Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Blog van Saskia

Geld over door stoppen met roken

Posted on 12/10/2009 at 11:12

Gestopt met roken!

Als verstokt roker, rookte ik al jaren flink wat sigaretten weg. Precies 2 maanden geleden besloot ik te stoppen. Tot nu toe gaat het heel goed, en dan niet alleen wat de verslaving betreft.

 

Flink besparen

De stoppoging heeft me namelijk flink wat geld bespaard. Aan het begin van mijn stoppoging heb ik in C@shflow Manager gekeken wat ik nu eigenlijk uitgaf aan tabak. Met C@shflow Manager hou ik al jaren al mijn uitgaven bij. Ik kon dus precies zien wat ik afgelopen jaar aan sigaretten heb uitgegeven. Dit was veel meer dan ik verwachtte!

 

Uitgaven bijhouden

Alle uitgaven die ik normaal zou hebben gedaan door mijn rookverslaving, bespaar ik nu. Aan het begin van het jaar heb ik een begroting gemaakt. Hier had ik alle rookuitgaven ook in meegenomen. Bij de start van de stoppoging heb ik deze uitgaven in de begroting gereserveerd als spaargeld. Zo heb ik in 2 maanden al flink wat gespaard!.

 

Tip: C@shflow Manager

Iedereen die met het plan rondloopt te stoppen, kan ik aanraden om eens in C@shflow Manager naar de uitgaven te kijken. Het programma van Banking Tools is gratis te proberen, kijk hiervoor op de link: www.bankingtools.nl.

 


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer