Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Shirley's Blogs

Description
«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

"Heer" Bond en zijn streken

Hoe zal ik eens even beginnen? Oja ik weet het....Laten we zeggen dat alles wat hier geschreven word totaal verzonnen is en iedereen die zichzelf in het verhaal denkt te herkennen?? Tuurlijk gaat het niet over jou, ik zeg toch dat het verzonnen is...Daar weet jij alles van!

Zo, heb ik even op safe gespeeld he.....

Oke, we beginnen dit compleet verzonnen verhaal, dat dus niet echt gebeurd is in de gemeente Nederlek. Op een dag stapte daar een man het politiebureau binnen. Deze man had, ondanks zijn beetje bizarre uiterlijk, een vriendelijke glimlach op zijn gezicht. Hallo, zei de man tegen de dienstdoende balieagent, ik kom een klacht indienen.
De dienstdoende agent (normaal gesproken zijn de balieagenten geschoold in het wegjagen van mensen met klachten, ik bedoel, heb je wel eens geprobeerd een klacht in te dienen??) maar deze man kan nogal overtuigend zijn, dus zo gezegd, zo gedaan.

De man (die we de "heer" Bond zullen noemen) ging zitten en vertelde waar het over ging. "Heer" Bond vertelde dat er een vrouw was, die hij niet kende, waar hij geen relatie mee heeft gehad en zeer zeker geen ex van hem was dat hij door deze totaal onbekende vrouw was beledigd.
Zij had 3 (drie!!!) jaar geleden het halve internet volgeschreven met verhalen over hem. Zij had in die verhalen zoveel onwaarheden geschreven dat hij zelfs nu nog de schade daarvan onderving.

Hij had werkelijk helemaal niets verkeerd gedaan, toen niet, nu niet en alle jaren ertussenin ook niet. Maar toch, deze vrouw (die hij niet kende, en waar hij ook nooit bij in had gewoont, sterker nog, hij had haar adres op internet moeten opzoeken) was om de een of andere reden heel boos op hem en wilde hem duidelijk kapot maken.

Zijn nieuwe vriendin (die zullen we even domme troel noemen) was zwanger en zou zeer binnenkort zijn derde kindje ter wereld brengen. Door alle verhalen, gastenboeken, en televisieprogramma"s was zijn naam zo door het slijk gehaald, dat het nieuwe kindje daar ook schade van kon ondervinden.
Domme troel en hij wilden gewoon rust. Hij mocht zijn eerste zoon ook al niet meer zien door deze leugens. Zij liet hun niet met rust en daarom was hij nu hier.

Arme "heer"Bond kon er gewoon niet meer van slapen van alle onrecht die hem was aangedaan, door de vrouw en twee van haar medeplichtigen. Het snode drietal had zelfs een zeer bekend televieprogramma zover gekregen dat ze hun leugens geloofden, en er een programma van gemaakt, kan je het je voorstellen hoe hij moest leven?

Het werd tijd dat de politie er wat aan ging doen!

En de politieagent zei, maar "heer" Bond, natuurlijk gaan wij er wat aan doen! Wij gaan heel veel belastinggeld verspillen door deze aanklacht serieus te nemen en de vrouw de straf geven die zij verdient! Is ze helemaal gek geworden!!


Ondertussen was de vrouw (ach, die noemen we gewoon Shirley Holmes) nietsvermoedend thuis aan het bijkomen van een slopende zwangerschap en bevalling. Ze was eigenlijk heel "heer" Bond vergeten, maar dat zou niet lang duren.  Voor dat gedeelte van het verhaal http://nathalie-disser.hyves.nl/blog/46051725/Meneer_Bond_duikt_weer_op/qfSD/

Dus stond S. Holmes afgelopen juli voor de officier van justitie. Ze mocht daar haar verhaal doen en natuurlijk luisterde deze mevrouw van justitie quasi geïnteresseerd naar het verhaal.
Maar mevrouw Holmes, is deze"heer" Bond niet gewoon een beetje langzaam van betalen? Om hem nou een oplichter te noemen, vind ik een beetje tever gaan. Hij is tenslotte nergens voor veroordeeld!
Nee, mevrouw van justitie, dat komt omdat dit een achterlijk land is. "Heer" Bond is nergens ingeschreven en zodoende voor instanties niet te vinden. Als de instanties, inclusief de politie, een keer verder zouden kijken dan hun neus lang is, zouden ze hem makkelijk kunnen vinden. Wij toch ook!!! Er lopen verschillende aanklachten tegen hem, maar hij stapt een politiebureau binnen met de grootste gore leugens en jullie geloven hem??!! In plaats  van deze man op te sluiten en de sleutel weg te gooien, verspillen jullie staatsgeld door een jacht naar mij te openen!

En zo werd Shirley Holmes schuldig bevonden aan smaad.
Maar Shirley zou Shirley niet zijn als ze niet tenminste terug zou vechten. Ze ging niet akkoord met de sanering die ze aangeboden kreeg, maar stapt in plaats daarvan naar de politierechter.

"Heer" Bond en domme troela zijn inmiddels ook uit elkaar en hij mag ook zijn derde kindje niet meer zien. Wat natuurlijk ook Holmes haar schuld is.........het heeft vast niets te maken met leugens en oplichting van zijn kant...nee, heus echt echt echt niet!

Mooi he? die verzonnen verhalen van mij, die niet echt gebeurd zijn. En die ook geen duizenden belastingeuro's hebben gekost, en nog gaan kosten.  Want dat zou verspilling zijn, en in deze tijd kan dat toch echt niet!!!
.

Posted: 00:20, 20/7/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

GroteLauto

Ja, natuurlijk komt de blog er....We gaan tenslotte niet elke dag rijden....

Op een dag word ik 40...Ja nu natuurlijk nog niet, die dag is nog heel ver weg. Zo ver weg, dat iemand (niet ik, God bewaar me) zwanger kan worden en een heel nieuw leven kan creëren in de tijd voordat ik 40 word. Mensen kunnen een huis bouwen in de tijd voordat ik 40 word. Iemand kan er een miljoen doorheen jagen voordat ik 40 word. Het word zomer, herfst, winter, lente en bijna weer zomer voordat ik 40 word.....
Ik bedoel maar...het duurt nog heel lang!

Maar op een dag word ik ook 40! En in het kader van "bij 40 begint je leven pas echt", dacht ik: Nou kan ik nog een heel jaar aankloten (daar heb ik natuurlijk recht op) of ik kan die bekende koe bij zijn horens pakken en de dingen recht gaan zetten...

Laat ik eens een poging wagen, ik keek op internet, zocht een goeie deal, en voor ik het wist stond daar een auto met een grote L op het dak. owgodowgodowgod IK WIL NIEHIET!! Morgen prima, gister prima , maar nu wil ik NIEHIET....Misschien rij ik wel iemand ernstig dood of erger...
Maar meneer Jos dacht daar heel anders over. Stap maar in zei meneer Jos. En ik had geen keus meer!

Het is natuurlijk een nadeel dat ik nog steeds het verschil tussen links en rechts niet ken, doodsbang ben in een auto, werkelijk nergens de weg ken en als ik de weg wel ken, ook verkeerd rij, maar voor ik het wist zoefden we over de snelweg.

En zoeven deden we........totdat.......

Ik zelf moest gaan schakelen, gas geven, koppelen, remmen, spiegels kijken, kijken waar mijn voeten waren, kijken waar "zijn 3" zit en recht vooruit kijken...

Meneer Jos vond me een natuurtalent en ik vond eigenlijk ook wel dat ik beter was dan die man die achter mij kwam en mij thuis moest brengen. Misschien misplaatst, maar wanneer heeft een beetje zelfvertrouwen iemand geschaad?

Met kramp in mijn scheenbeen (zitten daar spieren?) en een enorme glimlach, stapte ik anderhalf uur later de groteLauto uit.
Een enorme ervaring rijker!
Meneer Jos vroeg: volgende week weer? JAAAAA wat een domme vraag, het zou eeuwig zonde zin om zo'n talent te verspillen toch???

Dus Dinsdag stap ik weer achter het stuur van een mij totaal onbekende auto ( ja een zwarte) en zoeven we weer door Rotterdam. Ik kan niet wachten.

Maar nu we er toch over hebben..er zit me iets dwars.....Ik ben groot fan van Derek Oglivie, maar het mij toch echt een raadsel hoe hij, in een Nederlands boerendorp in bijvoorbeeld Friesland, in een taal die wij , echte Nederlanderd (lees Rotterdammers) niet eens kunnen verstaan, toch kan communiceren met de doden. Hij spreekt geen Nederlands en de hele oude doden geen Engels ( de nietdodeNederlanders trouwens vaak ook niet) Dus hoe doet hij dat????

Posted: 00:19, 20/7/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Fransie Karma

Daar zat ik dan! Als Z.B.F van Fransie Duijts ( ZEER BEGINNEND FAN) voor mijn gehuurde caravan te wachten tot het avond werd.
Ik ken geen enkel nummer van de goede man, maar daar zou na vanavond verandering in komen. Ik zou een sjaal kopen en net zoals in het programma "fans" boos zijn als ik geen foto met handtekening zou krijgen.....
Ik zou met mijn zonen en vriend vooraan staan, stinkend naar goedkope parfum in mijn roze trainingspak met hakken eronder, meeblerend net als alle andere tokkies, Sjonnies en Anita's van de camping...

Mijn zoon en vriend zouden, na afloop, tegen me zeggen: sorry, dat we niet meewilden, je had gelijk, het was super!

Ik had tenslotte niet voor niets een weekend arragement bij vakantieveiling gewonnen voor het enorme bedrag van 5 ( vijf!) euro. Inclusief natuurlijk de kaarten voor de grote Frans Duijts! Dat was Karma, zeg ik je!!!!

Dat ik 's morgens buikpijn had gehad zou ik gewoon niet zeggen, ik dacht gewoon te verzwijgen dat ik om 7 uur in de morgen kotsend boven de wc had gehangen van de pijn. Niet zeggen, negeren is een van mijn motto's...

Dat ik bijna niet kon lopen van de pijn, ging vanzelf weg na een paar plastieke bekertjes bier, natuurlijk.
Nieuw motto: bier en wijn, weg buikpijn!

Ja, ik was er helemaal klaar voor...Ik ging in gedachte al naar bijna alle concerten van mijn idool, ik zou heel Nederland doorkruisen en hij zou me herkennen, een lied aan me opdragen, me bedanken in een vol stadion en...jaja ik draai door, maar je snapt hem wel, ik werd voor het eerst in mijn leven FAN!

Beetje jammer van die buikpijn....En Vriend ging nu ook wat doorkrijgen...wat heb je? waarom kijk je zo moeilijk, waarom loop je zo raar?
Neenee, niets aan de hand, beetje buikpijn.

(sprongetje in tijd)

IK ZOU nu als Z.B.F bij Fransie Duijt moeten staan, in plaats daarvan zit ik in de wachtkamer van het ziekenhuis in Helmond te wachten op de dokter. Links zit een meisje over te geven, rechts een jongen te bibberen van de koorts...Wat doe ik hier?? Ik heb niets hoor...
Ja, natuurlijk mag u even kijken Dokter, ja daar NEEEE LAAT LOS LAATLOSLAATLOS, DAT DOET ZEEEEEER!

Gotverdegotver, ik mankeer toch wat....De dokter is niet helemaal zeker, maar ik krijg toch medicijnen. Gelukkig hoef ik (nog) niet te blijven, verder onderzoek volgt nog...

Daar zat ik dan weer, als wannabee Z.B.F. voor mijn gehuurde caravan. Ik kon Fransie horen in de plaza, waar nu al mijn mede campingenaren vast de longen uit hun lijven aan het bleren waren. Ik niet..ik was weer geen fan geworden.

Want 10 minuten nadat er (door vriend en mevrouw van de huisartsenpost) was besloten over mijn lot, kwam er een auto aanrijden en stopte voor onze caravan.
Een Johnnie stapte uit en vroeg de legendarische vraag (ik verzin het niet!) Heeft u toevallig kaarten over voor Frans Duijts?
Ik keek zijn Anita aan en ik dacht....Karma!

Heb ik een punt? Welja, als het persé moet....Wat dacht je van: ik ben en zal nooit een tokkie of een Anita worden. Trouwens ook nooit een doorgewinterde Fransiefan.
Ik ben Shirley Holmes, bij wie nooit iets gewoon "gewoon" gaat.

Posted: 00:18, 20/7/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer