Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Eurobox Self Storage


Eurobox Self Storage is een jonge en dynamische organisatie die zich richt op de verhuur van (tijdelijke) opslagruimte aan zowel particulieren als bedrijven. In juli 2006 is op bedrijventerrein Klei-Oost in Noordwijk de eerste vestiging van Eurobox geopend. Deze vestiging is zeer gunstig gelegen tussen Noordwijk, Katwijk en Rijnsburg in. In augustus 2009 opende Eurobox Self Storage zijn tweede vestiging in Hoofddorp. Met deze vestiging op bedrijventerrein Graan voor Visch-Zuid biedt Eurobox nu ook in de Haarlemmermeer opslagruimtes aan in een modern self storage centrum.

Home | My Profile | Archives | Friends

Eurobox Self Storage

Posted at 11:31 on 9/10/2009

Eurobox Self Storage verhuurt (tijdelijke) opslagruimte aan particulieren en bedrijven voor korte en/of langere termijn.

 

Ruimte is schaars. We zien dat dagelijks om ons heen. Maar ook binnen de muren van de eigen woning, garagebox of het bedrijf is ruimte nogal eens een probleem. Soms is dat probleem structureel, maar vaker van tijdelijke aard. U kunt hierbij denken aan de opslag van inboedels, archief, seizoenspullen, restpartijen, hobby/vakantie spullen en bedrijfsvoorraden. U wilt dat probleem op een eenvoudige, praktische, veilige en voordelige manier uit de weg helpen. Eurobox Mini Opslag biedt u de oplossing! En die oplossing ligt dichterbij dan u denkt.

 

De Mini Opslag centra van Eurobox zijn uitstekend bereikbaar gelegen aan uitvalswegen tegen de verzorgingsgebieden aan: De vestiging van Eurobox Self Storage in Noordwijk is direct gelegen aan de N206 en de N449 op bedrijventerrein Klei-Oost, gelegen tussen Noordwijk, Katwijk en Rijnsburg. De vestiging van Eurobox Self Storage in Hoofddorp is gelegen aan de rand van bedrijvenpark Graan voor Visch Zuid. Deze locatie ligt vlakbij de A4 en de ring Hoofddorp en is daardoor vanuit alle richtingen gemakkelijk en snel bereikbaar. De vestigingen zijn uitstekend toegankelijk met een (bestel)auto door middel van een drive-thru, waardoor u droog en windvrij kunt laden en lossen. Voor het vervoer van uw goederen in het opslaggebouw zijn er gratis bagagekarren, steekwagens en palletwagens beschikbaar.

 

Bij Eurobox liggen uw waardevolle goederen uiteraard veilig opgeslagen. Alle opslagruimtes worden verwarmd en geventileerd om uw dierbare goederen in topconditie te houden. Het terrein van Eurobox Self Storage wordt buiten de openingstijden afgesloten door middel van een automatische rolpoort. Toegang tot het gebouw wordt u alleen verleend indien u beschikt over een valide persoonlijke toegangscode. Met deze persoonlijke toegangscode en sleutel heeft u 7 dagen per week tussen 6:00 en 23:00 uur zelfstandig toegang tot het gebouw van Eurobox Mini Opslag en uw eigen opslagruimte. Alle boxen zijn toegankelijk via een rol- of loopdeur met een uniek slot waarvan alleen u de sleutel heeft. Naast de bovengenoemde fysieke beveiligingen beschikken de Self Storage centra van Eurobox over diverse elektronische beveiligingssystemen. Zo zijn er in en rond de gebouwen van Eurobox bewakingscamera's aanwezig die uw eigendommen 24 uur per dag in de gaten houden. Daarnaast zijn alle gebouwen voorzien van brand- en inbraakalarm en kunt u beschikken over een  individueel boxalarm. Ook lopen onze medewerkers dagelijks controle rondes waarbij zij letten op afwijkingen en bijzonderheden. Door dit totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen bent u verzekerd van een zeer veilige opslagruimte. U kunt dan ook met een gerust hart uw goederen bij Eurobox stallen.

 

Eurobox Self Storage heeft een collectieve secundaire verzekering afgesloten waardoor iedere afzonderlijke opslagruimte verzekerd is tegen brand, braak en verlies tot een maximum bedrag van € 5000,-. Als extra service naar onze klanten bieden wij u deze verzekering gedurende de gehele huurperiode GRATIS aan. Mochten uw goederen onverhoopt schade oplopen en uw eigen verzekering keert niet uit, dan kunt u altijd nog een beroep doen op de secundaire verzekering van Eurobox Self Storage.

 

Eurobox Self Storage, met ruimte de beste!

www.euroboxselfstorage.nl

0800 – 222 6 222
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer