Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Verslag exploratieweek: sportsponsoring

Description

Dit is het weblog van: Sport Heroes


My Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends
My Photo Album

Dag 4

Vandaag afgewerkt: Frans, Engels, Economie (door een misverstand moest die opnieuw gemaakt worden) Filosofie, het interview (werd uitgetypt), en Recht. Ook de straatenquête hebben we afgenomen. Daarna hebben we materiaal gekocht voor de posterpresentatie.
Voor morgen moeten we nog de taak van psychologie maken en onze posterpresentatie afwerken. Aan dit laatste zijn we reeds begonnen. De groene achtergrond werd reeds op het karton geplakt en de plaatsing van de papieren werd uitgewerkt. Morgen wordt dus een knip- en plakdag, geweldig nieuws voor de knutselaars onder ons!


Posted: 15:24, 23/4/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Dag 3

Vandaag hebben we in groep uitgedacht hoe we onze posterpresentatie willen maken. We zijn hiermee naar mevrouw Polders gegaan en buiten een paar kleine aanpassingen werd ons plan goedgekeurd. We hebben dan ook ingedeeld wie welk werk zou doen voor de posterpresentatie. 
Enngels en Economie zijn afgerond, net zoals Spaans en Geschiedenis. Vandaag zijn we ook begonnen aan de hoofdopdracht, filosofie, frans en PR. In het weekend zullen we ons verder bezighouden met de taken.  
Dankzij de taakverdeling weet iedereen wat te doen dus maandagavond zou het grootste deel van het werk achter de rug moeten zijn!


Posted: 15:16, 20/4/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Dag 2

Een nieuwe dag met nieuwe moed, vandaag zijn we voluit voor alle opdrachten gegaan. We hadden de kleinere taken verdeeld en doordat enkele alerte zielen uit ons groepje pc's gereserveerd hadden konden we er onmiddellijk invliegen.

's Middags hadden we een evaluatiemoment met mr Poppe waarbij we vragen konden stellen over enkele kleine onduidelijkheden en waarbij eveneens onze prestaties tot dan toe werden overlopen. 

Naderhand konden we opnieuw achter de pc duiken en werden er al verscheidene vakopdrachten afgewerkt. We hebben al een kort overleg gehad over het thema voor onze hoofdopdracht maar die knoop zullen we morgen definitief moeten doorhakken.


Posted: 18:43, 19/4/2007
Comments (1) | Add Comment | Link

Dag 1

Vandaag is ons groepje dan eindelijk aan de meet gekomen voor het startschot van de tweede exploratieweek.

De mood zat er al vanaf de eerste moment in.  Na de briefing van mevrouw de Greef spurtten we onmiddellijk naar het EMI om daar alsnog een paar computers te kunnen bemachtigen.
We hadden geluk om dicht bij elkaar een geschikte werkplek te vinden.  We openden meteen onze plantijnmail om onze portfolio te downloaden en zo te zien wat ons te doen staat.

We hebben de taken allemaal eerlijk verdeeld naar hoeveelheid en moeilijkheidsgraad, rekeninghoudende met de sterktepunten van eenieder in ons groepje.

Na deze verdeling zijn we onmiddellijk begonnen met het opzoeken van mogelijke vragen voor ons interview.  Dit zal morgen al plaatsvinden om 14h00.  Ons "slachtoffer" is Wim Lagae, professor aan de Lessius Hogeschool in Antwerpen.  Hij heeft een boek geschreven over sportsponsoring als marketinginstrument.

Zo, dit was het voor dag een.
Tot morgen liefste bloggertjes!

~ groepje 19

Posted: 20:58, 18/4/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer