Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Sims en hun verhalen

Home - Profile - Archives - Friends

Ridiculus!

Posted on 10/10/2010 at 20:53 - 0 Comments - Post Comment - Link

Ridiculus?

Ridiculus is een soort van reality show. Ik heb het zelf dan wel bedacht maar voor de sims is het een reality. Ridiculus gaat over vijf sims: Ad Atlet, Gaby Gothin, Cory Casa, Tory Tidys en Dirk Dirts. Ze moeten samen in een huis gaan wonen om bepaalde redenen (verder lees je welke) en het met elkaar uit zien te houden. Er bloeien hechte relaties op die niet iedereen altijd kan uitstaan, maar je kan nog niet zeggen eind goed al goed want het seizoen is net begonnen op www.youtube.nl. (Je vind de filmpjes door in de zoekbalk in te toetsen: Ridiculus Aflevering 'nr. van de aflevering'  maar hier is alvast de eerste link: http://www.youtube.com/watch?v=CPZ3iRB5TZ8 )

Ad Atlet

Ad is de sportiefste van de vijf sims. Daarom is hij door het voetbalteam de Lama's gevraagd om in hun team te komen. In zijn vrije tijd flirt hij graag met mooie sims maar legt geen relaties vast, hij is het liefst single, al is hij wel verliefd op Tory.

Gaby Gothin

Gaby is de stoere maar gemene chick in huis. Zij moest in het huis gaan wonen omdat ze bij niemand in mocht trekken. Ze maakt snel vrienden maar is ontzettend vals. Ze verleid de leuke jongens met haar flirterige talent en charme, maar dat doet ze met een doel:                                                                     Ad helemaal voor zichzelf winnen en van Tory afkomen.

Cory Casa

Cory is in het huis gaan wonen omdat er nergens in Sunset Valley meer een appartement was om in te wonen. Cory voelt zich echt een macho, een casanova. De meeste sims zien hem niet echt zitten. Cory zelf merkt er helemaal niets van en flirt er op los, hij is stiekem heel verliefd op Tory maar niemand mag dat van hem weten, want anders willen andere sims hem niet meer denkt hij.(niet dat andere sims hem willen...)

Tory Tidys

Tory is de nette, lieve boekenwurm. Ze ruimt graag op en leest het grootste deel van de dag boeken. Relaties komen ook nog in haar leven voor. Er zijn zoveel jongens op haar waar zij geen interesse in heeft. Ze is niet altijd even net en wordt soms wild van hete momenten.

Dirk Dirts

Dirk is echt een hopeloze romanticus en altijd opzoek naar liefde. Maar bijna alle sims hoeven hem niet door zijn luie en slonzige eigenschappen. Hij was ingetrokken bij zijn vriendin maar werd gedumpt en er uit gekickt omdat hij te veel troep maakte, dus was hij noodgedwongen om bij de andere vier sims in het huis te gaan wonen. Hij heeft ondertussen een nieuw 'oogappeltje' gevonden die hem niet echt mag, Gaby Gothin.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer