Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

_,.-~*shiny-star*~-.,_

Twijfelsmurf

21:56, 1/9/2008 .. 0 comments .. Link

Ik ben een echte tweeling. Bijna alle karakkter eigenschappen van dit sterrenbeeld heb ik wel. Tweeling is een beweeglijk/lucht teken. Vroeger dacht ik daar altijd anders over, ik hield helemaal niet van sporten of gymen. Maar nu snap ik waarom ik een beweeglijk teken ben!!! En ik denk me vriendje ook wel. Ik ben altijd met van alles bezig, en kan echt niet stil zitten op me kontje. Ook al zit ik dan eindelijk, dan zijn me gedachtens met 1001 dingen bezig. In ons huisje liggen wel zeker 10 onafgemaakte projectjes van mij. Er staat ook dat mijn luchtwegen het gevoeligste zijn van mijn sterrenbeeld, en ook dat klopt met mijn astma. Maar mij assedant is weegschaal (net als me vriendinnetje), die hebben een aangeboren twijfel. Zo kunnen echt niet snel ergens de knoop doorhakken. Maar ze zijn wel het allerliefste teken van de dierenriem. Ze houden niet van ruwheid en hardheid. En ze zijn de beste in relatie's. Nou dat klopt wel, mijn vriendinnetje is de liefste, en leukste, en altijd goed humeurste meisje dat ik ken. En we zijn al 8 jaar beste vriendinnetjes. En het is een echte twijfelsmurf. Dus dat zegt genoeg. En omdat mijn assedant weegschaal is heb ik sommige eigenschappen ook heel licht, soms kan ik ook echt niet beslissen. Tweelingen zijn vaak snel uitgekeken op dingen en mensen. Daarom ben ik zeker blij dat ik mijn assedant weegschaal is, want zij zijn juist van de lange relatie's.

Vandaag heb ik dus eindelijk een paar knopen doorgehakt. Twijfels aan de kant gezet, omdat het anders veel langer weer gaat duren en uit eindelijk er helemaal niet meer van gaat komen. Naja me theorie examen moet toch een keer worden gedaan. 26 September om 10.30 om percies te zijn. Ik heb wel al geleerd en het boek gelezen, maar nog niet echt supergoed ofzo. Nu ik een datum heb geprikt weet ik dat ik dan echt alles moet weten anders zak ik natuurlijk. En ik moet hem van mezelf ik 1 keer halen. Dat kan ik ook wel als ik er maar genoeg tijd aan besteed. En dat is dus net mijn probleem Tijd. Dat kom ik altijd te kort. Maar i.p.v. knutselen of internetten of strijken s'avonds, moet ik dus nu echt elke dag gaan leren. Dit is gelijk een test aan mezelf voor volgend jaar. Dan wil ik de opleiding kraamverzorgster gaan doen, waarbij ik 2 tot 3 jaar werken en school tegelijk gaat doen. Dus dat betekent dat ik dan nog veel minder tijd overhoud. Kijken hoe ik het nu de a.s. maand ga doen. Of ik straks de laaste week als een gek nog moet gaan leren, of ik nu sireus elke dag me boek en nitendo ds pak. Nitendo ds???? Ja je heb er speciaal een game voor met je rijvaardigheid en proefexamens. Handig hoor. Ik reis 2x per week naar katwijk toe, waarbij ik een uur tot anderhalf in de bus zit en ook weer een uur terug. Dus zo'n 4 uur per week kan ik al goed benutten. Dan schuif ik mijn boek, mannen komen van mars en vrouwen van venus wel op. Dat kan wel wachten. Het gaat de laaste tijd wel weer redelijk tussen ons. Of het nou door de boedha kwam?

Een tijdje geleden hebben we een boedha gekocht voor in huis, maar je mag helemaal geen boedha voor jezelf kopen dat brengt ongeluk. Maar ik dacht dat het alleen bij speciale beeldjes gold en niet bij een xenos boedha (tuinbeeld). Maar onderweg naar huis begon het al. Me vriend liep een poortje uit, die moest worden open/dicht worden gedaan door iemand die daar zat. Dus die mevrouw deed het poortje veelste snel weer dicht waarbij boedha onthoofd werd. Me schoonpa heeft hem weer geheeld, maar veel geluk geeft hij denk niet meer als hij onthoofd is (geweest). We hebben in die tijd heel veel ruzie gehad samen, en ik heb heel erg hard me lip gestoten aan boedha. Dat was de druppel en hebben we boedha netjes bij het vuilnis gezet. Ik weet niet of het sireus kwam omdat we hem zelf hadden gekocht, maar wat dat betreft geloven we allebei wel in vrijdag de 13e._,.-~*SHINY STAR*~-.,_:

21:54, 31/8/2008 .. 0 comments .. Link

Het is eindelijk gelukt. Me weblogje is zo goed als af. Nu alleen nog de sappige verhalen. Nee hoor grapje, maar hier zal ik wel vooral veel over mezelf en wat ik zo allemaal meemaak schrijven. Dat vind ik zelf ontspannend en misschien vind 'iemand' het ook nog wel leuk om het te lezen. Ik lees ook regelmatig blog's van vreemden en het blijft toch leuk om te lezen wat andere mensen meemaken en hoe ze daar mee omgaan.

Na 3 weken geprobeerd de laptop een avondje voor mezelf te krijgen is het dus nu eindelijk gelukt. Me vriendje heeft sinds kort een nitendo ds en is daar nu weer helemaal aan verslingerd net als de wii vorig jaar, die nu vergeten in een hoekje staat. Dat is typisch iets voor hem.Vanmiddag hebben we tegen elkaar de Brain Academy gespeeld, waarbij ik vaker heb gewonnen als hem. Dat kan hij dan niet hebben en zit nu dus de hele avond te oefenen, om de volgende keer mij te verslaan. Mannen en games......

Al me hele leven vind ik sterren mooi en interessant. Al die twinkelende puntjes s'avonds in de lucht. Mijn moeder zij altijd dat overleden mensen via de sterren over ons waakten. Ik heb van mezelf een hele grote fantasie wereld en als ik dan me dingen ga voorstellen kan ik daar alleen al gelukkig van worden. Ergens blijf ik hopen of mijn fanasieen toch nog ergens werkelijkheid kunnen worden, ondanks ik heel goed weet dat dat nooit zal gebeuren. Als een meisje van 5 a 6 jaar zei ik tegen iedereen vastbesloten dat ik Zeemeermin wilde worden. En als mensen dan zeiden dat dat onmogelijk was dan dacht ik bijmezelf:, Wacht maar af. Of ik hoopte ook een tijdje dat ik met dieren zou kunnen praten. Ik kon de hele middag alleen op me kamertje spelen, daar had ik geen vriendjes voor nodig.  Net als de sterren, ergens blijf ik toch hopen dat de overledenen sterretjes zijn. En zo over ons waken. Dat geeft me een fijn gevoel. Dit blog gebruik ik als een dagboek, en dat voelt ook heel erg fijn. Vandaar Shiny star.

Veel leesplezier, en veel liefs, TamaraAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Twijfelsmurf
_,.-~*SHINY STAR*~-.,_:

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer