Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Spring Dreams

Nationaal Chinees Circus

18:44, 14-Apr-2009 .. 0 comments .. Link
Vrijdag ging ik naar het Chinees Circus in Den Haag. Het was in het Forum Theater en het is nogal een chique boel daar! Bij de deur stond een man in een apenpakje en een hoge hoed op, dat zag er wel ontzettend gaaf uit. Hij wenste elke bezoeker veel plezier bij de voorstelling. Wat je verder over het Forum Theater moet weten is dat het ontzettend groot is. We hadden geen idee waar we moesten zijn, alleen dat we ingang 2 moesten hebben. Het bleek dat er een stuk of drie ingang 2 waren, alle drie voor een andere zaal. De zalen hadden namen van rivieren, werelddelen, landen en continenten.
Wij moesten de Willem Alexander zaal hebben, geloof ik. Die was er ook nog, naast alle werelddelen, rivieren en dergelijke.

Gelukkig zagen we iemand staan die boekjes van het circus verkocht. Daardoor wisten we ongeveer waar we moesten zijn. Nu moesten we alleen nog ingang 2 vinden. Het duurde niet zo lang voordat we die gevonden hadden.

We moesten een kwartier wachten tot de show begon. Het begon met een kort filmpje, van een Chinese man die zijn levensverhaal vertelde. Wat ik had begrepen was dat hij de oprichter van de circus-school was. Hij sprak nogal slecht Engels en het was moeilijk te verstaan en ontzettend oninteressant. Uiteindelijk begon de show. Het was vooral veel acrobatiek. De artiesten waren ontzettend lenig en ontzettend sterk. Tussen de moeilijke kunsten door kwam het filmpje van de irritante man. Dit vond ik niet zo leuk aan het circus. De acrobatiek was wel heel gaaf om te zien. Vaak zat ik met mijn mond open te kijken.

Het was heel leuk om er een keer naar toe te gaan. Als je de kans krijgt moet je er ook heen gaan. Het is echt een aanrader!

Verslaving

20:41, 8-Apr-2009 .. 0 comments .. Link
Ugh, ik heb weer eens een verslaving opgelopen, hoor! Ik heb zaterdag de film: Interview with the vampire gekocht. En gisteravond heb ik die voor het eerst gekeken. Ik zeg er expres voor het eerst bij, want dat is niet voor het laatst geweest. Nadat ik gisteravond de film zag ging ik naar bed en ik kon maar niet ophouden met denken over de film. Vanmorgen toen ik wakker werd had ik nog steeds die heerlijke sfeer in mijn hoofd. Dus ging ik vanmorgen de film maar weer kijken.

Ik heb vanalles gedaan vandaag, na het kijken van Interview with the vampire. Maar toch bleven er beelden en personages uit de film in mijn gedachten hangen. Tijdens het avondeten had ik wel weer zin om de film te gaan kijken. Ik heb er echt over zitten nadenken. Maar uiteindelijk heb ik toch maar een andere film opgezet. Die ik niet af heb gekeken, wat ook niet gaat als je de hele tijd over een andere film zit te denken.

Ik verwacht dat ik Interview with the vampire deze dagen nog vaak ga kijken, misschien morgen al wel weer, als ik tijd heb.

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Nationaal Chinees Circus
Verslaving

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer