Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Geld sparen met het lezen van mails

Online geld verdienen 2

Posted on 30/7/2011 at 17:21
Op dit moment volg ik actief met twee spaarprogramma’s bezig, Moneymiljonairs en Euroclix. De websites van beide programma’s vind ik erg overzichtelijk. In één oogopslag kun je zien wat je saldo is en hoeveel je hebt verdiend per onderdeel. Ook hoef je niet elke keer in te loggen bij het klikken in de mailtjes die je krijgt verstuurd. Ik vind het ideale programma’s. Moneymiljonairs heeft een leuke bingo waar iedereen kans maakt op € 100,- en bij Euroclix kun je veel enquêtes invullen, waardoor het sparen sneller gaat. Als je regelmatig bij Euroclix een onderzoek invult maak je eens in de 6 maanden kans op € 70,-.

Even een kort overzicht van deze beide spaarprogramma's.


Uitbetaling bij              € 12,50
Startbonus:                   € 1,25
Referral vergoeding:   € 1,25
E-mails per maand:    ± 50

Geld verdienen met:
·         e-mails lezen
·         websites bezoeken
·         leden aanbrengen
·         spelletjes
·         bingo


Uitbetaling bij            € 10,-
Startbonus:                 € 1,50
Referral vergoeding:  € 1,50 + %
E-mails per maand:   ±50

Geld verdienen met:
·         e-mails lezen
·         websites bezoeken
·         leden aanbrengen
·         online aankopen
·         spelletjes

Het is natuurlijk ook interessant als je het voor elkaar te krijgt om andere mensen zover te krijgen om zich aan te melden. Wanneer je bij Moneymiljonairs 9 mensen aanmeldt kan je direct je eerste euro’s al op je bankrekening laten storten en bij Euroclix is dat zelfs al het geval bij 6 mensen. Probeer het ook eens en wie weet kun jij ook op deze manier gemakkelijk een paar euro’s verdienen.

Meld je aan via deze linken: Moneymiljonairs en Euroclix

Succes er mee!

p.s.  Neem anders een een kijkje op sparenmetklikken.linklik.nl of op deze blog sparenmetklikken.blogspot.com/

Online geld verdienen met je mail

Posted on 22/7/2011 at 18:09

Op het internet zijn er verschillende spaarprogramma's, ook wel GPT programma's, waarmee je geld kan verdienen met het lezen van reclame e-mails. De afkorting GPT staat voor 'Get Paid To', reclamemakers betalen je dus om hun advertentie te lezen door middel van klikken. Het kost slechts 1 à 2 minuten per dag om alle e-mails te bekijken en het is volledig gratis. Ideaal ook voor de kids om een zakcentje bij te verdienen. Je kunt extra geld verdienen door enquêtes in te vullen en je kunt via de spaarprogramma’s korting krijgen bij een groot aantal bedrijven.

Zelf doe ik ook mee aan een aantal van deze programma's. Om te beginnen beveel ik moneymiljonairs.nl aan. Dit programma is overzichtelijk en eenvoudig, ideaal voor beginners. Klik hier om direct aan de slag te gaan en bevalt het niet dan kun je je net zo makkelijk weer afmelden.

Op sparenmetklikken.linklik.nl staat een overzicht van verschillende GPT spaarprogramma's. Neem er eens een kijkje en probeer het uit.


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer