Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Dom vs Slim Home | Profile | Archives | Friends
De dynamiek veroorzaakt door interactie!

De uitjeslaaphoudtdingen17/11/2008
Het is weer zover. Je ligt in je bed, moe en wel, maar de slaap vatten kan je niet. Je weet waardoor het komt. Je weet dat je er mee op moet houden. En toch doe je het niet. Het sluipt er langzaam in. Je hebt het eerst niet eens door. Je ziet het kwade er niet van in. Jong en onbezonnen. Ziet nergens gevaar in. Dan zeven jaar later doe je die dingen nog steeds. Je hebt er steeds minder grip op. Het beïnvloedt je leven. Je zou willen dat je er nooit aan begonnen was. Feesten is niet meer leuk zonder. Daarna komt het feesten na het feest. Het duurt steeds langer. Je slaapt dagen niet. Je eet niet. Je gaat kapot. Je bent er zelf bij. Je grijpt niet in. Je neemt het voor lief aan. De hele week ben je moe. Nieuwe voornemens. Die je als je je weer beter voelt weer vergeten bent. Waar gaat het heen. Vrienden die zeggen dat je hulp moet zoeken. Maar toch stevig blijven ontkennen. En dan ineens komt het besef. Ze hebben gelijk. Je wilt het niet inzien. Je gaat door. En dan ineens besef je dat het zo niet verder gaat. Je doet je ouders verdriet. School gaat niet meer. Je kunt jezelf niet langer voor de gek houden. Je wilt het wel maar het gaat niet meer. Al die dingen die je uit je slaap houden. Allen te wijten aan slechts één ding. Het zijn de uitjeslaaphoudtdingen..
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Writers Block vs Life Block4/10/2008

Ik heb laatst ergens gelezen dat wanneer schrijvers last hebben van een zogenoemd Writers Block ze even hun zinnen moeten verzetten en het even naast zich neer moeten leggen om er later op terug te komen.. Even uit het ritme dus. Ik ben normaliter geen schrijver, ik ben niet eens een prater. Maar ik ben wel een denker, en nu dacht ik dus dat wanneer je een Life Block hebt, je hetzelfde kunt gaan doen. Het nadenken even naast me neerleggen, even mijn zinnen verzetten, even Schrijven!

Oke tot zover was ik dus gekomen. Maar hoe zou ik het gaan aanpakken? Dat was dus de volgende vraag, Googelen! Bloggers.nl! En hier zit ik dan, te Schrijven. Ofja typen dan.  Ook goed.

 

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer