Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Splitting 20†

dan echt van onze bouwval tot kasteel!

13:54, 17/6/2011† ..† 1 reacties† ..† Lees meer .. Schrijf een reactie

Zo dit zal waarschijnlijk het laatste stukje worden die op deze site word gezet over de verbouwing. Aangezien we het weekend na Hemelvaart toch echt zijn verhuist met slecht 30graden.

Zo zit ik hier nu alleen thuis, op de bank met een muziekje van de ipod die galmt uit onze nieuwe stereo. Wat heerlijk een eigen huis, eigen spullen, zelf alles bepalen. Ik moet zeggen de afgelopen 2weken zijn heel erg snel gegaan. Pff wat zijn we nog druk met werken, in de avonduren nog dingen ophangen, dozen uitpakken en natuurlijk het huishouden. Even wennen is het best wel. We hebben nu echt ons eigen huis die met heel veel hulp van o.a. Opa en Papa is opgebouwd. Wat had het toch moeten worden zonder hen. Dirk-Jan en ik beseffen dat heel goed, maar we beseffen zeker ook dat we heel veel geluk hebben gehad en nog mogen ontvangen. Wie heeft er begin 20 nu een rijtjeshuis met nieuwe keuken en badkamer en een super grote tuin om het zuiden. Maar wat vinden we het heerlijk.

Onze keuken bevalt erg goed en ja zelfs Dirk-Jan is daar af en toe te vinden om een echte maaltijd te bereiden. Maar voornamelijk sta ik toch echt zelf in mijn fantastische keuken.

De eerste beste dag konden we gelijk een heerlijke douche vinden, ookal werd die de 2e dag niet meer warm. Gelukkig is dat weer verholpen.

Nog even een kleine situatie schets over ons eerste schrik moment. Na de 1e dagen slapen in ons eigen huis was toch wel even wennen was voor mij , karen, kwamen we beneden in de keuken. En even iets weggooien in de prullenbak, kom je heel langzaam tot de conclussie dat er een plasje water in de kozijn ligt. Een plasje water wat er die dag daarvoor uiteraard niet lag. Ja hoor na de 1e beste nacht was er lekkage door het toch al slechte kozijn. Vast een teken dat we de boel niet mogen laten versloffen en dat we er nog helemaal niet zijn, ookal wonen we er dan wel.

De afgelopen weken wordt het huis steeds meer aangekleed en is het echt ons huis aan het worden waar we ons helemaal thuis voelen. Zal dit weekend maar weer eens wat foto's gaan maken en dan kunnen jullie ook fijn meegenieten van ons huis.

Als laatste nog even een dank voor Opa, Oma, Papa, Mama en alle andere die ons hebben geholpen met het opbouwen van onze bouwval tot kasteel. Maar ook zeker een dank voor Marlies die vanaf de 1e bezichtiging de vele mogelijkheden van dit huis heeft gezien en ons hierin heeft van kunnen overtuigen en het laten voelen alsof het echt van ons kon worden.

Bedankt!Stand na ruim 3maanden klussen

03:24, 9/5/2011† ..† 2 reacties† ..† Lees meer .. Schrijf een reactie

Al ruim meer dan 3maanden hebben zijn wij de troste eigenaren van ons huis op de Splitting in Veenendaal. Bij aanvang van de grote verbouwing hadden we gegokt op 3maanden verbouwen.

Bij deze moet ik helaas melden wat we dan niet helemaal hebben gehaald. Er is al wel ontzettend veel werk gedaan. de 2e verdieping is helemaal klaar. de 1e verdieping moeten de nieuwe ramen nog in en de radiator in de badkamer moet dan nog worden opgehangen. Ook dan is die verdieping klaar.

De benedenverdieping begint nu ook steeds meer vorm te krijgen. De bar bij de keuken staat, de keuken staat helemaal incl de apparatuur, alleen de afwerking van verlichting, tegelen e.d. moet nog.

1/3 van de vloer beneden ligt erook in incl de vloerverwarming. hopelijk gaat ook dat heel erg opschieten de komende weken.

de nieuwe foto's spreken verder voorzich denk ik.

we hopen het weekend na hemelvaartsdag te gaan verhuizen.Stand van zaken

19:11, 22/3/2011† ..† 3 reacties† ..† Lees meer .. Schrijf een reactie

Ja ja, dan eindelijk even tijd vrij kunnen maken om weer wat te vertellen over ons huis.

Hard zijn de mannen aan het klussen en wat word er toch veel werk verzet. Zo wordt de badkamer voorzien van mooie tegels, is de zolderkamer helemaal klaar(op het laminaat na) en is nu ook mn keuken en vloer helemaal gesloopt. Wat een rommel maar aan de andere kant ook zeer grote stappen worden er gemaakt.

Hulptroepen zijn er gelukkig genoeg, even helpen met de CVleidingen, elektriciteit en ja mijn opa is gewoon de 2e kapitein op het schip. Geweldig dat hij ons zo goed helpt met die mooie kwaliteit die hij elke keer weer afleverd. Zo word er ook druk geschilderd aan de kozijnen en deuren. Komende donderdagavond word op de benedenverdieping de hele vloer gelijk gemaakt en dinsdag word dan de vloerverwarming gelegd! jeej wat een feest.

Zoals jullie kunnen zien zijn we erg druk bezig en ja ook de nieuwe foto's volgen snel!

Groetjes!Stand na ruim 14dagen klussen.

10:43, 13/2/2011† ..† 2 reacties† ..† Lees meer .. Schrijf een reactie

Zo weer even tijd vrij maken om de site weer up to date te maken.

Eindelijk is ons klusteam dan weer compleet. Nu papa en opa terug zijn gekomen van vakantie kunnen ook zij eindelijk genieten van het werk in ons klusparadijs.

Na elke dag hard klussen deze week zijn we alweer een stuk opgeschoten. De dakramen op zolder zijn er door de aannemer ingezet en wat is dat toch heerlijk. Wat een ruimte en een licht geeft dat toch op de zolder. Het is even wachten op het erin zetten van de dakkapel en dan kan de zolder worden afgetimmerd. Nu ook eindelijk de grote kachelpijp uit de slaapkamer en zolder is gehaald hebben we die kamers nu helemaal kunnen strippen.

Maar het werk op de zolder is niet het enigste wat is gedaan. De badkamer is op de vloer en wcpot na gesloopt. Ook de slaapkamers zijn leeg, daar moeten de kozijnen nog worden geschuurd, bah bah bah.

De schrootjes in de woonkamer moesten eraan geloven. Eindelijk is mn huis zo goed als schrootjes vrij!!! Benenden worden de kozijnen voor de dakkapel en de nieuwe pui in de grondverf gezet. Nog 1laagje en ook deze zijn klaar om op hun plekje te worden gezet.

Het afval hebben papa en Dirk-Jan met een kar naar de gemeente gereden, slechts 6x op 1dag een bezoekje brengen aan onze bijna achter buren.

Nu vandaag lekker een dagje rust en morgen met goede moed weer verder klussen aan ons huis.{ Volgend pagina } † { Page 1 of 3 } † { Vorig pagina }

Over ons huis

Home
Ons Profiel
Archief
Fotoboek

Links

Google maps
Onze meubels
Brochure foto's van ons huis
Klus foto's 28-1 t/m 30-1
Klus foto's 31-1 t/m 12-2
Klus foto's 13-2 t/m 26-2
Klus foto's 29-3
Klus foto's 2-4
Klus foto's 23-4 t/m 8-5
laatste foto's

Verhalen

dan echt van onze bouwval tot kasteel!
Stand na ruim 3maanden klussen
Stand van zaken
Stand na ruim 14dagen klussen.
Toen was het eindelijk zover.
Nog 7 dagen.....
Eindelijk de tegels gevonden!
Keuken
Meten, meten en uitzoeken
Tegels en nog meer tegels
De vorderingen
De huizenjacht.

Hosting door HQ ICT Systeembeheer