Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Snel geld lenen

doorlopend krediet steeds populairder

21:02, 19/11/2011 .. Link
In crisis hebben sommige mensen meer geld nodig omdat ze de luxe willen blijven houden die ze gewend zijn. Niet erg handig als je daarvoor schulden gaat maken. De leenvorm doorlopend krediet zien we als financieel product nog steeds populair onder de leners.

Slimme mensen leren van de crisis. Als je het nu goed kunt redden met minder geld waarom dan bij betere tijden deze goede gewoonte nalaten? Zo kun je tenminste sparen en zelf een vermogen opbouwen. Je hebt dan in slechtere tijden geen bank meer nodig. Hierdoor bespaar je je rente. Geld maakt geld.

De regering heeft niet voor niets de slogan via Postbus 51 laten promoten. Geld lenen kost geld. Banken willen geld verdienen. Het zijn commerciele bedrijven waar niets mee mis is maar als consument moet je dit wel blijven beseffen.

BKR lening

19:14, 27/6/2011 .. 0 comments .. Link
Mocht je via je eigen bank geen BKR lening af kunnen gaan sluiten is er niet aan te ontkomen om naar een andere financier te gaan zoeken. Daarnaast is bij je eigen bankinstelling geen mogelijkheid om voor privé doeleinden leningen af te sluiten zonder deze bij het BKR te registreren. Heb je in het verleden negatieve coderingen bij het BKR opgelopen door niet tijdig te voldoen aan je verplichtingen, nieuwe kredieten zullen moeilijk afgesloten kunnen worden. Door achterstandsmeldingen kan het over een langere periode moeilijk zijn om kredieten af te gaan sluiten zonder dat daarvoor zwaardere voorwaarden op worden toegepast. Relatieproblemen kunnen discussies over de verdeling van de betalingsverplichtingen veroorzaken. Vaak staat in gezamenlijk afgesloten overeenkomsten dat ieder hoofdelijk aansprakelijk is voor de hele verplichting. Komen jullie er niet uit en blijft betaling van een aandeel op leningen achterwege, krijgen beiden problemen. Ja, de kredietlasten waarvan jij je aandeel wel hebt voldaan en de ex partner de schuld heeft laten oplopen, kan de oorzaak zijn dat jij een BKR vermelding zult gaan krijgen. Door de problemen die dan weliswaar door jou ex partner zijn veroorzaakt, kan dat tot gevolg hebben dat je alleen nog maar voor een BKR lening in aanmerking gaat komen. Bij het opheffen van een gezamenlijke rekening dien je te controleren of jou ex partner op alle lopende verplichtingen het verschuldigde aandeel op tijd voldoet. Blijf er steeds rekening mee houden dat beiden volledig hoofdelijk aansprakelijk zijn voor de schulden en de te betalen termijnbedragen. Je dient dus steeds te blijven toezien op correcte nakoming van al deze verplichtingen. Gedurende de periode dat een relatiebreuk nog niet in zijn geheel is afgehandeld, dienen beide partijen op te letten met het aangaan van nieuwe verplichtingen. Door problemen uit het verleden duidelijk aan de bank uit te leggen kan het voor komen dat toch een andere vorm in de plaats van een BKR lening afgesloten kan gaan worden.

Snel geld lenen

17:22, 13/6/2010 .. 0 comments .. Link
Zorg dat je niet te snel bestaande leningen laat omzetten naar een nieuw krediet waarvoor je lagere maandlasten hoeft te gaan betalen. Het inlossen van je lening kan kosten met zich meebrengen, je totale schuld zal ineens een stuk hoger gaan uitvallen. Snel geld lenen met het insluiten van openstaande saldi bij andere geldverstrekkers is niet altijd een verstandige zet.

Het is namelijk mogelijk dat het bedrag dat je maandelijks aan meerdere leningen moet betalen hoger is als bij het samenvoegen van een of meer leningen. Door een lening die je hebt afgesloten voor het aankopen van een auto te gaan oversluiten, bijvoorbeeld naar een lening die je zou willen aangaan bij de verbouwing van je huis, loop je het risico dat je auto is afgeschreven en daar nog steeds krediet op loopt.

Door enkel te kijken naar de totale maandlast op het moment dat je gaat lenen is niet altijd even verstandig. Door tot aan het einde van de looptijd te blijven betalen kun je dan laten berekenen of er weer ruimte is om voor een andere auto opnieuw te kunnen financieren. Zolang je de totale maandlasten, die hoger zijn met verschillende leningen, kunt blijven voldoen leen je verstandiger en los je sneller af.

In veel gevallen doe je er verstandig aan om eens en financieel adviseur te raadplegen om te laten bekijken of er mogelijkheden zijn om te besparen op je maandlasten. Vooral bij het lenen met negatieve BKR coderingen kan een adviseur in veel situaties bekijken wat voor jou het meest verstandige is.

Door met een onafhankelijk adviseur contact op te nemen is het vaak mogelijk om een fikse besparing op het lenen te realiseren. Je zult al snel ervaren dat snel geld lenen samen kan gaan met de afstemming van de voor jou meest geschikte looptijd van een lening. Volg niet automatisch voorstellen van vrienden, bekenden of collega’s die het zeker goed met je voorhebben maar geen inzage hebben in jouw individuele situatie.

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

doorlopend krediet steeds populairder
BKR lening
Snel geld lenen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer