Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Snel Je CV Ketel Vervangen


Snel Je CV Ketel Vervangen

Home | Profile | Archives | Friends


CV Ketel Vervangen

Posted at 11:58, 28/10/2009

Veel mensen zitten met de vraag wat de beste timing is om hun ketel te vervangen. Wat is het juiste moment en belangrijker nog, wat moet je als vervanging ophangen? Wil je kiezen voor een huurcontract, een leaseketel of gewoon directe aankoop van een CV ketel

Tijd om te zien wat er voor vervangingsmogelijkheden zijn. Heb je op dit moment een huurketel, dan hoef je niet na te denken over de ideale vervangingstijd van je CV ketel. Na een vaste periode hangt het bedrijf waarvan je de ketel huurt een nieuwe op. Dit wordt meestal gedaan vanuit een berekening die slaat op rendement en vervanging van onderdelen.

Er is namelijk een moment dat een ketel duurder wordt om te onderhouden op lange termijn dan het is om een nieuwe op te hangen. Men kiest er dan ook voor om vanuit kosten/baten perspectief een nieuw exemplaar op te hangen.

Ben je eigenaar van een ketel dan zul je zelf moeten kijken wat het juiste moment is. Als je iemand vraagt naar de gemiddelde levensduur van een CV ketel dan hoor je al snel dat dit rond de vijftien jaar ligt. Dit is waar, maar de vraag is of de CV ketel die gehele periode zou moeten blijven hangen, of dat er eerder aan vervanging zou moeten worden gedacht. Kijk bijvoorbeeld naar het verhoogde rendement dat CV ketels nu halen tegenover de lage rendementen die vroeger werden gehaald.

Wat je eigenlijk eens zou moeten doen als je een CV ketel gaat vervangen is zoeken naar een goede monteur. Als je morgen contact opneemt met een bedrijf dat CV ketels verhuurt of verkoopt krijg je gegarandeerd de opmerking dat je moet gaan vervangen, maar dat is geen objectief advies. Daarom is het een goed idee om een monteur te vragen. Hij heeft er geen baat bij om je een verkeerde richting op te duwen, maar hij weet wel waar hij over praat.

Hosting door HQ ICT Systeembeheer