Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

stichting sport en beleving blog

160 km lopen voor 't Duchenne Parent Project

18:34, 28/5/2012 .. 0 comments .. 0 trackbacks .. Link
Welkom allemaal, Esther Jansen een student van het Willem 1 college in 's Hertogenbosch studeert dit jaar af als instructrice Sport en Beweging. Op haar stageplaats in Boxtel werd zij aan het begin van haar stage geattendeerd op een blond jongetje met de naam Jasper die de ziekte van Duchenne heeft. Esther was zo begaan met het lot van Jasper dat ze contact zocht met de ouders van Jasper om voor hun iets te mogen doen dmv geld in te zamelen voor een vakantie of een wens van Jasper te vervullen. Na overleg met de ouders werd besloten om voor het Duchenne Parent Project geld in te zamelen om projecten te continueren voor deze stichting. Esther medeoprichtster van de stichting Sport en Beleving gaat samen met haar tweelingzus Renate en Marco van Hoof de vierdaagse van Nijmegen lopen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Duchenne Parent Project. Deze Blog laat zien hoe we trainen, wandelen en wat onze gedachten zijn over dit project. En natuurlijk hopen we op vele sponsors die ons ondersteunen gedurende de aanloop van en tijdens de vierdaagse. Esther, Renate, Marco.

Training Best- St Jan 's Hertogenbosch

18:27, 28/5/2012 .. Posted in Trainingen .. 0 comments .. 0 trackbacks .. Link


Esther, Renate en Marco

18:09, 28/5/2012 .. Posted in Esther, Renate, Marco .. 0 comments .. Link
Wie zijn we: Trio Zeur, Stom en Leuk! Esther Jansen: 18 jaar, studeert dit jaar af en medeoprichtster van de stichting sport en beleving waar ze na het afstuderen gaat werken. Haar passie is beleven en de stichting sport en beleving tot een succes te maken zodat mensen met hart, ziel en lichaam in de juiste balans meer genieten van sport en de beleving daarvan. Renate Jansen: 18 jaar, studeert af als onderwijsassistente en gaat zich een jaar bezinnen over haar toekomst. Renate is de kleinste van de drie maar vastberaden en gedreven om de finish te halen van de vierdaagse. Altijd in voor een geintje en door haar acties gedurende de trainingen de bijnaam Stom gekregen. Marco van Hoof: 50 jaar en ondernemer en medeoprichter van de stichting Sport en Beleving. Marco heeft al eerder de vierdaagse 2x succesvol uitgelopen en is een gedreven, belevende kerel die geen één uitdaging schuwt en altijd voor succes gaat. Bijnaam "leuk" (soms)

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories

Esther, Renate, Marco
het Duchenne Parent Project
Stichting Sport en Beleving
Trainingen

Recent Entries

160 km lopen voor 't Duchenne Parent Project
Training Best- St Jan 's Hertogenbosch
Esther, Renate en Marco

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer