Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Weblog Sjef


Mijn weblog is voor School, niet erg interressant dus. Ik ga hierin bijhouden wat ik doe en wat ik vind van het werk dat andere doen!

Home | Profile | Archives | Friends


Einde!!

Posted at 21:28, 25/8/2006

Hehe de laatste x op de weblog.. mag ik hopen dan.

even de laatste hand aan alles gelegd. Clinston heeft goed werk geleverd met het eventplan. Nu het procesverslag afmaken en dan is MosDif aan een einde gekomen

 

toch wel met een goed gevoel...tot nu toe de leukste groep waar ik ooit mee samengewerkt heb. Niet van die zeikerds..iedereen accepteert elkaar en ieder heeft zn sterke punten wat elkaar goed aanvult!!


week 14

Posted at 22:57, 14/8/2006

Hague HipHop was leuk!! Vond het heel speciaal om eens bij zo'n festival aanwezig te zijn. Is toch een heel ander publiek als waar ik me normaal onder begeef. We hebben de enquetes afgenomen en Daan gaat nu 2,5 week op vakantie dus in de 1 week van September moeten we deze verwerkt hebben en voor hem een mooi onderzoek presenteren. Zal blij zijn als het nu afgelopen is..dit is ook te merken aan iedereen...contact is vrij minimaal en de reacties op mails zijn ook steeds langzamer. We kunnen nu het definitieve draaiboek maken. Nog steeds zal het niet aan alle eisen voldoen maar dat komt omdat Musicon er geen heeft en zij toch de algehele organisatie op zich hadden.

week 13

Posted at 21:53, 9/8/2006

Hague HipHop gaat door. En nu is er ineens een andere locatie...uit het niets eigenlijk. Het wordt nu aan de visafslag. Donderdag gaan Mariska en Clinston enqueteren. ongeveer 50 enquetes per dag hebben we ons voorgenomen. met 100 enquetes komen we op een respecttabel aantal om een geloofwaardig onderzoek te doen. Vrijdag zal Remco dan met mij de enquetes afnemen. De bedoeling van de enquetes zal zijn dat we voor Daan in kaart brengen wat het publiek van het festival vind en wat er dus volgend jaar beter zou kunnen!

Week 12

Posted at 17:21, 5/8/2006

Het is bijna zover. Hague hiphop komt eraan. Mariska kwam met het idee te enqueteren op het festival zodat we toch nog van waarde kunnen zijn voor Daan omdat we eigenlijk met het sponsoren verhaal eigenlijk niets hebben bereikt. Verder is er nog steeds niets bekend over het evenement. Heb de poster op de site gezien...zag er goed uit. Vraag me alleen af wat het gaat worden op het strand want het weer is niet best en de voorspellingen ook niet.


week 11

Posted at 09:43, 28/7/2006

Zo terug van vakantie. Zoals verwacht was het draaiboek op veel vlakken in gebreke. Hopelijk kunnen we inmiddels wat meer informatie op dit vlak bij Daan losweken! Ik heb begrepen dat we welgeteld 1 sponsor hebben binnengehaald. Erg minimaal en jammer.. Ga er vanuit dat iedereen alles eraan gedaan heeft dus dat het nou eenmaal niet gemakkelijk ging. Opzich is het wel een leuke sponsor "Juize FM". Ben benieuwe hoe alles ervoor staat.

Week 8

Posted at 14:27, 13/7/2006

Vandaag heb ik de defenitieve versie van het businessplan opgestuurd naar de groep. Deze moeten het nog even bekijken en hebben dan nog een week om het op te sturen naar Steffie. Hopelijk gebeurt dit ook want in dit soort gevallen wil de groep nog wel eens langs elkaar werken. Clinston is al 2 weken niet bereikbaar. Hij zit waarschijnlijk in Suriname. Niet erg maar hij had het niet duidelijk gecommuniceerd dat hij weg was. Als hij terug is zullen we hem hier even op aan spreken en zal hij even de kar moeten trekken als hij terug is om zijn achterstand weer bij te halen! Ook de conceptversie van het draaiboek heb ik gemaakt. Niet echt een boeiend stuk want we hadden gewoon geen informatie van Daan. Een Slecht weer scenario??? Uhm het gaat gewoon altijd door! Ik begrijp dit niet goed want het is op het strand en indien het dus slecht weer is zal alles in het 100 lopen!

week 7

Posted at 21:02, 9/7/2006

Even een laatste toevoeging voor ik 3 weken op vakantie ga. We hadden het beoordeelde concept businessplan terug gekregen van Steffie. Het werk is alsvolgt verdeelt. Sako, Mariska, Remco en Clinston zullen werken aan sponsorbenadering. Ik zal de verbeterpunten van Steffie verwerken in het het businessplan. Deze moet 20 Juli ingeleverd zijn.

 


week 6

Posted at 21:59, 30/6/2006

De afgelopen week was dus het gesprek met Daan over het draaiboek. Dit ging eigenlijk nergens over. Hij heeft het opgestuurd maar dat sloeg nergens op. We hebben geen idee wie wat gaat doen en hoe. Dit zit gewoon bij Daan in zijn hoofd en een aantal dingen staan nu op papier. Het is nu de bedoeling dat wij gaan werken aan het benaderen van sponsoren.


Week 3 T/M 5

Posted at 00:30, 20/6/2006

Het was even helemaal niets met onze groep. Doordat het gesprek met Daan van der Bruggen maar uitbleef kreeg ik het idee dat het op niets uit zou lopen. Gelukkig hebben we hem dan afgelopen week gesproken. Nu zie ik het nog meer zitten dan ervoor. Gewoon meewerken aan een project als Hague HipHop .. echt super. Wat betrefd de groep was het ook even afzien, iedereen heeft het druk met allerlei projecten afronden waardoor de stukken van Sako en Clinston wat laat waren. Zodoende moesten Mariska, Remco en ik een beetje overwerken donderdag. Echt storend is dit niet aangezien de verhoudingen van het aantal werk vrij in balans blijft. Het businessplan is ingeleverd en opzich heb ik er wel een goed gevoel bij, het zag er voor een concept al vrij goed uit. Morgen hebben we opnieuw een gesprek met Daan van der Bruggen om wat meer inzicht te krijgen in het draaiboek. Na morgen zullen we daar direct mee aan de slag gaan zodat deze ook weer op tijd af zal zijn. Helaas zal Mariska deze week niet veel doen en dat zal wel te merken zijn aangezien ze altijd vrij ijverig is maar dat zal de rest wel gewoon opvangen. Afgelopen donderdag bleek wel dat Remco een stille kracht is. Hij blijft altijd erg kalm en zal nooit echt moeilijk doen (wat misschien best eens zou mogen) maar op het moment dat het businessplan afmoest had hij zo de in gebreke zijnde hoofdstukkken geschreven. Daarom deze keer het compliment van de week voor Remco voor zijn inzet bij het afronden van het (concept) businessplan. Helaas was het te laat/of niet ingeleverd. Het was even balen toen ik te horen kreeg dat het nog niet was ingeleverd, was toen wel even lichtjes teleurgesteld in Sako, het vreemde was echter dat toen Steffie opnieuw haar postvak bekeek hij er wel was en ik erbij had gestaan, sako op de fiets zat toen ik belde. Ach hoe het nu precies zit maakt verder niet uit, ik geloof Sako op zijn woord dat hij het vrijdag gewoon ingeleverd heeft, dit werkt prettiger en hij komt me niet over als iemand die over zoiets zou liegen. Verder leg ik ook niet de fout bij Steffie.. ze kan hem over het hoofd gezien hebben of hij was er eerst toch niet. Doet er niet meer toe, woensdag horen we even hoe het eruit zag en wat de verbeterpunten zijn. Klinkt vreemd, maar heb er zin in. Lijkt me een erg leuk project om aan t werken. Alleen voorzie ik een struikelblok in het feit dat het in onze vakantie georganiseerd moet worden.

 

Stuk in Rood is voor mezelf, even de frustraties eruit schrijven.

 

Hopelijk kan ik dat gebruiken als vervangend iets voor die Introductie. Ben dan gelukkig op vakantie want vind het ronduit idioot dat ik verplicht wordt om daar aan mee te werken!! Op een zondag.. en daarbij 3 dagen in Belgie, zoiets bepaal ik zelf wel of ik dat wil.. ik zit overdag op school in Rotterdam op alle werkdagen van 8 tot 6 mogen ze me inroosteren maar de rest van de tijd mogen ze niet aankomen! Daarbij zit ik niet op school om vrienden te maken dus zit echt niet te springen op klassenuitjes, dit als reactie op het argument dat ze er veel geld voor ons insteken. Natuurlijk zijn er ook mensen die dat wel fantastisch vinden maar laat het daarom ook open om het te kiezen om het te doen. Dan zou het ook zogenaamd nog leerzaam zijn..sorry maar dat is bijna lachwekkend. Iedereen die binnen een vereniging zit is al lang en al lang met zoiets in aanraking gekomen en heeft dit zonder opleiding ook gewoon gedaan. Vind MOS leuk maar verlang nog steeds terug naar het vak Sport Marketing aan de hogeschool Utrecht, zo interessant en leerzaam. Dhr. Rensenbrink ging zo op in dat vak dat iedereen er enthousiast voor werd. Daarnaast wist hij alles op dat gebied. Maar, had ik maar beter mijn best moeten doen dan had ik nu niet kunnen klagen.


Groepsproces week 2

Posted at 11:03, 31/5/2006

De afgelopen week zijn er wel weer goede zaken gedaan. Een aantal stukken voor het businessplan zijn al af. Na het gesprek met Dhr. Noordzij is besloten dat wij eerst met Musicon gaan praten voor we verder bepalen wat we gaan doen. Hierdoor is het proces wel een beetje vertraagd want we weten nu niet goed waar we aan toe zijn en bijvoorbeeld een haalbaarheidsonderzoek heeft weinig zin indien je nog niet weet wat er precies georganiseerd gaat worden. Verder heb ik nog steeds alle vertrouwen in de groep aangezien iedereen er nog steeds enthousiast over is. Minpuntje was even het nieuws dat Sako misschien niet door mag met het project maar hopelijk loop dit wel los omdat we hem er goed bij kunnen gebruiken.


Groepsproces Week 1

Posted at 22:21, 15/5/2006

De 1e week is vrij rustig verlopen. Ben erg tevreden over de motivatie die iedereen laat blijken. Iedereen heeft veel zin in het project en ziet het al helemaal zitten.

 

Iedereen heeft netjes zijn weblog gemaakt en op de msn group groups.msn.com/mosdif hebben een handig medium om ons werk makkelijker te maken. Vooral Mariska is erg ijverig met de msn group. Moet haar hiervoor dus ook een compliment geven! Helaas heb ik de eerste groepsvergadering gemist aangezien ik ziek was. Kreeg zojuist de planning voor deze week en dat houdt dus in dat we daadwerkelijk aan de slag gaan. Tot nu verwacht ik er erg veel van en hoop dat we al onze mooie ideeen waar kunnen maken.

 

Cijfer voor de groep deze week:

 

Een 7. Er is nog niet veel gedaan maar het enthousiasme dat er is en de manier waarop alles opgepakt is geeft mij idee dat het helemaal goed gaat komen.

 

 

 

 


Groepsdoelstellingen

Posted at 09:53, 11/5/2006

Groepsdoelstellingen

1.      Binnen 10 weken een succesvol evenement neerzetten dat bovendien financieel interessant is voor de opdrachtgever. Het evenement is succesvol als de opdrachtgever tevreden is met het resultaat.

 

2.      Zo goed als mogelijk als team een eenduidig doel (eindproduct) nastreven door op de juiste manier met elkaar te communiceren en gebruik te maken van elkaars kwaliteiten. Dit doel kan worden bereikt door open te staan voor verschillende informatiebronnen en deze van elkaar te gebruiken en te luisteren naar wat de ander te zeggen heeft.

 

3.       Gedurende de 10 projectweken duidelijke afspraken maken en deze vastleggen op de msngroup (groups.msn.com/mosdif), zodat er geen onverwachte problemen kunnen ontstaan en om een gewenst eindresultaat te kunnen waarborgen.


Persoonlijke Doelstellingen

Posted at 22:02, 9/5/2006

1. Op een positieve wijze deelnemen aan het groepsproces om met elkaar een goed resultaat neer te zetten

 

2. Mezelf aanzetten tot het geven van feedback naar andere groepsleden toe zodat dat tot gevolg heeft dat iedereen elkaar feedback gaat geven wat ten goede komt van het uiteindelijke product.

 

3. Plezier hebben in het werken aan een project in samenwerking met andere gedreven teamleden.

Hosting door HQ ICT Systeembeheer