Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

De grootste Showbizzsite

Hier vindt je de laatste nieuwe snufjes

"We are the champions" beste lied aller tijden

(Belga) De hit "We are the champions" van Queen is het beste lied aller tijden. Dat blijkt uit een peiling van Sony Ericsson bij 70.000 mensen.

Britney Spears staat op nummer twee met "Toxic" en "Billie Jean" van Michael Jackson legt beslag op de derde plaats. "Het drukt de passie uit die muziek in ons leven brengt en het bewijst dat een klassiek rocknummer echt tijdloos is", aldus een woordvoerster van Sony Ericsson. Andere nummers die de top-tien haalden, waren "Hotel California" van The Eagles en "Smells like teen spirit" van Nirvana. (DWM)

Paris Hilton is weer single

(Belga) De steenrijke hotelerfgename Paris Hilton (24) is opnieuw vrijgezel. Na vijf maanden is haar verloving met de Griekse rederszoon Paris Latsis (22) voorbij. Dat zegt ze in het Amerikaanse tijdschrift US Weekly. De twee blijven wel beste vrienden.

Beiden hebben vastgesteld dat ze gewoon niet bij elkaar passen, citeert het blad een vriend van het paar. Hilton en Latsis leerden elkaar als tiener kennen in een nachtclub in Monaco. Sinds december waren ze een koppel en in april vroeg hij om haar hand. Een diamanten ring ter waarde van 5 miljoen dollar was hiervan het stralende bewijs. De voorbije weken werden ze nog zelden samen gezien. Het huwelijk zou nog dit jaar hebben moeten plaatsvinden. (ful)

Hosting door HQ ICT Systeembeheer