Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Scrappertje's scrapblog

Midi boekje Zimbabwe

Het is geen mini-boekje maar het is ook weer geen groot album. Dan maar een midi-boekje. Dat zit er toch tussenin? Ik ben inmiddels klaar met mijn boekje over Zimbabwe. Ik heb er meerdere berichtjes van moeten maken, anders paste het niet bij elkaar. Ik heb wat detailfoto's van de kaft genomen. Die vind ik zelf wel grappig geworden. Het ene lootje is leuker dan de andere maar dat hou je. Ik heb tussen elke spread een tabblad gemaakt en aan dat tabblad weer rikraklint geniet. Dat geeft het een wat speels effect. Ik ben benieuwd wat jullie van het eindresultaat vinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15:33 - 12/3/2009 - comments {6} - post comment

Sundown Cruise

Gisteravond heb ik op het Scrapfever forum een online crop georganiseerd. Hierbij plaats ik een sketch op het forum en gaan we met elkaar, tegelijkertijd, een LO maken. De sketch die ik hiervoor heb gebruikt is de volgende

Ik heb een LO gemaakt voor mijn boekje van Zimbabwe. Het is een spread geworden. Het ene deel lijkt het meest op de sketch. Het andere heb ik erbij gemaakt en heb een aantal elementen van de sketch verwerkt. Zo is het geworden.

 

 

 

In een later stadium zal ik het hele boekje fotograferen en hier plaatsen :)

10:40 - 10/3/2009 - comments {8} - post comment

Zimbabwe

Ik ben begonnen met een mini-boekje over een vakantie in Zimbabwe. Ik ben ooit, toen mijn ouders nog in Zuid Afrka woonden, met hun naar Zimbabwe geweest. Een heerlijk weekend in een super de luxe hotel nabij de Victoria Watervallen. Ik had van die vakantie wel een fotoalbum gemaakt maar het leek me zo leuk om die foto's te scrappen. Nu zie ik wel dat ik toen nog niet zo'n beste fotograaf was. Maar goed, dat mag de pret niet drukken. Ik heb een boekje gemaakt van 25x25cm en de binnenbladen zijn wat kleiner namelijk 20 x 20cm. Ik heb nog een leuk idee over tabbladen tussen de pagina's. Hoe ik dat bedoel zul je binnenkort wel zien. Morgenavond ga ik ermee verder. Tot gauw!

01:53 - 9/3/2009 - comments {0} - post comment

Marry me

Morgen gaan Karin en Guido, mijn beste vrienden, in ondertrouw. Op hun bruiloft ben ik ceremoniemeester en kennelijk ben ik ook zo belangrijk dat ik naar het feest mag ter ere van hun ondertrouw. Ik wilde graag iets moois voor ze maken maar had geen idee wat. Vanochtend bedacht ik dat het een canvas moest worden. Kom ik lekker op tijd mee 1 dag van tevoren. Maar... ik heb mezelf enigszins overtroffen. Ik ben bijzonder gelukkig met het resultaat, ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden.

 

 

 

01:59 - 5/3/2009 - comments {17} - post comment

Scrappen nieuw leven ingeblazen

Na een jaar helemaal niks met scrappen gedaan te hebben ben ik gisteren maar eens aan de slag gegaan met het herinrichten van mijn scrapkamer. Ik heb ruim een half jaar een vriendin in huis gehad en om voor haar wat ruimte te maken had ik alles ingepakt. Tja, zo'n hobby neemt nou eenmaal ongelooflijk veel plek in. Ondertussen ben ik ook al 1,5 jaar bezig met een opleiding en die wilde ik eerst helemaal afronden voordat ik weer aan het scrappen ging. Toch miste ik mijn hobby dus ben ik weer aan de slag gegaan. Gisteravond heb ik dus voor het eerst sinds 13 maanden (feb '08) weer een layout gemaakt.

Ik had nog een oude foto van zeilkamp. Het was in 1987 en ik was net 8 jaar oud. Ik heb een scan gemaakt van de originele foto en met het kopietje ben ik aan de slag gegaan. Zie hier het resultaat.

Little Sailor 

 

 

 

 

 

01:56 - 5/3/2009 - comments {10} - post comment

Description
Bekijk hier alles over mijn scrapwerk

«  May 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- Midi boekje Zimbabwe
- Sundown Cruise
- Zimbabwe
- Marry me
- Scrappen nieuw leven ingeblazen

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer