Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

De Gratis Software Bank

• 25/9/2005 - Opera 8.50

Deze nieuwe versie van de Opera-browser introduceert wederom talloze bugfixes. Maar het belangrijkste nieuws is dat iedereen deze uitstekende browser gratis én bannerloos mag gebruiken. U hebt dus geen enkele reden meer om Opera niet uit te proberen. Samen met de browser krijgt u ook een goed e-mailprogramma en een BitTorrent-toepassing in handen.

Heel wat features komen bekend voor, vooral als u de Firefox-browser gebruikt. Maar eigenlijk was Opera de eerste die beschikte over tabbed-browsing, een geďntegreerde zoekfunctie en een pop-upblokker.

 

Opera 8.50 bevat verder een ingebouwde e-mailclient met antispamfunctie en ondersteuning voor IRC-chat. De beveiliging is goed geregeld, onder andere via encryptie. Nieuw is de ondersteuning voor talen als het Arabisch en Hebreeuws, die van rechts naar links moeten worden gelezen.

De interface is erg druk. Het uiterlijk is echter in verregaande mate aan uw wensen aan te passen, mede dankzij de grote hoeveelheid beschikbare skins.

De grote troef van Opera blijft de ondersteuning van alle webstandaarden. Als eerste ondersteunde de browser standaard SVG-vectorgrafieken (andere browsers vereisen een plug-in), er is een unieke zoomfunctie en Opera is klaar voor stemcommando's. Vooralsnog zijn er niet echt veel websites die deze functionaliteit ondersteunen.

 

Download hier Opera 8.50

 

Windows 95/98/Me/NT/2000/XP

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 25/9/2005 - Firefox 1.0.7 NL

 

De Mozilla Foundation heeft een nieuwe versie van Firefox vrijgegeven. Deze versie 1.07 verhelpt onder andere het kritieke lek dat onlangs in de browser werd gevonden.

Dit lek heeft betrekking op de manier waarop de browsers omgaan met internationale domeinnamen (IDN), bijvoorbeeld internetadressen met een umlaut. Door het lek kunnen hackers voor een buffer overflow zorgen en zo kwaadaardige code op de computer van het slachtoffer activeren.

 

De Mozilla Foundation had niet direct een oplossing beschikbaar, en adviseerde gebruikers daarom om tijdelijk internationale domeinnamen uit te schakelen. Versie 1.07 biedt nu een permanente oplossing voor het probleem.

Deze versie, door de makers een "security- en stabliteitsrelease" genoemd, dicht ook een 'shell command' lek voor Linux-gebruikers.

 

Download hier FireFox 1.0.7 NL

 

Windows 98/ME/2000/XP

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

De nieuwste en gratis software hier te downloaden

Recent Posts

Opera 8.50
Firefox 1.0.7 NL

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS
Compuhulp

Friends

De Pc-Dokter
Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer