Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Skin in Turkije

15/1/2009 - chris zegers skiet, check filmpje hier! www.skiturkije.nl

Voor een dynamische fotogallery van Turkije klikt u HIER.
Bekijk de video met Chris Zegers in Turkije:0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

4/1/2009 - Chris Zegers Skient in Ulludag Turkije

Bekijk de video met Chris Zegers in Turkije:
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

4/1/2009 - Wat voor skier / wintersporter bent u?

Wat voor wintersporter bent u?

Er zijn vele wintersporters,

Je hebt de ski fanaat die staat s'ochtens als eerste bij de lift wanneer deze open gaat en komt aan het einde van de dag als laaste weer van de berg af. Hij skiet weer of geen weer, wil het liefst grote gebieden waarin hij veel kilometers kan maken, en het liefst op uitdagende pistes of beter nog off piste.

Je hebt de sneeuw vakantie ganger die gaat vooral voor de gezelligheid, voor de aprés ski. Bij rot weer blijft hij binnen, hij begint laat op de dag na z'n roes te hebben uit geslapen, lucht lang om bij te komen, en feest s'avonds vol op. De piste's zijn ondergeschikt zolang de aprés ski maar van top kwaliteit zijn.

Je hebt het gezin, die blij zijn er even samen uit te zijn. De willen genieten van het samen zijn, van de rust de luxe, de bergen en het skien. Mensen die liever een week niet koken maar lekker verzorgt willen worden in een hotel, mensen die niet 12 of 14 uur met de kids in de auto willen zitten maar lekker met het vliegtuig naar de sneeuw willen. Mensen die niet door het dorp willen zeulen met hunb ski spullen maar het hotel op of aan de piste willen. Mensen die niet de heledag in de rij willen staan bij de lift en moeten oppassen voor de drukte op de piste. Veel van deze mensen kiezen vaak voor een dure vakantie in frankrijk, maar weten niet dat er een prachtig alternatief is in Ulludag Turkije.
5* hotel op de piste, vol pension plus, vliegreis, skipas in het prachtige natuurgebied Ulludag.

Ik ben van mening dat als veel meer mensen wisten van deze bestemming en wat het te bieden heeft dat ze dit dan zouden boeken als hun ideale vakantie.

Mijn vraag aan u:

Wat voor skier bent u?
En kent u Ulludag, Turkije als wintersport bestemming?
En zou dit iets voor u zijn? Zo ja waarom zo nee waarom niet?

Groeten,

Ski fanaat Ruben
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Alles over ski vakanties, vooral skin in Turkije. Naar mijn mening zouden meer mensen op wintersport gaan naar Turkije, Ulludag als ze weten wat er daar is en hoe het er daar is.

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer