Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

dagboek exploratieweek 1

Voorlaatste dag van de exploratieweek

21:33, 26/11/2007 .. 1 comments .. Link
Liefste dagboek, Het einde van de exploratieweek komt in zicht, het was een nieuwe ervaring voor ons allemaal maar ik vond het wel leuk. We hebben geleerd om goed samen te werken en ook ons te houden aan afspraken zodat alles vlot zou verlopen. Vandaag vond ik persoonlijk een hele fijne dag. De taken werden verdeeld zodat het allemaal sneller ging. Stephanie en ik hebben het moodboard eigenlijk gemaakt en dat was super super leuk. We hebben gelachen, amai :-) En het resulaat mag er ook wel zijn hoor. Ik ben super content. Ik wil iedereen echt bedanken en feliciteren voor zijn inzet want het is echt geweldig goed gegaan allemaal vind ik! veel liefs charlotte

stress, maagzweer en huilbuien...

18:08, 26/11/2007 .. 0 comments .. Link

liefste dagboek,

nee de titel is geen waar!!

Gewoon een beetje spanning in ons dagboek brengen, anders denken de mensen dat we een saai leven hebben

Ik heb vanmorgenvroeg dan eindelijk toch mijn interview kunnen afnemen. Helaas komt mijn West-Vlaams accentje er nogal veel in voor maar ik heb toch mijn best gedaan.. Voor de rest ging de samenwerking met Sensoa vlotjes, waar ik heel blij om ben!

de rest van de dag ben ik bezig geweest met als een gestresst kieken rond te lopen, teksten na te zien met Cynthia en mijn interview te verwerken... (met dank aan Cynthia :p)

het was dus een zware dag, ik ben blij dat we er morgen vanaf zijn. Hopelijk met een goed resultaat!!

morgen werken we ons visueel dagboek af en de allerlaatste details :p

juich

goed ik ga u laten ik denk dat het trouwens de laatste keer was dat ik een verslagje schreef dus hiermee neem ik ook afscheid

maar niet heus

iedereen, goed gewerkt, nog veel succes en Cynthia, niet te veel meer stressen he!

dikke ps: Anneleen, heel dikke proficiat met je rijbewijs!! (was dit door alles drukte vergeten te zeggen..)

Ik moet er ook dringend eens mijn werk van maken...

groetjes, Eileen

xxx

 

 laatste loodjes wegen het zwaarst

17:05, 26/11/2007 .. 0 comments .. Link

liefste dagboek,

best lange dag vandaag! Eerst en vooral wil ik even zeggen BEN GESLAAGD voor mijn rijbewijs!  
Natuurlijk was ik daarom iets later dan de rest op post! Maar dat heb ik vast en zeker goed gezet door mij 100% in te zetten!

We zijn begonnen aan de collage en WOW die ziet er prachtig uit! De adverts zijn af, pff eindelijk! Cynthia en eilien hebben de ganse dag onze teksten nagekeken op spelling! Wat een schatten toch!
Ik ben onze foto's gaan ophalen in de Saturn, best lachen om ze te bekijken! leuke herrinering trouwens!

Morgen het laaste loodje, ons visueel dagboek! Maar met de hulp van ons alle kan dat geen probleem zijn!

Maar ik moet nu afsluiten wat ik ga boodschappen doen! Een goede student kan niet werken zonder een lege maag

Tot morgen! zoete zoen AnneleenEr komt een einde aan een weekend van hard werken!

17:12, 25/11/2007 .. 0 comments .. Link

Liefste dagboek

Vandaag heb ik de laatste hand gelegd aan mijn werk. Ik ben ook heel benieuwd hoe het morgen zal zijn. Normaal gezien is al het werk gedaan en is het gewoon een leuke dag om te knutselen  en daar heb ik wel heel veel zin in hoor! Dit weekend was voor mij en misschien ook een beetje voor de anderen vrij stresserend en druk! Maar morgen zullen we zien dat het harde werk beloond zal worden.

Tot morgen.

Groetjes
Charlottebenieuwd voor morgen

17:03, 25/11/2007 .. 0 comments .. Link

liefste dagboek,

na een weekend van hard werk, kunnen we morgen eindelijk alles samenleggen en er een geheel van maken, ben zo benieuwd!
Als dat gebeurd is dan kunnen we beginnen knutselen aan ons visueel dagboek en moodboard, als iedereen leuk materiaal bij heeft, ben ik ervan overtuigd dat het super mooi wordt!
Ben benieuwd!!

tot morgen,
liefs, Cynthiastresse !!!!

13:58, 25/11/2007 .. 0 comments .. Link

liefste dagboek

het was een gestresseerd weekendje ! Vrijdag was ik vol goede moed begonnen aan de afwerking van mijn opdracht voor frans. Toen ik bijna klaar was, crashte mijn pc !!!! wat een stress.... ook omdat ik wist dat ik zaterdag niets kon doen om ik naar het Belgisch Kampioenschap moest... Op deze regenachtige zondagmorgen, ben ik dus vroeg opgestaan om alles terug in te geven ed...Het zal even werken worden en hopelijk krijg ik een mooi resultaat

tot later !

stephanieopgelucht

18:35, 24/11/2007 .. 0 comments .. Link
Liefste dagboek, Vandaag was een zware dag voor mij, amai! Maar nadat ik een tijdje had doorgebracht in de bib heb ik uiteindelijk de juiste boeken gevonden en ben ik vlug naar huis gegaan om ze samen te vatten. Ik heb 6 uren voor de computer gezeten maar nu kan ik heel trots zeggen dat alles af is.. Heel de opdracht van PR!!! Joepie Lieve dagboek, vandaag ben ik heel tevreden over het werk dat ik geleverd heb, nu hoop ik dat mijn groepsgenootjes ook al evenver staan maar ik het zo'n gevoel dat het allemaal goed is! liefs charlotte

ochtendstond heeft goud in de mond

10:01, 24/11/2007 .. 0 comments .. Link
Liefste dagboek, Ik ben vroeg uit mijn bedje gegaan zodat ik nog veel tijd heb in de bib om vakliteratuur te zoeken... Nu nog hopen dat er genoeg materiaal te vinden is want anders ga ik helemaal niet blij zijn!! tot snel

chillllll...

19:10, 23/11/2007 .. 0 comments .. Link

liefste dagboek,

Een blok is van mijn schouders gevallen! Ik ben zo goed als klaar met de adverts. Anneleen bedankt alvast voor de aanpassingen en het ineenzetten hé! De anderen ook bedankt voor de tips en meningen.Het is wel spijtig dat de pc van stephanie het begeven heeft. Maar veel succes op het kampioenschap. Hou de moed erin!

x

 

 

 stress

18:49, 23/11/2007 .. 0 comments .. Link
Liefste dagboek Zo te horen heeft iedereen vandaag heel hard gewerkt, net zoals ik. Ik zat volledig op schema en ik ging nog eens een keer op mijn webmail kijken voor te zien of er opnieuw een exploratienieuwsflash was want daar staan vaak bruikbare tips in. Maar in deze mail zag ik heel slecht nieuws staan... Ik stond plots achter op schema! We hadden vakliteratuur verkeerd ge´nterpreteerd dus ik sta weer nergens!! Stress, stress en nog eens stress!! Maar ik probeer het te relativeren en morgen begin ik gewoon opnieuw... Op naar de bib, joepie... Ik hoop dat de rest van jullie niet zo'n tegenslag heeft gehad vandaag... Tot morgen lieve dagboek.

dansende lettertjes

17:04, 23/11/2007 .. 0 comments .. Link

Dag liefste dagboek,

na 6 uur achter de computer te hebben gezeten zie ik alle lettertjes dansen
Maar we gaan er op vooruit!! En iedereen zo te horen! Geweldig! Ik heb nog nooit zo veel mails gehad als de voorbije dagen  Ik ben blij dat we weten waar iedereen mee bezig is want ik had eerlijk gezegd in het begin een beetje schrik dat door de taakverdeling 'iedereen zijn ding zou doen' maar alles is behalve waar! Er wordt om advies gevraagd bij twijfel en vragen waardoor iedereen toch met alles betrokken geraakt! Ik wil jullie nog allemaal heel veel succes wensen en een leuke vrijdagavond!

tot mails lieve collega's

CynthiaFranssss

16:06, 23/11/2007 .. 0 comments .. Link

liefste dagboek

Gisteren hebben we in groep beslist welke campagnes van Frans we zouden bespreken en ik ben er dus ook meteen ingevlogen. Het begint meer en meer vorm te krijgen... Hopelijk heb ik vanavond alles af en kan ik morgen eventuele foutjes nog aanpassen.
Onze afspraak gisteren is heel goed verlopen, ik vind dat alles zeer vlot vooruit gaat...Er zijn zelfs al verschillende opdrachten af ! ongelooflijk !

groetjes
Stéphanie

 vervolg interviewstress

15:50, 23/11/2007 .. 0 comments .. Link

liefste dagboek,

Mijn interview ging PERFECT!!

Alleen heel spijtig dat er een technisch defectje was waardoor er geen woord van het hele gesprek op recorder staat...

Ik heb gelukkig de meeste dingen wel al goed genoteerd maar ja.

Ik ben terug geweest maar hij had geen tijd meer voor mij en ik moet dus nu maandagmorgen om 9u terug gaan om het  interview opnieuw af te nemen.

En dan nog een grotere pech: ik had een recordertje van het emi meegekregen maar ik kan niks meer reserveren voor maandag want alles is al weg!

Heeft er nog iemand anders iets dat geluid opneemt??

Amai, het is hier precies een 'Het leven zoals het is: exploratieweek'...

Maar mensen, het komt goed, ik werk het maandag af tot ik erbij neerval!

Nog veel succes toegewenst aan iedereen die wel goed bezig is! :p

Als er nog iemand hulp nodig heeft met iets anders, call me!!

vele groetjes Eileen

x

 Spaans is definitief af!!

13:13, 23/11/2007 .. 0 comments .. Link

Liefste dagboek,

na een super goede start van onze exploratieweek, kan ik al melden dat de opdracht voor Spaans definitief af is! Bedankt om mee te brainstormen over de woordjes gisteren want mijn inspiratie was al op na de eerste 30, samen zijn we gelukkig aan de 60woordjes geraakt (leve de goede samenwerking) Vandaag heb ik het nog een beetje aangepast omdat Eileen er nog een paar had doorgestuurd die beter waren (dankjewel meid!). Ik zal trouwes voor haar om 14u duimen voor haar interview, ben benieuwd maar ik ben er van overtuigd dat ze het goed zal doen, ze is goed voorbereid en weet waar ze mee bezig is! Ik ben blij dat iedereen zo gemotiveerd werkt en enthousiast is, we gaan dit zeker tot een goed einde brengen.
Ik ga nu nog aan economie verder werken! Ik houd jullie nog op de hoogte via mail.
Allemaal heel veel succes gewenst!

Liefs, Cynthiainterviewstress...

10:59, 23/11/2007 .. 0 comments .. Link

Liefste dagboek,

Hier zit ik dan weer eens achter mijn pc de laatste hand te leggen aan mijn vragen voor mijn interview voor vanmiddag.

Ik ben eerlijk gezegd wel wat nerveus want ik heb nog nooit een interview afgenomen dus het wordt een primeur!

Ik hoop dat alles goed gaat vanmiddag. Ik heb afgesproken bij Sensoa want op zo een korte tijdsspanne kon ik helaas niemand anders te pakken krijgen in het Instituut voor Tropische ziekten.

nou ja, wens me geluk!

Het verslag zet ik dan vanavond wel online

groetjes Eileen

x

 Een nieuwe dag breekt aan

02:28, 23/11/2007 .. 0 comments .. Link

Liefste dagboek (of moet ik eigenlijk blog zeggen? ),

het is op de moment twee uur 's nachts en een nieuwe dag vol exploratieplezier is weer aangebroken.  Een nieuwe dag brengt nieuwe hoop  en kansen met zich mee. De formulieren voor de enquête liggen klaar in mijn tas en mijn bron is samengevat na een uur pijnlijk turen naar mijn veel te fel oplichtende computerscherm. Ik hoop dat de mensen positief zullen reageren op onze enquête, want neen deze keer komen spreken we ze immers niet aan over de aankoop van een Passage-fitness , maar een tof studentenproject zonder enig winstbejag. Antwerpen-centraal here I come!

Ik ga de nieuwe dag voorlopig nog even laten voor wat ze is en kruip eens onder de wol.

-Bij deze een goedemorgen aan allen!dag 2 exploratieweek

20:29, 22/11/2007 .. 1 comments .. Link

liefste dagboek,

Vandaag een vliegende start gemaakt! We zijn tot de conclusie gekomen dat we al veel werk verzet hebben. Dus momenteel zit de sfeer er goed in! Wat ik niet verwacht had dagboek, we zijn al een hechte groep.
We begrijpen elkaar, en vullen elkaar goed aan. Daarom is er een vertrouwensband, die we vandaag getest hebben. We hadden besloten om thuis te werken en in de namiddag samen te komen en te bespreken wat we al hadden.

GELOOF HET OF NIET, maar er zijn al opdrachten af! BANGELIJK.

Onze eerste afspraak met onze begeleider (Eefje de Boer), verliep vlot! Toffe dame trouwens! Ze gaf ons een goed gevoel, dat we goed bezig waren! Ze gaf ons bruikbare raad, waardoor we een stuk verder staan!

Oh, bijna vergeten te zeggen! Charlotte en ik zullen bekend worden in Plantijn! Raad eens...?                    We komen op de voorkaft van het nieuwe foldertje van Rechtpraaktijk!

Jaja, en vliegt de tijd en zit deze dag er weer op!

Tot morgen lieve dagboek,
Dikke zoen Anneleen en Charlotte

 

Image and video hosting by TinyPic

dag 1

13:23, 21/11/2007 .. 1 comments .. Link
Liefste dagboek Vandaag was de start van onze allereerste exploratieweek en ik wist niet wat te verwachten. Het bleek gelukkig goed mee te vallen.

We zijn vanmorgen gestart met een teambuildingsactiviteit om de andere groepsleden wat te leren kennen. De puzzel was nog niet zo simpel maar de samenwerking was goed. Toen we het stad in moesten trekken was de sfeer al wat beter en we leerden elkaar pas echt beter kennen toen we aan het brainstrormen waren over onze groepsnaam.

we zijn best wel tevreden over het resultaat : sos soa: reeds wijd verspreid!

we zien het goed zitten en we zijn gemotiveerd om dit tot een goed einde te brengen!

Na de briefing in aula Kockx hebben we overlegd en de taken verdeeld. We hebben er goed opgelet dat iedereen ongeveer een gelijkwaardige taak heeft en afgesproken om vandaag al wat voorbereidend werk te doen en morgen af te spreken om 15u om te overleggen wat we al hebben.

Dus het is wachten tot morgen voor een verder vervolg van onze bezigheden

groetjes Eileen

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Voorlaatste dag van de exploratieweek
stress, maagzweer en huilbuien...
laatste loodjes wegen het zwaarst
Er komt een einde aan een weekend van hard werken!
benieuwd voor morgen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer