Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
soccerworld Home | Profile | Archives | Friends
het allerlaatste voetbalnieuws

Sevilla kan Barcelona niet inhalen8/4/2007
Na het verlies van Barcelona bij Real Zaragoza, kon Sevilla de leiding in de Primera División overnemen. Dat gebeurde niet, omdat Sevilla tekort schoot tegen Racing Santander: 0-0.

Sevilla, met ex-Ajacied Juliën Escudé (foto) in de gelederen, speelde veel beter dan Racing Santander. Kansen waren er volop, met name voor Frédéric Kantouté en Alexander Kerzjakov, maar de gerechtigheid die Sevilla eigenlijk verdiende bleef uit.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Heracles Almelo stunt tegen FC Twente8/4/2007
Heracles Almelo hoeft na de stunt in Enschede nog niet te wanhopen waar het handhaving in de Eredivisie betreft. FC Twente baalt van de onnodige remise (1-1).

Enschede hield de adem in toen Igor Gluscevic Heracles in de achtste minuut aan de nooit vermoede voorsprong hielp. Sander Boschker stond veel te ver voor zijn doel, en die verkeerde positie werd door de Serviër probleemloos afgestraft.

Terwijl Heracles even met tien man speelde omdat Heracles-aanvoerder Rob Maas niet verder kon, bracht Karim El Ahmadi FC Twente op gelijke hoogte. Toch was het de verdienste van Heracles dat de wedstrijd in evenwicht bleef.

Heracles, dat in uitwedstrijden zelden punten pakt, slaagde er in om te voorkomen dat het gedegen middenveld van FC Twente, El Ahmadi, Orlando Engelaar en Ismail Aissaiti, greep kon krijgen op de wedstrijd.

Na rust probeerde FC Twente het tempo te verhogen en meer druk te zetten, maar de Almeloërs bleven hun opponent fel op de huid zitten. FC Twente kwam maar niet aan voetballen toe, omdat ook de opbouw van achteruit goed werd verstoord door de streekgenoot.

Het zou eigenlijk te veel van het goede zijn geweest, maar Rob Friend had de derby in het voordeel van Heracles kunnen beslissen toen hij alleen voor Boschker de mogelijkheid op een hernieuwde voorsprong aan zich voorbij liet gaan.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

STAND EREDIVISIE17/2/2007
  PSV 31 68
  AZ 31 66
  AJA 31 66
  TWE 31 62
  FEY 31 52
  HEE 31 49
  RJC 31 45
  GRO 31 45
  UTR 31 43
  NAC 31 43
  NEC 31 40
  VIT 31 37
  SPA 31 33
  WIL 31 30
  EXC 31 27
  HER 31 26
  RKC 31 23
  ADO 31 17
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer