Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Skype download Home | Profile | Archives | Friends
Gratis skype downloaden met deze uitleg bel je zo gratis naar vrienden en familie.

Skype download8/1/2013

Skype Download

Het downloaden en installeren Skype is eenvoudig, en het is gratis! U kunt downloaden en installeren op uw Skype-verbinding in een kwestie van minuten, en dan begint de pret. De webpagina's op Skype worden voortdurend verbeterd. Zo kunnen zij van tijd tot tijd. Wees niet verbaasd als de webpagina's die u zoekt op niet exact overeenkomen met de screenshots hier voorzien. Het downloaden van Skype Klaar om te beginnen? Ten eerste, pak de nieuwste versie van Skype: Met uw Internet-browser te openen, voert u Skype officieel in de adresregel op de Home pagina van de Skype-website te openen. Klik op de knop Downloaden op de Skype-huis naar de Download pagina te openen.

Skype 2013/2014

Skype zal beginnen de download naar uw computer. Het zal automatisch bepalen van het besturingssysteem en de webbrowser die u gebruikt. Dit scherm zal u vertellen wat te doen na het downloaden van programma's. Als de download niet automatisch start, zult u in staat om handmatig starten door te klikken op Start Download Again.

Nadat u klikt om het programma te downloaden, wordt u mogelijk gevraagd om op te slaan of te openen het programma SkypeSetup.exe. Altijd voor kiezen om het bestand op te slaan op uw harde schijf. Niet openen of het programma uit te voeren tijdens het downloaden. Skype soms berichten twee soorten downloads, het grote publiek versie en de volgende nieuwe beta versie. Als je net begint, is het best om te downloaden voor het grote publiek versie, want het is meer stabiel.


Op termijn zal de beta-versie wordt de openbare versie, en u kunt upgraden. Selecteer Opslaan op schijf. Kies een eenvoudig te onthouden locatie, zoals het bureaublad van Windows en klik op OK. Deze locatie onthouden, zodat u kunt dubbelklikken op het bestand nadat het is opgeslagen. Het installeren van Skype Wanneer de Skype Download is voltooid en het programma wordt opgeslagen op schijf, volg dan deze stappen om het programma te installeren: Dubbelklik op het SkypeSetup programma dat u zojuist hebt opgeslagen of klik op Uitvoeren als u die optie. Als een User Account Control venster verschijnt waarin u wordt gevraagd om toestemming, klikt u gewoon op Doorgaan.


Wanneer het installatieprogramma start, wordt u gevraagd een taal te kiezen, selecteert u het in een drop-down lijst. Het installatieprogramma vraagt;dan om te lezen en accepteer de licentieovereenkomst voor eindgebruikers. U moet deze accepteren om de installatie voort te zetten. Het programma kan ook vragen of wilt u bepaalde andere programma's of browser add-ons te installeren. U bent niet verplicht om deze te installeren. Als u niet wilt dat de extra's, net vinkt u het vakje en klik op Volgende. Klik op de knop Opties. Op deze pagina heeft u de keuze om te starten Skype zodra de installatie is voltooid. Deze box is al gecontroleerd. Als u niet wilt dat Skype op te starten meteen, schakelt u het selectievakje door erop te klikken.
Je hebt ook de optie om de Skype Extras Manager te werken en een Skype-plugin voor de webbrowser (s) die u hebt ge´nstalleerd op de computer te installeren. Klik op Ik ga akkoord - Installeren. Skype vraagt u om een account door het invoeren van een naam, een Skype-naam en het wachtwoord in


Skype installeren

Skype vraagt;voor uw e-mail adres, land en stad. Als de Skype-naam die u hebt opgegeven is al in gebruik is, krijg je de kans om een andere naam te kiezen. Zodra u klaar bent met deze, is Skype ge´nstalleerd en start automatisch zelf (tenzij u de Launch Skype selectievakje op het scherm Opties uitgeschakeld).
Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer