Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Exploratieweek 1

Description

Dit is weblog van Marlien Van de Meutter, Dimitri Verachtert, Jill Wouters, Nathalie Naabagobetse, Sofie Van Loon, Ruud Vermaelen


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends
» My Photo Album

28 November

De laatste loodjes, alles komt mooi bij elkaar. De kaft komt stillaan in orde. Na eindeloze bestraling van het kopiëerapparaat, zijn onze hersenen beschadigd! Deelname examen wordt  twijfelachtig.

 

Het was een deugddoende en leerzame exploratieweek.

 

Mvg

 

Group 8

 

P.S.: De volgende cinematickets zijn van ons!

 

 


Posted: 10:52, 28/11/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

 

De voorlaatste dag is alweer voorbij.

We hebben een vrij rustige maandag gehad, aangezien we in het weekend al flink hadden doorgewerkt. We moesten enkel het visueel dagboek nog afmaken, waar Sofie zich mee heeft bezig gehouden. Stap 1 van de hoofdopdracht, die Marlien heeft afgemaakt. Stap 2 was voor Nathalie, Ruud en mezelf en is inmiddels (bijna) af. En Dimitri heeft zich nog aan economie gezet. Morgen nog enkele dingen afprinten en nakijken of onze kaft in orde is.

En dan zit de exploratieweek er voor ons weeral op, dan kunnen we weer terugkeren naar ons "gewone" studentenleventje.

 

Groetjes,

Jill


Posted: 22:33, 27/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Foto's

Veel heb ik dit weekend niet kunnen doen, maar ik heb er mijn redenen voor. Ik heb geprobeerd om de foto's te uploaden maar er geraken er maar 4 op (ook stom) Maarja, ik heb alle foto's op een cd gezet om dan morgen dat visueel dagboek te maken, gaat er wel leuk uit zien denk ik... Maarja dat zullen we morgen wel zien...
Jaja, nog 2 dagen, die week gaat wel heel snel vooruit!! Maar we hebben ons geamuseerd he  

Mensen, tot morgen!
XxX


Posted: 17:32, 26/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

26 November

Yes, We did it!

 

Vrijdagochtend vonden we eindelijk onze persoon om te interviewen. En nog niet één van de minste, we strikten Dhr. Rodts, Account Manager van het reclamebureau Berlin. Reclamebureau Berlin?! Dit zegt jullie in eerte instantie misschien niets. Maar zij zijn diegene die de reclamespots maakt voor alle produten van LU als Pim's en Petit déjeuner. Maar ook Heinz Ketchup en vele anderen behoren tot hun cliënteel.

 

Ook het weekend was weer gericht naar de exploratieweek. Maar eerlijk, erg vonden we dit niet, want ieder van ons amuseert zich tijdens deze week.

Maandag beginnen we aan de laatste rechte lijn om dinsdag hopelijk met opgeheven hoofd te eindigen. 

 

Groetjes

 

Group 8


Posted: 17:10, 26/11/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

Dag 2; 24 november

Weer een dagske goe doorgewerkt. Toen ik op school aankwam waren Ruud en Jill al in volle actie bezig aan de opdracht voor Engels en Nathalie voor Frans. Ik had de afgeprinte versie van de opdracht voor sociologie mee en begon vervolgens aan het werk voor commerciële communicatie. Na een tijdje kwam Sofie meehelpen nadat ze een hele tijd naar mij had gezocht. Ondertussen was Dimitri ook al begonnen aan de toch wel zeer moeillijke taak van economie. Na een paar uurtjes hadden ik en Sofie de fotocollage afgewerkt. Jill en Ruud hadden al 2 van de 3 foto's bewerkt en Dimitri ging de leerkracht van economie zoeken omdat het echt moeillijk was en maar niet wilde vlotte. Daarna ging Ruud iemand interviewen voor de oprachten van Nederlands en Sofie vergezelde hem om alles op foto te zetten.

 

Goe werken en ontspannen in het weekend! Het gaat lukken!


Posted: 19:53, 24/11/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

Donderdag 23 november

Alle, vandaag viel het allemaal goed mee...

Eens aangekomen op school vond ik niemand van de groep, was in het EMI gaan kijken, daar ook niemand gevonden maar wel gezien dat alle computers bezet waren, hmm... Dat was dus een probleem... Maar na even te zoeken heb ik dan toch Marlien gevonden buiten, en de rest van de groep op de 3de verdieping. Daar vonden we nog net 1 computer die vrij was, oef... Na stoelen te zijn gaan zoeken zijn Marlien en ik begonnen aan sociologie, dat ging vlot, die taak is nu ook helemaal af. Nathalie en Ruud hebben zich aan Nederlands gezet en zijn ook al ver gevorderd. Jill heeft Medialeer bijna afgemaakt en Dimitri heeft Duits flink gemaakt. Ik vind dus dat we vandaag goed hebben gewerkt en perfect op schema zitten. Ik heb ook weer wat foto's getrokken vandaag zodat dat visueel dagboek ook nog in orde komt. Als alles zo goed gaat als vandaag ben ik heel gerust over deze week.
Dus vannacht goed slapen om er morgen weer in te vliegen!


Posted: 18:01, 23/11/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

Dag 1: 22/11

Het startschot van de exploratieweek is gegeven.

Met z'n allen zijn we enorm gemotiveerd en er rotsvast van overtuigd dat we het tot een goed einde zullen brengen.

 

We vinden het natuurlijk jammer dat we de cinematickets niet gewonnen hebben. Maar aan teambuilding hebben  zeker en vast gedaan.

 

Voor de andere groepen ook de volgende dagen veel succes!

 

Groetjes

 

Group 8


Posted: 19:39, 22/11/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer