Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Het leven enzo Home | Profile | Archives | Friends
Een kijkje in mijn vrijgezelle leven. De grappige. maar ook moeilijke momenten van een 30-plusser. Een leven vol tegenstellingen.

Webcam, The beginning20/5/2013
Toen alles goed ging, vroeg ik me wel eens af hoe het zou zijn. Je verstand verliezen. Komt er een dag dat je opstaat en opeens besluit dat je gek bent? Verlies je het stukje voor stukje? Het is een ongrijpbaar iets voor iemand waarvan het leven gaat zoals het bedoeld is. Zelfs bij de eerste tegenslagen en diverse messen in je rug stort alles in elkaar, maar het verstand blijft heel. Je blijft zeggen dat het goed met je gaat, en zo voelt het ook. Dwars door sociale druk en rouw en teleurstelling heen ben je de sterke man. Tot je opeens niet sterk meer wilt zijn. Tot je de eenzaamheid voelt knagen aan je vrijgezelle leven en je vrijheid een last wordt. De stabiliteit waar je tot voor kort zo trots op was, komt op de tocht te staan en maar weinig mensen hebben het door. Dit, beste mensen, is het begin van de gekte en van de naïviteit. En daar is dan het internet. De bron van gezelschap voor mensen met weinig zelfvertrouwen maar met veel liefde te geven. Een oase voor degene die alleen maar willen horen wat de ziel zalft en niet wat ze echt nodig hebben. Op internet vinden wij, nuttelozen van de nacht, de dames die bereidt zijn ons te vertellen dat we iets voorstellen. Zolang we maar betalen, maar dat zeggen ze er natuurlijk niet zo direct bij. Het midden tussen een echte vriendin (dat is te persoonlijk) en een prostituee (stel je voor dat je daar niet goed genoeg voor bent) is een webcamgirl. Chatten als een Don Juan en haar laten acteren dat ze gruwelijk verliefd op je geworden is. Vervolgens credits kopen. € 75,- voor een half uur. Een absurd hoge prijs, maar op dat moment de moeite waard, want stel je voor dat je haar verliest! Eenmaal in deze spiraal is het lastig ontsnappen. Een spiraal waar ik graag verslag van doe de komende tijd. Gewoon om de gekte te beschrijven en uit de spiraal te ontsnappen.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer