Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Show her bones.[ Home ] [ Profile ] [ Archives ] [ Friends ]

Het verloren schaap.

Een kudde schapen. Een herder. Een herdershond. Open velden. Probeer me te volgen. Probeer me te horen. Hm vrijheid. Geen hekken meer, eindelijk. Rustig wandel je achter ze aan. Plots stoppen ze. Je merkt het adembenemende lucht op. Het lijkt zo anders als het lucht dat je normaal zag toen je achter de hekken stond. Je blijft kijken. Je wilt er dichterbij komen, nog dichter, nog een beetje dichter. Wat een gevoel. Je kan het aanraken. Waar is iedereen? Waar is de herder, de herdershond? Je beseft dat je eigenlijk verloren bent gelopen. Je hebt je laten meeslepen. Geen probleem, loop gewoon verder. Uiteindelijk kom je terecht. Maar hoe verder je loopt hoe dieper en verder je de bossen in loopt. Waar zijn de open velden? Nu zie je niks meer. Je bent alles kwijt. Je ziet niet meer waar je vandaag kwam. Hoe proefde het lucht? Hoe was het weer toen je nog een deel van de kudde schapen was? Hoe was het weer achter de hekken? Daar dwaal je drie jaar rond. Ongelukkig maar elke keer je iets herkenbaars ziet loop je steevast de andere richting op. Je wilt wel terug maar het is anders nu. Waar je nu ronddwaalt, dat is het bekende. Het lucht, de kudde schapen, de herder; zij zijn het onbekende. Het gras lijkt nu niet groener aan de overkant. Het lijkt soms wit, alsof er niks is. Alsof ik vroeger niet bestond. Er is daar niks, alleen soms, soms vult het je dromen. Alsof dat toch het bekende is. Ben je gelukkig hier of was je gelukkig vroeger? Blijf je hier ronddwalen of kies je om terug te gaan?

[ 18:33 ] [ 17/3/2013 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Introductie.

Hi, dit is het stukje waar ik jullie moet vertellen wie ik ben denk ik. Ik was vroeger een uitbundig, energiek en enthousiast dochter. Nu ben ik het meisje dat heel sociaal is maar niemand vertrouwd. Ik wil geen vrienden. Ik studeer en ik twijfel. Ik lees graag boeken, maar niet veel boeken. Ik ben niet gelukkig. Omdat ik niet weet wat dat is. Niemand die het je uitlegt dus hoe weet je wat het is? Ik geloof niet dat iemand uniek of speciaal is. Ik geloof dat wat ik of jij nu meemaken, dat heeft een ander ook al meegemaakt. Of gevoeld. Niemand is 'one of a kind'. We ademen allemaal hetzelfde lucht en we staren allemaal naar hetzelfde hemel. Hemel als in wolken, lucht,... Ik geloof niet in God maar ik geloof wel in demonen. Dus als er iets 'slecht' is dan is er ook iets 'goed'. Maar geen enkel godsdienst trekt mij volledig aan. Ik woon in BelgiŽ maar ik ben geen Belg. Op papier wel ja. Dus ik ben eigenlijk het allochtoontje op je school vroeger. Ik ben tegenstrijdig. Ik ben veeleisend. Ik ben moeilijk. Ik ben geen mensenmens. Wat heb je aan een naam? Wat heb je aan een foto van jezelf? Dat is niet wie ik ben. Dit is wie ik ben.

[ 18:21 ] [ 17/3/2013 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Hosting door HQ ICT Systeembeheer