Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Sportjijmee?

• 16/1/2006 - Planning toertochten 2006

Op vrijdag de 13e weer even op de racefiets gezeten, was erg lekker. I-pod op, even een uurtje door de polder geknald. Zondag ruim een uur door het bos op de ATB met Henk en Marcel gereden. Ik krijg echt weer zin om mooie tochten te gaan rijden. De planning voor dit jaar? Op de ATB wellicht nog een keer rondje Posbank, toertocht in Driebergen en voor de rest de klei in Lelystad. Voor de race fiets hebben we natuurlijk een echt doel: fietsen in de Franse Alpen! Maar daarvoor moet flink getraind worden. Naast de nodige polderritten en spinning ben ik het volgende van plan:
15 april: Amstel Gold (100 of 150 km)
25 mei: Steven Rooks Classic 150 km
10 juni: Limburgs Mooiste (150 km)
17 juni: Jan Janssen Classic (150 km)
21-25 juni: Franse Alpen
september: Gerrie Knetemann Classic (las erover op site Steven Rooks).
Wie heeft er tips?


Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 22/12/2005 - Overpeinzingen voor het volgend buitenfietsseizoen

Zo net voor de kerst (met de vraag of de baas afkomt met een lekkere bonus) al weer denken aan het voorjaar: op de racefiets knallen door de polder, welke toertochten zullen we rijden, hoe bereid ik me voor op fietsen in de Franse Alpen (21-25 juni)?

Belangrijk daarbij: is mijn fiets nog wel goed? Wanneer moet ik hem eens flink in het onderhoud doen, of ga ik (met die bonus in het achterhoofd) weer voor de bijl voor een mooier frame/groep: dan moet het ook wel carbon zijn, etc. Eigenlijk rijd ik naar volle tevredenheid rond op mijn Giant OCR 1. Oke, geen carbon, geen Durace of Record. Maar voor mijn 4000 km per jaar natuurlijk afdoende. Maar het fietsvirus leidt ook tot hebberigheid, jaloerse blikken naar mijn mede fietsers met de meest prachtige fietsen. Volgens mij een bekende psychische afwijking bij fietsers. Herkennen jullie dat?

Natuurlijk ben ik daarmee gewillig slachtoffer voor de Fiets leveranciers: goed bedoelde amateurs die teveel geld uitgeven voor spullen die ze eigenlijk niet waard zijn. Waar ik wel benieuwd naar ben is wat deze leveranciers eraan doen om mij verder te beïnvloeden: Laat ik eens mezelf in de aanbieding zetten:

Komt ie:

Ik, Edwin van der Aa, 37 jaar, gemiddeld toerfietser in het zomerseizoen (winter ATB), ben in voor een prima aanbod voor een nieuwe racefiets. Voor wie met het beste bod komt, ben ik bereid om het gehele seizoen in kleding van het fietsmerk, danwel leverancier te rijden. In overleg kunnen we een toertocht kalender maken waaraan ik me zal houden. Ik lever publiciteit op, handel, rij-ervaringen, etc. Kortom wie o wie is er geïnteresseerd om mij een aanbod te doen?

Lezers van dit bericht: spread the word!!!!!!! Laten we kijken of we iets in beweging kunnen zetten. Wellicht sluiten jullie je aan! Bieden we ons als groep aan voor leveranciers! Doe je best!

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 19/12/2005 - Zondag 18 december 2006: Rondje Zuigerplas ATB

Om 9.15 uur op de fiets richting Zuigerplas. Op de weg door de vorst zeer glad, gelukkig geen valpartijen. In het bos was het vooral ouderwets zwaar. Veel blubber, dus fiets zat al snel vol, schakelen en remmen ho maar.

 

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Deze weblog gaat over mijn sportervaringen. Ik ben geen topsporter, maar vind sporten erg leuk, noodzakelijk voor lijf en geest. Doel van de weblog? Contact met mede sporters, sportervaringen delen, tips & trips, interesse voor aanbiedingen van sportartikelfabrikanten. Mijn focus ligt op wielrennen, atb-en en golf. Maar wellicht maakt iemand mij enthousiast om een andere sport te proberen

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Sporteninflevoland
Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer