Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

www.jouwsleuteltotsucces.com

Op welke manier ontwikkel je succes? Op welke manier maak je van jouw bijverdienste jouw hoofdberoep?

21:59, 20/9/2012 .. 0 comments .. Link

Waarom hebben sommigen wel een geslaagd leven, geslaagde job en anderen niet? Hoe komt het dat sommigen hard werken en een bijverdienste hebben en toch moeilijkheden beleven om op het einde van de 4 weken de eindjes aan elkaar te knopen? Hoe komt het dat personen in moeilijkheden leven en anderen veel rijkdom beschikken?

Dat heeft met veelvoudige aspecten te maken. Sommige personen worden rijk geboren (denk echter aan Paris Hilton), anderen erven een massa geld of winnen de jackpot met kansspelen. Elke week op de lotto spelen en verlangen dat je ooit eens een enorm aanzienlijk bedrag wint, kan een mogelijkheid zijn maar daar zou ik niet op wachten en hopen.

Wat zijn dan wel manieren? Zoek een bijverdienste waarmee je heel wat cash kan verdienen. Via Netwerk Marketing kan jij een passief inkomen opbouwen. Mlm is een bijverdienste die je prima naast je werk kan vervullen. Door middel van netwerkmarketing kan je veel geld scheppen waardoor je dit na een bepaalde tijd totaal fulltime kan vervullen.

Het mooie aan netwerkmarketing is dat je een netwerk kan opbouwen, een netwerk van personen. Jij bent de meester van jouw eigen zaak en jouw downline zorgt ervoor dat jij poen kan scheppen. Met deze bijverdienste kan je een extra salaris opbouwen en tijd vrij maken voor jezelf, jouw familie, vrienden en huisgezin.

Beschouw jouw zaak gelijk een vuur. Vuur betekent warmte, passie. Zoek een bijverdienste die jouw passioneert, eventueel in de mlm-wereld. Je moet een brandend verlangen hebben om jouw business te laten groeien, zelf succesvol te worden en veel cash te verdienen. Jouw bijverdienste moet echt een passie zijn. Je moet er 100 % achterstaan en gehele toewijding is essentieel wanneer je succesvol wilt worden en bakken met cash wilt verdienen. Als jouw vuur dooft, dooft jouw business mede.

De bescherming van jouw vuur, jouw business is belangrijk! Heel wat individuen zullen trachten om jouw vuur te doven. Sommige individuen willen niet dat jij succesvol wordt en veel cash verdient. Je hoort het ze al zeggen: "Dat lukt jouw nooit!" "Geloof je nu echt dat je rijkdom kan creëren?" "Als je veel geld wilt verdienen met je gewoon hard werken." Hou geen rekening met deze negatieve reacties en focus je op jouw eindpunt en omring je met personen die ook succes en rijkdom willen creëren. Op een gegeven ogenblik zal jouw vuur niet meer te doven zijn. De personen die je voordien voor geflipt verklaarden zullen dan maar al te graag van jouw vuur gebruik willen maken om hun vuur aan te wakkeren. Die mensen zullen hun voordeel willen halen uit jouw inspanningen.

Tot slot, ga dus op zoek naar een bijverdienste die jouw passioneert. Bescherm je business en zorg ervoor dat deze zo uitbreidt dat het niet meer te stoppen is.

Ben je nog op zoek naar manieren, adviezen en info omtrent bijverdiensten, surf dan eens naar http://www.jouwsleuteltotsucces.com

Op jouw financiële autonomie!Geld maakt wel gelukkig!

12:59, 23/7/2012 .. 0 comments .. Link
 Geld maakt wel gelukkig!

“Geld maakt niet gelukkig.” Dit hoor je de mensen wel vaak genoeg zeggen. (Alleen heb ik het een miljonair nog nooit horen zeggen!) Het is niet omdat je een prachtige villa hebt, een dure auto, alle luxe wat je maar wilt,... dat je gelukkig bent.
Toch is het hebben van geen geld ook helemaal geen garantie om je gelukkig te voelen. Integendeel. Het hebben van geld maakt je hele leven een stuk gemakkelijk en aangenamer. Geld zorgt voor financiele zekerheid en vrijheid. Je hoeft je geen zorgen te maken of je deze maand wel rond komt, je kunt je kinderen een goede opleiding betalen, je kan gezinsuitstappen maken, reizen, je hebt voldoende geld als je op pensioen bent zodat jouw kinderen niet voor jou hoeven te zorgen,... . Dit maakt heel wat mensen wel degelijk gelukkig! En hoe je het nu draait of keert, geld heb je sowieso nodig om in onze maatschappij te kunnen overleven.

De waarde van ons geld daalt. Het leven wordt alsmaar duurder. De overheid heeft onlangs beslist dat we tot ons 65jaar moeten werken voordat we recht hebben op pensioen. Staat u wel eens stil bij de volgende vraag? “Gaan mijn kinderen ooit nog pensioensgeld krijgen door de vergrijzing?”
U kent de volgende uitdrukkingen wel, u heeft ze waarschijnlijk zelf al gebruikt: “Het is de schuld van de overheid. Het is de schuld van mijn baas.”
Onthou goed: Het is u schuld! Het is gemakkelijker om jezelf te veranderen dan andere mensen. Je manier van denken is essentieel. De oplossing van het probleem zit tussen je oren.
Begin met jezelf te veranderen. Zorg voor je eigen financiële zekerheid!
De meeste mensen laten zich leiden door emoties: enerzijds vrees en anderzijds hebzucht.
Enerzijds zijn mensen bang om hun rekeningen niet te kunnen betalen en dus gaan ze opzoek naar werk. Hierdoor komen ze in een vastpatroon terecht: werken voor geld, rekeningen betalen, werken voor geld, rekeningen betalen,...
Anderzijds laten mensen zich leiden door de emotie hebzucht. Als ze hun loon ontvangen, vragen ze zich af: “Wat kan ik daar allemaal met kopen?”
Het is niet goed om het denken over te laten aan je emoties!

Lien Hemerijckx

www.jouwsleuteltotsucces.comAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Op welke manier ontwikkel je succes? Op welke manier maak je van jouw bijverdienste jouw hoofdberoep?
Geld maakt wel gelukkig!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer