Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Uit 't hart

22/10/2006 - Daar zijn we weer......

Daar zijn we weer....

Na mijn eerste log dacht ik niet weer opnieuw te beginnen, maar het schrijven begint weer te kriebelen. Dit keer ben ik nog directer en nog uitgesprokener. Het enige verschil is dat nu alleen bekenden mijn weblog zullen lezen. Zoals je op mijn oude log kunt zien, werd ik vrij veel lastig gevallen door randdebielen, dus nu is het allemaal wat anoniemer.

 

Sinds ik van de orthodoxe meisjesschool af ben is mijn leven drastisch veranderd. Geen lange rokken of 15 uur per week bijbelles meer. Een nieuw leven begint aan de School voor Journalistiek te Utrecht, waar ik veel heb moeten leren. Van het proosten van een glas tot over mijn oren verliefd worden, het was allemaal nieuw. Inmiddels ben ik ruim 4,5 jaar verder, afgestudeerd journaliste en na een relatie van 2,5 jaar weer ruim een jaar vrijgezel.

 

Tijdens mijn relatie voelde ik mij niet altijd even vrij. Nu, ruim een jaar later weet ik eindelijk waarom. Ik wist nog helemaal niet 'hoe de wereld' eigenlijk in elkaar zat. Samenwonen was het geval en trouwen en kinderen waren daarop een logische stap. Maar ja, als je nog nooit geleefd hebt, gaat het knagen. Zo erg zelfs dat je op het moment dat de relatie voorbij is echt alles uit het leven gaat halen.

 

Ik heb al het een en ander met jullie gedeeld, maar er is nog zoveel meer.....

 

Dus maak je borst maar nat voor mijn log!!!!

 

En we gaan nog extremer, want 2 janurai vertrek ik voor minimaal een half jaar naar Australie en Azie, waar ik zeker veel mee zal maken. Ik ga helemaal alleen om nog beter te kunnen zien wat ik gemist heb, maar vooral wat de wereld mij nog meer te bieden heeft. Misschien wordt het een ramp en sta ik na twee weken huilend weer op de stoep. In ieder geval heb ik dan de mogelijkheid benut om mijn grenzen wederom te verleggen.

 

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn log te lezen en mijn ervaringen voor en tijdens de reis vermakelijk zijn.

 

Heel veel liefs,

 

Smaakmaker

 

 

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Ontdek het leven

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer