Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
bonbonnetjes wereld

Home - Profile - Archives - Friends

het zit tegen...

Posted on 20/4/2007 at 13:24 - 0 Comments - Post Comment - Link

echt, de laatste dagen zit het me flink tegen. sporten gaat niet goed,mailtjes verstuur ik met de verkeerde boodschap,een afspraak waar ik heel erg naar uitkijk gaat niet door......soms zit het even flink tegen allemaal en vind ik het niet eerlijk verdeeld. er zijn van die mensen bij wie alles voor de wind gaat, perfect huis,gezinnetje,veel vrienden,succesvol in hun werk. ik vraag me dan wel eens af of die mensen echt gelukkig zijn, of de kleine dingetjes nog opvallen. soms,als ik even in de put zit, krijg ik juist dan een sms,ben daar dan zo blij mee, het doet me dan erg veel. maar ja,als alles meezit en nooit iets tegen,word dat dan niet gewoon? hoe ga je dan om met een tegenslag,groot of klein?

X

bonbonnetje


frustraties

Posted on 26/3/2007 at 14:34 - 0 Comments - Post Comment - Link

ja....frustraties.......aan de lopende band. omdat ik 'anders' ben word ik 'anders' behandeld. omdat ik een jaar thuis zit, niet weet wanneer ik weer kan gaan werken. omdat er pas iemand overleden is, die ik nog altijd heel erg mis. omdat ik een klotejeugd heb gehad, geen antwoord krijg op mijn vragen....en daar maar mee moet leven. dat wil ik niet, dat kan ik niet, nu niet, nooit niet. iedere keer als ik op tv of radio iets hoor over huiselijk geweld word ik zo boos, hoe kunnen mensen zoiets flikken? de kinderen voor het leven getekend, terwijl zij onze toekomst zijn. een betere toekomst begint bij jezelf.........huiselijk geweld zal nooit overgaan, er zijn nu eenmaal van die mensen die hun verstand niet kunnen gebruiken. psychische problemen? sorry maar ik vind dat geen excuus. als je die hebt, en kinderen wilt,en bang bent dat er iets mocht gaan gebeuren, schakel hulp in! hetzelfde voor drankproblemen...zoek hulp! gedwongen of ongedwongen, doe iets! maar dit kan zo toch niet door, al dat kinderleed. ik ben zelf slachtoffer, ook voor het leven getekend. ik heb een trauma, ik ben in behandeling. goh, mama en J, bedankt voor het vergallen voor mijn leven!

beste x

Posted on 17/3/2007 at 18:54 - 1 Comments - Post Comment - Link

beste x,

4 jaar lang, heb je deel uitgemaakt van mijn leventje. mijn leventje dat toen ik jou zag, leek stil te staan. smoorverliefd was ik, het was de eerste keer. ik wist toen nog niet hoe jij was. we hadden een paar afspraakjes, kregen verkering, ik voelde me de gelukkigste vrouw ter wereld. ik kwam erachter dat je vreemdging, maar vergaf het je. ik kwam erachter dat je aan de drugs zat. kon jij niks aan doen, in mijn ogen. je was en bent gevoelig voor verslavingen. dus vergaf ik het je weer. ik kwam erachter dat je het bed deelde met jongens, niet meer met mij. ik dacht dat ik je tekort deed omdat we 2 vrouwen waren, en je vertelde me wel eens dat je 'iets' miste. toen was je zo vaag, dat ik niet wist wat je bedoelde. anderhalf jaar lang, een stoplichtrelatie. tot op die ene dag, we waren collega's. ik had pauze en liep naar je toe. niet wetend dat jij met t stond te zoenen. toen ik dat zag stortte mijn wereld in. de grond verdween onder mijn voeten, mijn hart brak in duizend kleine stukjes. ik heb het uitgemaakt, en we wisten allebei dat het deze keer definitief was. laatst bel je me, wil je alles goed maken, ook na de sms-jes die je me stuurde de dag voor ik op vakantie ging. ik kan dat niet, dat weet je. op de msn van B zei ik dat het goed was, maar ik geloof het zelf niet. hou op me te pesten, geef me mijn hart terug.

x

bonbonnetje

 

 


2 gedichtjes van mij

Posted on 10/3/2007 at 15:20 - 0 Comments - Post Comment - Link

hier 2 gedichtjes van mijn eigen hand:

hallo klein meisje

hallo klein meisje,
eenzaam op je kamertje.
hallo klein meisje,
ik zie je, en een traan rolt over mijn wang.

hallo klein meisje,
weet je dat ik jou heel goed ken?
hallo klein meisje,
ik ben je grote ik.

hallo klein meisje,
ik zie je angsten.
hallo klein meisje,
ik wil je troosten, je helpen.

hallo klein meisje,
nu zo ongelukkig.
klein meisje, hou vol.
ook voor jou, zal ooit de zon gaan schijnen

(gaat over mezelf, over vroeger, dit zie ik af en toe als ik in de spiegel kijk)

ik wacht al zo lang.............

ik wacht al zo lang
op een blik van jou.
geen boze deze keer
maar een die laat zien dat je van me houd.

ik wacht al zo lang
op die 4 woordjes
je zei ze nooit tegen me
waarom eigenlijk niet?

ik wacht al zo lang,
op een antwoord van jou
gaat dat ooit nog komen
of moet ik het maar vergeten?

ik wacht al zo lang
op het antwoord dat je me niet wil geven
ik wacht al zo lang
maar tevergeefs

(gaat over een dierbaar persoon, die ik nu al 4 jaar niet meer heb gezien en waarschijnlijk niet meer zal zien)

 

 

 


lang geleden

Posted on 3/3/2007 at 12:53 - 0 Comments - Post Comment - Link

hey!

ben ik ook weer eens met een update! keek net naar de laatste datum en schrok wel even. er is veel gebeurd. de therapie gaat bijna weer beginnen, vanmorgen is er iemand uit mijn leven weggerukt, morgen vier ik mijn verjaardag en 6 maart ben ik officieel 22! heb het ook wel erg druk met mijn forum(s) en dat is eigenlijk het beste excuus wat ik op dit moment kan bedenken. *schaam schaam* aangezien ik het daar erg druk mee heb, huppel ik nu weer snel door en plant binnenkort hier wel weer een berichtje.

x

bonbonnetje


en het gewone leven is weer begonnen........

Posted on 8/1/2007 at 14:29 - 0 Comments - Post Comment - Link

vandaag, 8 januari 2007, is het gewone leven weer begonnen. dat begon met therapie. mijn therapeut had ik 3 weken niet gezien dus aardig bij zitten praten. nog steeds blijven bepaalde onderwerpen erg gevoelig. zo vroeg ze mij wat ik zou wensen mocht dat ooit kunnen. daar hoefde ik niet lang over na te denken, mijn wens zou zijn dat ik mijn leven in versnelling zou kunnen overdoen, zonder alle nare momenten, zodat ik nog thuis had kunnen wonen. toen ik later naar huis liep verdronk ik in mijn fantasie naar mijn eigen wereldje waar alles zo mooi en goed is. een auto merkte ik hierdoor iets te laat op dus die arme chauffeur kreeg de schrik van zijn leven(en ik ook) eenmaal thuis kondigde ik aan me eventjes terug te trekken. de vraag waarom negeerde ik. eenmaal op mijn kamer heb ik heerlijk zitten schrijven over mijn favoriete serie spoed, die ik gisteren overigens ook heb zitten kijken. tranen stroomden over mijn wangen bij het zien van een stukje waarin een arts word geconfronteerd met haar ex.(die haar overigens ook nog heeft besmet met het hiv-virus) nou weet ik ook wel dat het maar een serie is, maar de emotie die zij toonde die avond, zijn de emoties die er bij mij al een hele tijd zitten, er maar niet uit willen. kortom ik vond gisterenavond eventjes herkenning. ik zou het wel vaker willen vinden, maar in het echte leven is het tegenwoordig ieder voor zichzelf. daar doe ik nu dus maar aan mee. maar het voelt niet goed. mensen we zijn er om elkaar te helpen, niet om alles maar alleen te doen. het is niet erg hulp te vragen, te huilen, te schelden. waarom houden we ons zo in? kijk naar die arts, die haar emoties laat komen. ik denk dat ik daar maar een voorbeeld aan neem.

 

x

bonbonnetje

 


de zondag middag..

Posted on 7/1/2007 at 13:01 - 0 Comments - Post Comment - Link

op dit moment zit ik in de bieb en te peinzen, wat ga ik doen vandaag? ik ga bowlen met een paar vrienden vanmiddag, maar we gaan pas 15.15 weg en het is nu 13.02. ik heb nog 23 minuten en dan ga ik naar huis. dat loop ik in 10 minuten. dus rond 13.45/14.00 ben ik thuis en dan? kan ik achter mijn pc-tje duiken en mijn verhaal af gaan schrijven, tv gaan kijken, mijn was vouwen, maar dat zijn allemaal dingen waar ik geen zin in heb eerder schreef ik op mijn log dat ik maar moet voldoen aan de verwachtingen die mensen van mij hebben. na even gegoogled te hebben stuitte ik op onderstaande songtekst van k3:

Iedereen is anders

Dit is Kristel aan de microfoon
Hou niet van praatjes dus doe nu maar gewoon
Vegetarisch, guitig en sportief
Recht voor de raap, eerlijk en toch lief

Een wereld waar men nog geluk kent
Maak je niet met n ingredient
Elk element even belangrijk
Voor een recept dat hoop en liefde brengt

Zes miljard mensen hier op aarde
Hand in hand, niet te evenaren
Elk van ons van onschatbare waarde
Iedereen is anders
Iedereen is anders

Dit is Kathleen, soms praat ik wat te veel
Ik hou van roze, ben zeer emotioneel
Heb twee poesjes, die ik voor niemand ruil
Een babbelkous die samen met je huilt

Een wereld waar men nog geluk kent
Maak je niet met n ingredient
Elk element even belangrijk
Voor een recept dat hoop en liefde brengt

Zes miljard mensen hier op aarde
Hand in hand, niet te evenaren
Elk van ons van onschatbare waarde
Iedereen is anders
Iedereen is anders

Zes miljard mensen hier op aarde
Hand in hand, niet te evenaren
Elk van ons van onschatbare waarde
Iedereen is anders
Iedereen is anders
Iedereen is anders
Iedereen is anders

De ene houdt van lief en naief
De andere is een hartendief
Wie luistert graag naar jouw probleem?
Het is n voor allen en allen voor n!
Doe je ogen open, kijk om je heen
Met zo'n zes miljard ben je nooit alleen
En wie de wereld ziet van A tot Z
Houdt van elke letter in dat alfabet!

Hier Karen, ik doe wat ik doe
ik ben een losbol, yeah baby, je m'en fou
Ik hou van koetjes en kleurtjes op m'n snuit
Maar zie de schoonheid diep onder je huid

Zes miljard mensen hier op aarde
Hand in hand, niet te evenaren
Elk van ons van onschatbare waarde
Iedereen is anders
Iedereen is anders

Zes miljard mensen hier op aarde
Hand in hand, niet te evenaren
Elk van ons van onschatbare waarde
Iedereen is anders
Iedereen is anders
Iedereen is anders (...)

 

dit is wat ik even tegen die mensen die van die belachelijke eisen stellen wil zeggen. ja, iedereen is anders, homo, hetero, bi, dik,dun, blank, zwart whatever!

 

X

bonbonnetje


exen!!!!

Posted on 6/1/2007 at 12:28 - 0 Comments - Post Comment - Link

zit ik van de week in het internetcafe, zie ik mijn ex-vriendin zitten. we zijn nu 1,5 jaar uit elkaar en hebben sinds een half jaar flinke ruzie. Dat ik haar tegenkwam vond ik dus niet echt heel erg leuk. en toch.........bepaalde gevoelens kwamen weer naar boven. was ik weer verliefd? nee, absoluut niet. ik ben nu dus al 1,5 jaar alleen en mis iemand om mee te lachen en te huilen, iemand die naar me luistert, me begrijpt. iemand die me vastpakt als ik het even niet meer weet en die zegt dat ik het allemaal wel aankan. iemand die zegt dat ze van me houd(en het ook meent) dat mis ik echt heel erg. nu weet ik dat ik 21 ben, de liefde van mijn leven echt wel tegen ga komen en nog vele gelukkige jaren zal beleven, maar het duurt me te lang. op dit moment heb ik het gewoon nodig. 's avonds in bed komen vaak de tranen van verdriet, van angst. ik heb wel een hele lieve therapeut die me door deze tijd heen sleurt, maar dat is echt zooooooo anders. soms draai ik het nummer: je hebt een vriend, dan denk ik met een lach op mijn gezicht terug aan de tijd die ik met mijn ex heb gehad. tuurlijk hebben we problemen gehad, maar er zijn ook hele leuke momenten geweest. ik denk dat ik dat voelde in die paar minuten dat ik haar zag.

 

X

bonbonnetje


ff mn ei kwijt

Posted on 4/1/2007 at 14:40 - 0 Comments - Post Comment - Link

af en toe....... zou ik toch willen dat mijn leven er anders uitzag. Dat ik de eisen van bepaalde mensen waar kon maken, en dat zijn er nogal wat.

 

vooral hetero zijn

niet lesbisch dus want dat is 'raar'.

lang en slank zijn

studeren aan de universiteit

niet in therapie zijn

want dan ben je 'gestoord'.

 

waarom??? vraag ik me af. Ik ben zoals ik ben en neem me zoals ik ben. Ik ben niet perfect, wil dat niet zijn, omdat niemand dat is. Dus ook ik niet. Ik wil wel aan de slag met mezelf op andere manieren. Een jeugd verwerken, mijn sexualiteit nu echt accepteren(moeilijk als je eigen moeder het niet accepteert) en natuurlijk heel cliche maar waar:heel gelukkig worden met een hele lieve vriendin. Ik word dit jaar 22 dus nog tijd zat. En mensen, stel alsjeblieft geen eisen meer aan mij!

 

x

bonbonnetje


spoed

Posted on 30/12/2006 at 13:21 - 0 Comments - Post Comment - Link

spoedthebest, de titel van mijn log. Ik ga jullie niet eindeloos vervelen met verhalen over hoe goed ik deze serie wel niet vind. Of bepaalde acteurs: truus druyts/christel vanschoonwinkel/sven de ridder/chadia chambi/ en zo kan ik nog wel uren doorgaan. Het gaat me niet om reactie's(wel erg welkom natuurlijk) pfffff ik word af en toe zo moe van mezelf. Ik schrijf nu zelf verhalen over deze serie en dat is erg verslavend(voor mij iig) En nu is het jaar bijna om. Een jaar met hoogte-en dieptepunten. Een jaar om trots op te zijn, maar hoop wel dat het volgende jaar weer wat leuker word. Ziekenhuisbezoekjes zijn namelijk niet erg leuk, helemaal niet als je moet blijven. Maar genoeg over mij, wens jullie een heel fijn/gezond/liefdevol nieuwjaar toe!

 

kus,

bonbonnetje


damn ik verveel me zo

Posted on 28/12/2006 at 11:37 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hey medebloggers,

 

Ik verveel me, dus kreeg ik het briljante idee mijn log even bij te werken. Het jaar bijna voorbij, mijn voornemens geslaagd. En toch begrijp ik iets niet. De buitenwereld heeft een perfect plaatje van iedereen in zijn/haar hoofd. Ik ben 21, kijk nog regelmatig cartoons omdat ik dat toevallig heel erg leuk vind. Ik kijk met een vriendin stiekem naar k3, omdat wij dat leuk vinden. 'jezus dat meen je toch niet'? 'dat is voor 4/5 jarigen'! is een reactie die ik dan wel eens krijg. Ook nog zoiets, ik ben lesbisch. 'getver dat is z vies', 'je moet gewoon hetero worden'. Niks hetero, bah, getver. Een relatie aangaan met een man en diep ongelukkig zijn is niet mijn toekomstdroom. Ik zit nu al 9 maanden thuis, in de ziektewet. Men denkt dat ik thuis niks doe, behalven me een beetje vervelen en internetten.  Tegen die mensen zeg ik nu: 'denk dat niet, weet het maar zeker'. 'Dn mag je kritiek leveren'. Af en toe haat ik deze wereld, en vlucht ik naar die van mij. Waarin alles kan en mag, iedereen geaccepteerd word en gelukkig is.  Geen oorlogen en doodvonnissen. Gewoon, leven zoals ik dat zlf wil. Met een leuke vrouw, misschien een kindje. Mijn toekomst dromen waar maken. Dt word mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar!

 

groet,

bonbonnetje


hey hallo allemaal

Posted on 26/12/2006 at 14:20 - 0 Comments - Post Comment - Link

Het einde van het jaar in zicht. Nog duizend en een dingen die ik wil doen. Jullie allemaal fijne kerst wensen, gelukkig nieuwjaar ook. Een interview regelen, mijn forum succesvol laten verlopen. Proberen mijn blog regelmatig bij te houden vrienden maken en houden. *zucht* herkennen jullie dit?

 

warme groet

bonbonnetje


Hosting door HQ ICT Systeembeheer