Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
seventje

Description

poker belevenissen van een fish :)


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

Bankroll boven de 400$

Ik zat er al een tijdje tegenaan te hikken maar vandaag is het toch gebeurd... mijn bankroll is op het moment 407.62$.De eerste week van juni was niet echt leuk op pokergebied, ik bleef maar swingen tussen de 200 en 350$ maar de afgelopen dagen heb ik rustig gespeeld en eigenlijk een beetje te weinig gespeeld maar ja een mens heeft ook nog wel eens andere dingen te doen dan pokeren

Mijn pokerboek ligt naast me te wachten tot ik zin heb om weer een paar hoofdstukken te lezen, misschien vanavond als ik languit in een heet bad lig te dobberen.Eigenlijk had ik mezelf tot doel gesteld om deze maand "silverstar" te worden op PokerStars, maar omdat ik de afgelopen dagen weinig aan pokeren ben toegekomen weet ik niet of ik dit nog ga halen, ik loop op het moment achter op schema wat betreft de vpp's.

Ik heb nog 18 dagen om 875 vpp's te halen, en aangezien ik meestal maar op 1 tafel speel en er ook vast nog wel een paar dagen afvallen moet ik toch wel elke dag zo'n 60 punten gaan binnenharken anders gaat het me niet lukken.

Misschien als ik nog een beetje extra "winst" maak de aankomende dagen dat ik dan een uitstapje ga doen naar een te hoog limiet, daar gaan de vpp's natuurlijk een stuk sneller maar mijn bankroll kan dan wel in één keer flink kelderen (of stijgen natuurlijk maar daar ga ik even niet van uit).

 


Posted: 12:31, 13/6/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Lekker swingen...

De laatste dagen is het één groot swing festijn op PokerStars...   


Bankroll van 345$ naar 200$ en weer terug... toen naar de 250$ en gelukkig weer terug op 345$

Maar de swings horen bij het pokeren, en omdat ik de laatste tijd alleen nog maar 6max speel zijn de swings wat erger dan ik gewend was met fullring.Ik speel nog te weinig handjes om te kunnen kijken hoe ik er voor sta met pokeren, maar ik vind het al een hele prestatie van mezelf dat ik ongeveer op 150$ winst sta in de afgelopen 2½ week.Ik had met de FPP's van PokerStars 2 pokerboeken besteld, 1 ervan is ondertussen binnen en daar ga ik dus de aankomende week mezelf maar eens in verdiepen. Deze boeken zijn voor toernooispel dus ik hoop binnenkort weer lekker wat toernooitjes en sng's te spelen en het geleerde in praktijk te brengen.

Grafiek van het swingen 


Posted: 09:51, 9/6/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Maandag

 

Gisteren weer een goede avond gehad, nadat ik mijn eerste post in mijn blog had gemaakt ben ik nog even gaan pokeren.

Mijn bankroll is weer gegroeid door een lekker handje.

Ik kreeg 77 in mijn hand en in de flop kwam er al een 7… en op de River nog een 7 dus 33$ gewonnen in één hand.

Bankroll is nu 345.82.

Vandaag niet aan het pokeren geweest dus verder geen updates


Posted: 22:55, 4/6/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer