Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Sjaakie

Antiterreurmaatregelen niet door burger gezien

Posted in Unspecified

Terwijl de Nederlandse regering er bijna dagelijks ophef maakt over antiterreurmaatregelen merkt de Nederlander daar maar erg weinig van. Het RTL nieuws heeft er maar weer eens een enquête op los gelaten. Van de ondervraagden geeft 31 procent aan tevreden te zijn over de maatregelen die volgden op de moord op Theo van Gogh en de aanslagen in Madrid. Het gaat daarbij onder meer om de aangekondigde uitbreiding van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst en om uitbreiding van de bevoegdheden van de politie.

 

Uit het onderzoek blijkt verder dat 79 procent van de ondervraagde personen permanent cameratoezicht geen probleem vindt. Slechts 3 procent is daar mordicus tegen. Het opslaan van telefoon- en internetgegevens stuit wel op weerstand: 22 procent is voor, terwijl 31 procent vindt dat de overheid dat niet moet doen en 47 procent aangeeft dat het alleen onder voorwaarden mag.

13:48 - 30/10/2005 - comments {0} - post comment


Description
Sjaakie DutchPress
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Antiterreurmaatregelen niet door burger gezien
Hosting door HQ ICT Systeembeheer