is de DeWalt Europese 3 jaar machinegarantie. Maar waar kan ik mijn schuurmachine eigenlijk laten repareren? Dat kan gewoon bij één van de DeWalt servicepunten. Ook is het mogelijk om reserveonderdelen gewoon online te bestellen via de website. Het beschadigde onderdeel kan je dan gewoon zelf eenvoudig vervangen, waardoor je minder tijd kwijt zult zijn.3 redenen om een Festool schuurmachine te kopen

{ 13:29, 28/10/2016 } { 0 comments } { Link }

Festool schuurmachineJe hebt vast wel eens gehoord van het merk Festool. Je zult dit merk niet veel tegenkomen bij andere klussers, maar dat heeft ook zo zijn redenen. Nee dit heeft niks te maken met de kwaliteit. Nou het ligt er een beetje aan hoe je het bekijkt. Misschien heeft het juist wel alles te maken met kwaliteit. Dan niet in een negatieve, maar juist positieve zin. De Festool schuurmachines staan namelijk bekend om hun hoge kwaliteit, maar dat is nog niet alles. Er zijn nog veel meer leuke redenen waarom je zou moeten kiezen voor een Festool schuurmachine. In dit artikel geven wij je 3 redenen waarom je zou moeten kiezen voor een Festool schuurmachine.

Kwaliteit

Het kwam al naar voren ‘kwaliteit’, maar daar valt nog veel meer over te zeggen. Festool is een merk die zich echt wil richten op de professionele klussers. Denk aan ZZP’ers of bedrijven die werkzaam zijn in de houtbewerking. Klanten van deze bedrijven vragen innovatieve en professionele afgeronde projecten. Om een project goed af te ronden moet je bezitten over kwalitatief gereedschap. Zo zijn de schuurmachines van Festool beter opgebouwd. Om onnodige problemen tijdens de werkzaamheden te voorkomen.

Assortiment

Het assortiment van Festool is extreem groot. Het lijkt wel of ze voor elk specifiek probleem een specifieke oplossing hebben bedacht. Zo heb je verschillende soorten schuurmachines. Van de excenter- schuurmachines tot de delta schuurmachine. Ook leveren ze ROLEX schuurmachines dit is ongeveer hetzelfde als een excenterschuurmachine, maar dan zonder excenter werking. Deze machines zijn ideaal voor de voorbewerking, maar voor een gladde afwerking is een excenterschuurmachine benodigd.

Accessoires

Een 3e reden waarom Festool schuurmachines zo gewild zijn heeft vooral te maken met de accessoires. Het merk levert een grote hoeveelheid verschillende accessoires. Neem bijvoorbeeld alle soorten schuurzolen. Om bijvoorbeeld hoeken, ronde staven en gleuven te schuren. Naast deze accessoires leveren ze ook schuurramen voor een gelijke afname bij bandschuurmachines. Al deze mogelijkheden samen zorgen ervoor dat elke klus in alle situaties met een perfect resultaat kan worden afgerond.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  October 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links


Categories


Recent Entries

Ken jij deze schuurmachines al?
Merken schuurmachines vergelijken
3 redenen om een Festool schuurmachine te kopen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer