Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Weblog Willem

24/3/2009 - Oogoperatie

Binnenkort zal ik een staar operatie ondergaan. Dat wist ik al voor de clinic, maar wilde toch bij de clinic aanwezig zijn. Het trainingsschema zal er heel wat anders gaan uitzien dan ik oorspronkeljk gedacht had. De eerste week mag ik al helemaal niets doen, zelfs niet bukken, en de weken daarna wat rustig aan doen en rustig opbouwen, Dat wordt dus pas na begin/half mei weer volop meedoen. Hetzij zo.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

24/3/2009 - Gelukkig niets gebroken

Het blijkt dat de deelnemers van zondag aan de clinic (Sjaak) niets gebroken heeft maar "slechts" zijn arm uit de kom had, evenzo pijnlijk trouwens.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

22/3/2009 - Eerste trainings ervaring NTFU Clinic

 

Hallo, in deze weblog zal ik proberen mijn ervaringen met de NTFU training clinic weer te geven.

Wat is mijn doel om aan deze clinic deel te nemen?
Komende zomer (juni) wil ik samen met mijn zoon een weekje in de Franse Alpen gaan fietsen. Samen hebben we al een paar keer in de bergen gefietst, maar Alpe Huez hebben we nog niet gedaan en deze berg moet toch wel op je lijstje staan.
Nu is het weer een poos geleden (2003) dat ik in de bergen heb gefietst en de leeftijd begint ook een rol te spelen.

Hoe kan ik nu beter leren klimmen? Dan ga je dus zoeken naar mogelijkheden en op de laatste Bike Motion Beurs kom je dan o.a. bij Webtrainer Berg Op uit. Dit lijkt een mooie training, ziet er heel professioneel uit, maar kost ook het nodige geld. Een collega van mij heeft zich wel voor Webtrainer aangemeld. Kort daarna vond ik bij de NTFU ook een clinic om je voor te bereiden op een cyclosportieve tocht zoals de Marmotte en de Dolomieten marathon. De prijs van deze clinic is heel schappelijk, uiteraard ook minder faciliteiten, geen testen of zo. Nu is het doel gewoon een week in de bergen fietsen, zonder druk van een tijdslimiet. Ben je moe, dan rust je wat uit op een terrasje of zo en heel ver hoef je toch ook niet te fietsen. Het moet tenslotte wel leuk blijven.

Als voorbereiding heb ik de trainingsplanner van Fiets proberen te hanteren. Veel op de weg fietsen was er tot nu toe niet bij, vanwege het koude weer in januari en februari. Dus de voorbereidingen tot nu zijn, een paar keer een trainingstocht (toch al 4 uur gehaald) en op de home trainer in de sportschool en mijn wekelijkse spinningavond. Bij elkaar toch voldoende om de conditie aan te scherpen.

Zo dus vandaag de eerste clinic.
Eerst even kennis met elkaar gemaakt, er was een klein groepje van 5 deelnemers en Fons (de instructeur).
Na wat praten over ieder zijn doelstelling, voeding en fietsonderhoud cq. controle, was het tijd voor een trainingsrondje.
Eerst dus wat warm fietsen (van Wijchen tot aan de brug van Ewijk). Dit gaat hartstikke lekker, dit lukt bij onze fietsclub nauwelijks, ze drukken daar altijd het gaspedaal iets te diep in. Bij de brug van Ewijk aangekomen in koppeltjes van twee, een met een zwaar verzet, de ander er achter hangend op een licht verzet (30 seconden tot een minuut) en dan een paar keer wisselen. Ook van partner gewisseld en zo over de dijk naar Nijmegen en dan de Ooy in. Hier als training, een achtervolging op een van de deelnemers, 20 tot 30 seconden weg laten lopen en als groep, kop over kop, er achter aan, telkens een ander op kop.
Inmiddels waren we bij Wyler aangekomen en daar stond dan Tivoli speciaal op het programma. Afwisselend zittend en staand klimmen tot boven aan Tivoli. Daarna naar beneden naar Beek en de Holle weg pakken. Ook dit ging goed.
Helaas bij het maken van wat foto's aan het einde van de Holle weg, was een van de deelnemers zo ongelukkig om te vallen (bij zeer lage snelheid). Hij kwam bar ongelukkig terecht en heeft vermoedelijk sleutelbeen of arm gebroken, op dit moment nog niet bekend. Dat zet natuurlijk een fikse domper op het geheel. Uiteraard zijn we bij hem gebleven tot de ambulance hem heeft meegenomen naar het ziekenhuis voor nader onderzoek. Voor de rest van ons was dit dus een abrupt einde van deze eerste clinic. Uiteraard hopen we dat hij de volgende clinic er weer bij kan zijn.

We zullen nog een persoonlijk trainingsprogramma ontvangen en evalueren dit op de volgende clinic is op 9 mei of 10 mei.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Weblog van Willem Beverloo

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer