Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Just for fun

Description

Observaties, berichtjes, (flauwe) tegeltjeswijsheden, zo mogelijk elke dag een hersenspinsel, dat alles altijd just for fun.


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

Nailshops

Het valt me op dat in verschillende centra van steden nailshops zijn gevestigd. Misschien bestaan ze al langer, maar als man heb je daar misschien niet zo gauw erg in. En ze worden nog goed bezocht ook, waarbij medewerkers als diamantairs de nagels van de clientèle slijpen, vijlen en penselen (of zoiets). Terwijl je in tijden van economische crisis denkt dat menigeen geen nagel  heeft om de kont  te krabben. Excusez de uitdrukking, maar die kwam spontaan bij me op. Hoewel misschien een aantal dames nu dit bericht willen removen (om in de nagelstijl te blijven). Het is echt niet mijn bedoeling om iemand het bloed onder de nagels vandaan te halen. Dus krab svp niet mijn ogen uit, want dan breek je wellicht je nagels. En dan moet je toch weer naar zo'n prijzige nailshop.


Posted: 11:00, 11/1/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer