Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Verslag exploratieweek 2

Dit is het weblog van Beyens Nathalie, Devoght An, Mampaey Lien, Teixeira (Nunes Lage) Laurence, Tolenaars Kjell, Van den Cloot Cara.

Verslag dag 5 : Dinsdag!

Vandaag de laatste dag van de exploratieweek, een drukke laatste dag! In het EMI is iedereen volop bezig met de laatste afwerkingen wat voor stress en vermoeidheid zorgt!

Ons groepje is klaar met de laatste ditjes en datjes en we wachten nu tot we onze poster mogen opstellen. Nog juist even onze blog in orde brengen en alles is klaar!

Nu maar duimen voor de posterpresentatie en de reactie van onze jury!

We hebben in ieder geval een zware week achter de rug met veel stress, vermoeidheid, enz. maar de leuke momenten met ons groepje maakten deze week aangenaam en leuk werken!

 

Maandag 21 april

Vandaag was de dag van onze zelfpresentatie, dat was dan ook meteen onze eerste opdracht van de dag. Iedereen had toch de nodige zenuwen, maar we brachten het er goed vanaf!
Vol goeie moed begonnen we dan verder te werken aan onze taken. Zo werd de vakopdracht Spaans afgewerkt door Cara. Anneke vervolledigde de opdracht voor Frans en Nathalie deed hetzelfde voor de opdracht van economie.
Kjell schreef een conclusie over het interview  en Laurence en Lien zochten naar ideeën voor de posterpresentatie. Ondertussen namen we ook nog de 2 reclamespotjes op voor Engels.
Alles verliep vrij vlot alhoewel het op het einde van de dag toch even stressen werd toen de plaatselijke computers even voor wat weerwerk zorgden. Dit kon ons echter niet stoppen, waardoor we de dag goed konden afsluiten.
We kregen zonet ook het goede nieuws dat de poster goed afgedrukt is en dat we op die manier morgen niet veel meer te doen hebben. Juist nog enkele af te handelen details en de 2e exploratieweek zit er alweer op!

Dag 3

Nadat we gisteren de dingen hadden gedaan die vooropgesteld waren, konden we vandaag allemaal aan iets nieuws beginnen. Zo reed Kjell 's morgens richting zaventem om daar een interview af te nemen van de marketingverantwoordelijke van het Viessmann bedrijf.

Ondertussen op school: Cara en Anneke begonnen aan de taak voor Frans, Laurence en Lien gingen voor de de opdracht van Pr en Nathalie worstelde zich door de historie van de sportsponsoring. Niet alles verliep even vlot, maar dat lijkt me uiterst normaal. Franse campagnes waren niet gemakkelijk te vinden. Kjell was rond de middag terug op school, toen iedereen genoot van een kleine pauze om de lekkere kaaskroketjes te verorberen en jawel de verjaardag van Anneke te vieren met een overheerlijke taart!  Op die manier was iedereen er terug klaar voor en nestelde iedereen zich achter een computer om de laatste zaken af te handelen. Iedereen haalde het einde van de dag al lachend (zoals gewoonlijk ) en zo vertrok iedereen naar huis en kunnen we gaan genieten van een hopelijk warm weekend!

Doeiii

Verloop donderdag!

Nadat we gisteren nog "op 't gemakske" alles mooi verdeeld hadden en de nodige afspraken hadden gemaakt, was het vandaag de hoogste tijd om er in te vliegen! :) Onze start verliep wat moeizaam, aangezien we niet goed doorhadden wat er nu werd verwacht van de hoofdopdracht. We besloten dit dan maar eens te gaan vragen en zo konden we na een wat traag begin eindelijk met onze taken beginnen.

Het was bij wijze van spreke vechten voor een plekje achter een computer, want iedereen was overal al druk in de weer. In het begin was er een beetje discussie over hoe we het nu in "real life" gingen aanpakken en rond welke campagne we gingen werken. Dit alles werd uiteindelijk zonder al te veel problemen opgelost. We splitsten een beetje op om al de straatenquête af te nemen, onderzoek te doen, ... Onze organisatie verliep dus van een leien dakje!

Tussendoor was er al eens tijd om te lachen en te zeveren, onze manier van ontspanning. :p Waardoor de dag - ondanks het harde werken - toch aangenaam was. We zitten nog mooi op schema, iedereen heeft gedaan wat hij/zij moest doen. We kunnen vanavond dus met een gerust gevoel gaan slapen...

Verslag dag 1 : woensdag

Na de briefing in de voormiddag, hebben we ons teruggetrokken om alles te bespreken.

Na onze eerste angst te hebben overwonnen omdat de berg werk ons zo groot leek, gaven we elkaar nieuwe moed en zijn we rustig begonnen.Zo zijn we gestart met de taken te verdelen, lettertype te bepalen en algemene afspraken te maken want goede afspraken maken goede vrienden!Voor de rest hebben we rustig de planning opgesteld zodat iedereen genoeg druk krijgt door te werken met deadlines.

We zijn vastbesloten ervoor te gaan en er een spetterende week van te maken.

Hup met de geit...

Hosting door HQ ICT Systeembeheer