Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Het leven van een single mamama

Miracle

21:09, 11/2/2014 .. 0 comments .. 0 trackbacks .. Link

Als 27 jarige kreeg ik de ziekte Endometriose.Toen wist men nog niet veel van de ziekte en de arts vond mij nog te jong om de ziekte te krijgen. Maar toch, ik had de ziekte, Hiervoor ben ik behandeld.

Na de behandeling vertelde de behandelende arts mij dat als ik nog een kind wilde, ik binnen 2 jaar zwanger moest raken. Anders lukte het niet meer.
Op dat moment had ik een partner waar ik geen kinderen van wilde krijgen. Maar toch bleef ik er in geloven. Ik geloofde dat wanneer ik eenmaal alles op de rails had, mij wel een kind gegund was.
Jaren verstreken en een of 2 partners verder, lukte het mij inderdaad niet om zwanger te raken. Zelfs niet bij de partner waarmee ik verloofd was en bij wie ik graag kinderen van wilde.

Negen jaar later.. Ik had de hoop op kinderen enigszins opgegeven. Mijn relatie verliep niet lekker en maakte plannen om in het buitenland (Amerika) het geluk te vinden. Via een zakenrelatie had ik een functie in Amerika gevonden. Voor de zekerheid had ik een huisje hier in Nederland gehuurd. Mocht het in Amerika niet lukken. Alles was in kannen en kruiken, dacht ik... Niet wetende dat mijn uitgestippelde leventje omgegooid werd.

Op een dag keek ik vanuit het balkon naar buiten en zag een ooievaar staan. Mijn buurvrouw beneden zag het ook en wij beiden hadden zo iets van "ohh nee, het zal toch niet". Helaas voor mijn buurvrouw. Ik was degene die zwanger was, kwam ik 3 weken later achter. In 1ste instantie was ik dolgelukkig dat het mij gegund werd. Maar later kwam het besef. Ik had mij leventje al uitgestippeld en kinderen ... daar had ik geen rekening meer meegehouden. Ik was immmers 37 jaar en vond mijzelf te oud om nog moeder te worden. Ik vond het niet eerlijk voor het kind dat ik zou krijgen. Ik raakte in een depressie en door vele gesprekken met een goede vriendin, kon ik toch nog genieten van mijn zwangerschap.

Na een moeilijke zwangerschap en een moeilijke bevalling kreeg ik op 6 december mijn kleine wonder, mijn vrijheid.

Twee jaar later ging ik voor controle naar mijn gynacoloog en ik nam mijn kleine meid mee. Ze liep daar lekker rond en keek geinteresseerd naar wat de gynacoloog met mama deed. De gynacoloog vroeg mij wie dat lieve meisje was en toen vertelde ik haar dat dat meisje mijn dochter was. Ze wilde het niet geloven "maar dat kan niet", zei ze.."Je kunt toch geen kinderen krijgen.. Is ze spontaan gekomen?"
Ik wist niet wat ze er mee bedoelde dus zei ik: "spontaan niet, ik heb haar negen maanden gedragen". Toen legde ze uit dat ze bedoelde of ik spontaan zwanger was geraakt of dat ik behandelingen heb gehad. "Ohh in dat geval, Nee ik heb geen behandelingen gehad. Ze is spontaan", zei ik. "Het is een wonder", zei ze. "Ja", beaamde ik "It is a Miracle".About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Miracle

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer