Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Weblog van J.rr.n

8/6/2006 - donderdag 8 juni

Ik weet het, ik schrijf bijna niks meer, maar ik heb het echt heel erg druk.
We moesten dus voor muziek een mix maken, die hebben we dus van iemand gekregen, ik weet dat we m zelf hadden moeten maken maar ja. Maar wat bleek, je moest dus vertellen hoe je m had gemaakt. Dat wisten we dus niet!! Gelukkig kwamen we deze les niet, maar volgende week dus wel. Dus we moeten zelf nog even een nieuwe mix maken. We moeten ook nog voor levensbeschouwing (stom vak) een poster maken over utilisme, dat betekent dus dat alles een nut heeft!! Het is echt moeilijk, en alles op internet daarover is heel lastig in woorden. Dat moeten we dus ook nog in onze eigen woorden vertellen.
AHHAHAH ik ben vandaag in het water gevallen. Bij school is een leuk park met een vlot, weetjewel met zo'n touw. En met zn vieren was dat ding nog in evenwicht, maar met zn vijfen niet meer. Ik lag er eerst niet in, maar later wel, toen ben ik erin gesprongen. Want iedereen riep tegen iemand die er al in was gevallen: Duw J.rr.n er ook in!, dus sprong ik zelf maar. Dus wij daar hele dag met natte kleren op school rondlopen.. Maar t was wel heel erg leuk =D


DOEI, doei, DOei, doEI !!

J.rr.n

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

6/6/2006 - Popsterren-nieuwtje

Robbie Williams heeft vast lief: (06-06-06)
De Britse media zijn ervan overtuigd dat Robbie Williams een vaste vriendin heeft. De gelukkige zou Tara Palmer-Tomkinson zijn, een 34-jarige tv-presentatrice met wie hij al 10 jaar goed bevriend is. Palmer-Tomkinson heeft tijdens opnames voor een tv-interview immers gezegd dat ze een relatie heeft met de felbegeerde zanger. De relatie zou ontstaan zijn door “10 dagen vol hartstocht”, een 10-daagse die de twee een tijdje geleden beleefden. Het petekind van de Britse prins Charles zegt dat ze te opgewonden is om het nieuws voor zich te houden: “Ik ben ook maar een mens. Het moet er gewoon uit: het is Robbie Williams!”. Williams was eerder al samen met actrice/zangeres Andrea Corr en All Saints-zangeres Nicole Aplleton.

Kylie Minogue heeft er weer zin in: (06-06-06)
Kylie Minogue kijkt met volle teugen uit naar haar comeback. “Ik voel me goed en kan niet wachten om weer volop mee te draaien”, aldus de Australische popdiva. Vorig jaar werd borstkanker vastgesteld bij de zangeres, maar begin dit jaar werd ze kankervrij verklaard: “Het is een lange, moeilijke weg geweest”. Tijdens haar ziekteperiode heeft Kylie overwogen om een punt te zetten achter haar carrière, maar ze is vlug van dat idee afgestapt: “Ik realiseerde me dat ik een baan heb waar ik van houd en waar ik veel plezier uithaal", zegt Minogue. Met haar rentree hoopt de 37-jarige popdiva een einde te maken aan haar imago als sekssymbool: “Ik ben een heel gewoon meisje, met dezelfde angsten en problemen als iedereen”. De officiële comeback is gepland voor december. Dan treedt ze in Sydney op voor zo’n 20 000 fans.

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

6/6/2006 - Dinsdag 6 juni

Het is vandaag duivelsdag 06-06-06  De zesde dag, van de zesde maand, in 2006. 666 is namelijk het nummer van de duivel.

Ik weeet dat ik heb gezodigd, ik heb zondag en maandag niets geschreven.  Fout van mij!

Nou komt het nu nog even kort dan. Oke, zondag: lekker uitgeslapen, lekkere warme bolletjes gegeten, in de avond kwamen mijn oom en tante, oo en het was heerlijk weer, lekker gelezen in de tuin
Maandag: Rommelmarkt hier in het dorp. Ik heb (niet bij een rommelplekkie) een ketting gekocht. Tijdje geleden wilde ik dat ineens, en nu heb ik hem. Niet zo'n dik ding, ook niet te dun, normaal, in het zilver. Lekker frietje gehaald, op een terras gezeten en voor de rest rondgelopen natuurlijk!
Vandaag, dinsdag, duivelsdag: we moesten weer naar school. Ik had natuurlijk van alles gemist, vandaag meteen alweer proefwerken. Dus alle aantekeningen overschrijven, agenda weer helemaal bijwerken en leren want daar was gister niet veel van gekomen. Het was wel weer leuk dat ik iedereen zag. Echt stom trouwens: iedereen dacht dat ik 'nepziek' was, omdat ik woensdag, (dag voor ik ziek werd), zei ik dus, want ik voelde me al niet lekker, dat ik morgen wel ziek zou zijn, en dat was dus toevallig zo, en dan gaat dus iedereen denken dat ik daar gewoon thuis zit ofzo. Vandaag gingen we hoogspringen met gym met zo'n trampoline, echt leuk. We zitten nu pas op de 1, 45 meter, moet wel 1 meter 70 worden voor mij  ! dat is veel leuker!~Nu zit ik dus even op de weblog te schrijven. Ga daarlijk even iets voor Grieks doen en dan ga ik lezen ofzo, of iets anders, gewoon op de pc ofzo ;)
Je krijgt nog wat popsterrennieuwtjes tegoed van me!

DOeI DoEI dOEI DOEi

J.rr.n

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

3/6/2006 - Popsterren-nieuwtje

Kanye West en Ludacris zijn vrijgesproken van plagiaat:

Kanye West en Ludacris zijn door de rechtbank van New York vrijgesproken van plagiaat.  De band I.O.F. ( It’s Only Family) had het duo voor de rechter gesleept omdat "Stand up" te veel zou lijken op hun nummer "Straight like that". Ludacris zelf zegt nooit bang geweest te zijn voor een negatief oordeel: "Ik hoop dat I.O.F. genoten heeft van dit korte moment van roem. Deze ervaring is voor mij het bewijs dat het goed is te vechten voor de dingen waar ik in geloof. Ik laat mijn reputatie niet door hen verwoesten!", aldus de rapper. Kanye West was niet bij de uitspraak aanwezig. I.O.F gaat in hoger beroep tegen het vonnis…. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Pete Doherty niet meer welkom bij Easyjet:
Pete Doherty is in Barcelona vrijgelaten na een kortstondige arrestatie. De Britse rocker werd aangehouden aan boord van een vliegtuig waarin een bebloede spuit in een vuilbak in de toiletten gevonden was. De 27-jarige The Babyshambles-frontman was op weg naar Barcelona voor een optreden op het Primavera Sound Festival in de hoofdstad. Volgens Sky News sloeg de piloot vervolgens alarm omwille van het bizarre gedrag van de beruchte zanger. Vliegmaatschappij easyJet kondigt aan dat Doherty en zijn band The Babyshambles niet langer welkom zijn: "easyJet past nultolerantie toe tegen onverantwoord gedrag", aldus de maatschappij.

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

3/6/2006 - Zaterdag, 3 juni...

Jeeej, vrij vandaag!!  Njah, ik had gister natuurlijk ook al vrij ( en donderdag ) want ik was ziek, weetje nog? Maar dat is niet hetzelfde! Ik voel me trouwens al een stuk beter.
Ben nu alleen thuis. Mijn broertje is bij de overburen, helpt met aanleggen van iets. Echt zo'n fanatico, dat broertje van mij. En mijn zusje is natuurlijk weer eens met een vriendinnetje aan het spelen. En mijn ouders, die zijn aan het winkelen. Mijn ma wil een nieuw schilderij geloof ik.. En ik, ik zit hier achter de pc, mijn boekverslag af te maken. Want weetje, mijn pa helpt mij dus altijd en hij leest dan dus ook dat boek,, maar dan moet ik m wel afhebben voordat hij eraan begint.
Maandag komen mijn oom en tante  dat is altijd wel gezellig. Dan ga ik appelflappen maken, zooo lekker, die dingen.
Ik heb eigenlijk weinig zin in de rest van de dagen. Echt tering veel huiswerk. Ik moet ook nog bellen trouwens, wat we nu weer op hebben gekregen. . Ach nog maar een maandje, dan is het weer vakantie, dus we gaan er nog effe tegenaan!

Misschien dat ik verder op de dag nog wat mee ga maken, dat zet ik er dan nog wel op

Doei, doei, doei, doei, groetjes

J.rr.n

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

2/6/2006 - Nog een keer vandaag

Ik blijf maar schrijven vandaag volgens mij.
Ik voel me echt beroerd, volgens mij kan ik beter niet eens computeren en op bed gaan liggen, maar dat ben ik ook niet van plan. Ik ben net met een boekverslag bezig. Sjesus wat is dat veel werk, maar je kan er wel lekker je cijfer mee ophalen enzo, Dat is wel handig voor nederlands.
Ik heb zo een zin over een maand en dan nog een week ongeveer (8juli) dan gaan we naar Italie  (3,5 weken lang)
En ik kijk al helemaal uit naar volgend jaar, dan gaan we naar........ Datatata: AMERIKA,, ZOOOOO Vet,,, Vorig jaar zijn we ook al een keer geweest, maar dat was maar een week, dat was te kort,, dus volgend jaar zomervakantie nog maar eens overdoen. Ik heb die week een soort van dagboek bijgehouden. Als daar interesse voor is, meld dat dat in een reactie dan zal ik die ook op mijn weblog plaatsen.
Ik ga weer, ik denk dat ik maar een ijsje ga eten, ik weet dat het eigenlijk niet mag, als je ziek bent, maar ja, moet kunnen voor een keer toch?

Doeidoeidoei

J.rr.n

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

2/6/2006 - Popsterren-nieuwtje

Dit zijn berichten van 01-06-06
Courtney Love brengt memoires uit:

Courtney Love zal in november van dit jaar haar memoires uitbrengen. In “Dirty Blonde: The Diaries Of Courtney Love” zal de blonde rockster onder meer onthullingen doen over haar overleden() man Kurt Cobain. Het boek, geschreven door Ava Stander, bevat ook foto’s uit Love’s privé-collectie. Het gaat om foto’s waarop zijzelf, Cobain en hun dochtertje Frances Bean te zien zijn en ze werden nog nooit eerder uitgebracht . De nadruk in het boek ligt enerzijds Love’s kinderjaren en anderzijds op haar relatie met Nirvana-frontman Kurt Cobain. Vooral de laatste dagen die ze met Cobain beleefde, worden uitvoerig beschreven…

Paris Hilton heeft een zwak voor de dochter van Rod Stewart: 

Paris Hilton heeft het voor de dochter van Rod Stewart. De rijke hotelerfgename en Kimberly kunnen het heel goed met elkaar vinden. Misschien wel iets te goed, want Paris heeft toegegeven gevoelens te hebben voor de dochter van Rod. Haar nieuwe liefde, professioneel football-speler Matt Leinart, moet zich volgens Hilton echter geen zorgen maken. “Kimberly is gewoon het einde. Ze is een meter tachtig groot, blond, en heeft adembenemende blauwe ogen. Ik voel me echt bij haar op mijn gemak”, aldus de blonde babe in het magazine Top Of The Pops. Er deden ooit geruchten de ronde dat Kimberly de rol van Nicole Richie in de reality-serie “The Simple Life” zou overnemen…

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

2/6/2006 - Vrijdag, 2 juni: Eerste berichtje

hooi allemaal!

Ik ga mijn eerste berichtje schrijven op mien nieuwe weblog!  Ik ga dus schrijven over mezelf, en mijn problemen. Maar ik zet ook de laatste nieuwtjes van de popsterren erop.
Nou, het begint dus al lekker: ik ben ZIEK  (gister ook hoor) en vanmiddag zou ik dus een v-sje hebben van een vriendin van mij, maar ja, daar kan ik dus ook niet naartoe. Ik zit hier dus maar wat te hangen op de bank en tv te kijken, en wat op die weblog te schrijven, (wel leuk hoor)
Nou, jullie kennen mij nog niet zo goed dus vertel ik eerst maar s wat over mezelf:
Ik ben dus J.rr.n, fan van Lost, 15 jaar, vindt leuk: msn, internet, met vriendne omgaan, sporten: fitness, tennis, heb 1 broertje en 1 zusje, ben dus ziek nu, ben niet vaak ziek hoor, op school gaat het goed, doe gymnasium, jaar 3, in jaar 5 ga ik gewoon weer vwo doen, ga de natuurstroom op dit jaar, heb een leuke klas, genoeg vrienden (komt toch niet egoistisch over?), ben vrijgezel, ben niet speciaal op zoek zeg maar, hou niet echt van uitgaan, maar zo op zijn tijd is dat wel leuk

Nou, ik zal jullie nog maar niet met mijn problemen opzadelen, dat doen we een andere keer wel, en dan hoop ik natuurlijk op een leuke, handige reactie.
Voor degene die lost ook leuk vinden: met mij kan je altijd praten hoor ;)

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

>*Ik ben dus J.rr.n*< = >*15 jaar*< = >*Geboren: 01-04-1991*< = >*Hobby's: tennis, fitness, msn, weblog, met vrienden omgaan*< = >*Haat: slome pc, spruiten, soms school*< = >*Uiterlijk: 1,75m, kort/middellang haar, blond, blauwe ogen, 62 kg,*< = >*Broers/zussen/ouders: 1 broertje, 1 zusje, 2 ouders*< = >*Verder: niets*<

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer