Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Sportervaringen


Alles over de ervaringen in de sportschool en de andere sporten die ik beoefen

Home | My Profile | Archives | Friends

Groepslessen en kracht

Posted at 09:40 on 22/11/2011

Hi!

Naast de cardio-activiteiten, doen we ook graag mee met de groepslessen. We zijn trouwens lid van David Lloyd. Dit is een wat luxere sportschool, ook wat hoger in prijsklasse, maar wel van alles voorzien. Zo heeft het een zwembad, aparte douches, een sauna, stoomcabine, heel veel groepslessen, tennis- en squashbanen, veel begeleiding, veel fitnessapparaten en tv's. Aangezien wij vaak in de sportschool te vinden zijn, halen wij dit er makkelijk uit.

Het aanbod groepslessen is ook erg hoog. Wij doen meestal mee met de zumba-lessen, de bodypump en de bodyshape.Zumba is onze favoriet, het is een vorm van dans en fitness op leuke latin muziek. Na de les zijn we helemaal kapot en zweten we als een otter. Vaak gaan we stappen in een latinbar, om onze kunsten aan het licht te brengen.

Per dag moet je minimaal 30 minuten bewegen. We zijn hier misschien een beetje in los geslagen, maar het is wel belangrijk dat je dit doet. Je inschrijven bij een sportschool is een optie. Ik weet dat veel mensen hier eigenlijk geen tijd voor hebben. Wat kun je dan nog doen? Pak eens de fiets ipv de auto, pak de trap ipv de lift, ga in je pauze een halfuurtje wandelen. Neem een hond zodat je genoodzaakt bent om van de bank af te springen. Het zijn allemaal kleine dingetjes die je helpen om aan die 30 minuten beweging te komen.

We hebben trouwens ons weekendje weg rond! We hebben namelijk een vakantiehuis gevonden! Het is een moderne villa, met veel kamers en zelfs 2 badkamers! Zo hebben we allemaal een eigen kamer, hoeven we de badkamer niet met allemaal te delen en we hebben zelfs een ruimte waar we kunnen sporten! Bovendien, het klapstuk, hebben we een vakantiehuis met zwembad geboekt! Zo kunnen we iedere ochtend baantjes gaan trekken om in de stemming te komen. Het is al afgesproken dat ik de verantwoordelijkheid krijg voor de maaltijden. Ik hou namelijk heel erg van koken. Ik heb een aantal recepten gevonden speciaal voor sporters. Bijvoorbeeld een heerlijke macaroni-tonijnschotel!

Meer informatie volgt in mijn volgende bericht!

Grts Nikki

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Cardio

Posted at 08:55 on 22/11/2011

Hi!

Welcome back.

Na een stressvolle dag doe ik graag aan cardio. Lekker alle frustraties eruit lopen, spinnen, crossen of roeien. Cardio is een goede manier om vet te verbranden. Als je je hartslag eenmaal goed hebt en onder controle hebt, kun je in principe een hele tijd op de apparaten zitten. In het begin kon ik met heeel veel moeite een kwartier op de loopband staan. Je merkt dan gewoon dat je conditie nog niet helemaal top is. Toch bouw je dit heel snel op. Binnen no time merk je dat je beter gaat ademen, het langer vol kan houden en je ook niet helemaal kapot voelt aan het einde. Tegenwoordig kan ik een uur op die loopband staan en dan ben ik na dat uur nog niet eens heel moe. Mijn hartslag, adem en conditie zijn inmiddels zo onder controle. Het enige probleem dat ik heb, is dat ik ontzettend veel vocht verlies. Met andere woorden, ik zweet enorm veel, meer dan mijn sportmaatjes. Ik persoonlijk vind de loopband het fijnste. Ik zet hem aan en vervolgens hoef ik er alleen maar voor te zorgen dat ik er niet vanaf rol. Welke cardio het beste bij jou past kun je hier bekijken.

Samen met mijn sportmaatjes heb ik nieuwe sportkleren besteld. We wilden graag dezelfde kleding hebben zodat we elkaar meteen kunnen herkennen in de sportschool. Fitnesskleding moet lekker zitten, ademend zijn en het liefste wat strakker zitten zodat het niet in de weg zit. Zorg ook voor goede schoenen als je bijvoorbeeld gaat hardlopen. Heel belangrijk voor je gewrichten.

We zijn weer op zoek naar een weekendje weg. Vorig jaar hadden we een vakantiehuis gehuurd. We hadden namelijk wat halters meegenomen en muziek zodat we ook aan zumba en bodypump konden doen. Natuurlijk moest er dan een grote kamer bij zitten waar we met zn 6-en aan de slag konden. We hadden ook mountainbikes gehuurd en zijn vaak gaan hardlopen. De omgeving moet hiervoor natuurlijk wel geschikt zijn. Vorig jaar hadden we daarom een vakantiehuis in de Ardennen gehuurd. Hier kun je natuurlijk goed fietsen en rennen in de natuur. We zijn ook een aantal keer gaan kanoën op de rivier. Waar we volgend jaar naar toe gaan, zijn we nu nog hard over na aan het denken. Meer informatie volgt...

Grts Nikki

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Sporters welkom!

Posted at 08:29 on 22/11/2011

Hoi allemaal en welkom op mijn blog!

Mijn naam is Nikki Bever en ik ben 24 jaar oud. Ik ben verslaafd aan sporten. Ben bijna iedere dag in de sportschool te vinden samen met mijn sportschoolmaatjes. Ik let goed op mijn voeding en rook en drink niet. Het begon 3 jaar geleden toen ik lid werd van de sportschool. Daarvoor deed ik aan turnen maar vanwege mijn blijvende rugpijn moest ik daarmee stoppen. Ik werd gek van het stilzitten en ben toen maar de sportschool ingedoken waar ik met begeleiding ben begonnen met sporten. Langzaamaan begon ik bij het meubilair te horen. Ik leerde er 5 anderen kennen die dezelfde verslaving hebben als mij en samen houden we het heel gezellig. Vaak gaan we na het sporten nog eventjes de stad in of ergens iets eten. Tegenwoordig gaan we zelfs 1x per jaar op sportweekend en lopen we samen marathons.

Op deze blog wil ik mijn ervaringen met jullie delen. Samen met mijn sportmatties maken we behoorlijk wat mee en misschien kan ik je wel tips geven om zelf ook aan de slag te gaan.

Veel plezier met lezen en sport ze!

Grts Nikki

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer