Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Sjaaks wondere wereld

Description

In deze weblog doet Sjaak, een avontuurlijke ezel, verslag van zijn dagelijkse beslommeringen.


«  February 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Welkom!

Welkom op mijn weblog, laat ik eens beginnen met mezelf voorstellen.
Mijn naam is Sjaak, en vanaf vandaag zal ik op deze pagina verslag doen van al mijn avonturen. Als reporter trek ik erop uit, om jullie deelgenoot te laten zijn van mijn wondere wereld.

Om mijn lezers een idee te geven van wie ik ben, zal ik een klein stukje achtergrond informatie geven. In het jaar 1985 ben ik ter wereld gekomen. Ik kan je verzekeren dat die wereld behoorlijk indrukwekkend is voor een klein ezeltje. En klein was ik! Al snel besloot ik dat er nog veel te ontdekken viel en trok ik op eigen hoefjes de wijde wereld in. Ik ging studeren en onderzocht alle facetten van het studentenleven, stortte me volop in het avontuur. Tjongejonge, wat een mooie tijd was dat.
Maar na 4 jaren als student door het leven te zijn gegaan, besloot ik dat het tijd was om een nieuwe fase in te gaan. Ik ging aan het werk, er moest tenslotte brood op de plank komen. Inmiddels bekijk ik al ruim twee jaar de wereld vanuit het perspectief van een hardwerkende burger. Een baan van negen tot vijf geeft mij genoeg vrije tijd om mijn ontdekkingstocht voort te zetten. Op zoek naar avontuur!

Aan jullie de kans om samen met mij op pad te gaan, ga mee en bekijk het leven eens vanuit een ander perspectief!


Dit ben ik

Posted: 16:10, 30/9/2009
Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer