Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
stages Home | Profiel | Archief | Vrienden
logboek stages vvi Chris Aerts Natalja Jerjomkina Gitta Roels Annelies Simoen Glenn Smits Els Toutenel Shanna Vercammen Leen Verstraelen Christ'l Wauters

Gitta: Vrolijk Pasen2/4/2006

Lang leve de vakantie!

Na negen weken stage is een vakantie meer dan welkom en nu pas besef je wat vakantie eigenlijk betekent als 'werkend' mens. Ik heb me enorm geamuseerd tijdens die negen weken en werd omgeven door een jonge, toffe redactie. Blijkbaar zijn ze ook tevreden over mijn prestaties want als er een plekje vrijkomt of bijkomt zullen ze me opbellen. Ligt het aan mij of de bubbels die rijkelijk vloeiden...wie zal het zeggen? Het is in ieder geval erg fijn om te weten dat ik een 'back-up' heb.

 

Toch zou ik graag nog verder studeren (weet nog niet wat) maar het zou zonde zijn om eventueel zo'n kans te laten schieten!

Als het telefoontje komt zal de tijd van nadenken en wikken en wegen wel komen dus voorlopig laat ik het nu nog een eindje rusten.

 

 

Hopelijk hebben jullie ook allemaal een positieve ervaring achter de rug en genieten jullie nu ook van een welverdiende paasvakantie!

Veel succes met het stageverslag.

 

Alvast vrolijk Pasen en tot na de 'recup'.

 

Groetjes,

 

Gitta

2 Reacties | Reageren | Permanente Link

Shanna: 't zit erop :(30/3/2006

Hello allen,

Ik hoef het jullie niet te vertellen hé, de stage is gedaan.  Morgen mijn laatste dag (ik hoop dat ik niet ga beginnen huilen als een klein kind).

Nu ben ik nog wat artikels aan het afwerken, maar ik vrees dat er na de stage nog een klein beetje zal moeten verdergewerkt worden.  Maar da's ok, tis een leuk jobke...

Toegegeven: ik ben bek en bek af. Dinsdag was ik superziek, koorst en van die kloterij, maar we leven nog, hehe.

Dikke zoenen aan iedereen en ik zal blij zijn jullie terug te zien naar "'t verlof"...

Shanna
xxx
0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Christ'l: laatste week?!28/3/2006
'Mai, is die stage ff snel gegaan! Voorbije week heb ik drie interviews gedaan (ik weet niet of ik dat al geblogd had, maar so be it) en dan nog veel redactioneel werk, same old, same old. Maar niet minder fijn. En ineens is het al vandaag. Dindag 28 maart. Wats kebeurt?! Deze week doe ik nog een 'Geproefd', waarin we met de hele redactie vijf verschillende soorten mozzarella uittesten, vanmiddag een interview in Halle-Berry-Zoersel (laatste huwelijksgeloften), morgen alles uitschrijven, donderdagvoormiddag een 'Voor & Na' met 3 lezeressen en in de namiddag verder interviews uitschrijven. En dat zal het zowat zijn, denk ik, want mijn contract loopt donderdag af. Ik weet nu al dat ik het hier ga missen, maar de paasvakantie is toch een graag geziene gast! Cheerio.
0 Reacties | Reageren | Permanente Link

the final countdown27/3/2006
De titel doet vermoeden dat ik het beu ben, maar het tegendeel is waar. Het kind moet gewoon een naam hebben he. Vorige week heb ik het interview over Steven Defour afgerond. Toffe mensen in Genk en Mechelen. Vrijdag moest ik naar Lokeren trekken om de jeugdwerking even te gaan bekijken. Daar een lang en interessant gesprek gehad met de technisch verantwoordelijke. Vandaag dat interview uitgetikt en doorgestuurd naar mijn stagementor. Deze ochtend ben ik trouwens even in Antwerpen gepasseerd om een gesprek te hebben met Wim Hofkens, oud-Nederlands international en ex-speler van KV-Mechelen en Anderlecht. Morgen dat uittypen en dan denk ik dat de stage er op zit. Tot zover mijn saai overzicht, ik was niet echt in the mood om over te gaan tot prozaïsch getover. Arrivederci Chris
0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Annelies: Eindelijk begint het te lukken24/3/2006

Ik ben blijkbaar een dieseltje bij Sport/Voetbalmagazine.

Gisteren heb ik Goots volledig herschreven, van 35 000 tekens naar 18 000 en met inleiding, streamers, foto's,...

Normaal gezien lag mijn deadline op dinsdag, maar ik heb gisteren al een volledige tekst binnengeleverd. En die was goed. Yes, eindelijk positieve feedback. Op die manier geraak ik echt gemotiveerd om er een prachtstuk van te maken. Jacques Sys, hoofdredacteur en begeleider, merkte toch een enorme vooruitgang. Volgend nummer wordt een zwaar nummer met veel artikels van mij. Maar liefst 11 bladzijden Is dat niet schitterend.

Ik ben er weer helemaal bovenop en klaar om een week alles te geven wat ik nog heb. Tot binnenkort en voor iedereen nog veel succes.

Annelies

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Shanna: Week 824/3/2006

Dag Allemaal,

Een rustig weekje achter de rug, niets speciaals:

maandag
Na de Comeva wedstrijd van vrijdag moest ik een verslagje schrijven voor op de website.
Nog steeds bezig aan het 'modeboek'

dinsdag
vandaag krijg ik te horen dat een van mijn artikels wordt verplaatst naar  het juni nummer (wegens teveel last-minute adverteerders).  Hier ben ik echt niet blij mee!!
Nog wat Comeva
De mening van An Vandeputte uittypen voor mijn skinny girls-artikel
Modeboek
Verder gewerkt aan het artikel over Jamaica (een hele klus, ik kan me echt niet inleven in de sfeer daar...)

woensdag
Modeboek afgewerkt: en eeeeiindelijk vanaf!!
VVI komt op bezoek. Ik vind het jammer dat ik dingen via haar moet horen en dat mijn stagementor me het niet rechtstreeks zegt als ze ergend ontevreden over is. Ik kom echt uit de lucht gevallen als ze mij 'te verlegen' noemen. Hoe zou jij je voelen tussen een bende hoofsredactrices en bank directeurs? (een beetje teleurgesteld, moet ik toegeven, hoewel het over het algemeen goed was)

donderdag
Jamaica-artikel
Op zoek naar anti-cellulite crèmes voor het juni nr
begonnen aan mijn 'how to be a Beach Babe'-artikel

vrijdag
verderwerken aan beach Babe en Jamaica

Ik moet toegeven dat ik blij zal zijn als het paasvakantie is.  Zo'n 9 to 5- job is maar vermoeiend hoor!
Ik verlang ernaar om een hele dag niks te doen en pizza te eten terwijl ik in de sofa naar mijn favoriete dvd's zit te gapen...

Sorry dat ik zo down doe, maar ik voel me echt 'in mijn bloot gat' gezet na dinsdag

Tot snel!
0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Gitta: bijna gedaan22/3/2006

De stage zit er bijna op en dat nu ik me al veel beter op mijn gemak voel in de redactie. Niet dat ik 8 verschrikkelijke weken achter de rug heb, maar het duurt toch even eer je je draai gevonden hebt. Denk ik dan zo...ni?

Bij Joepie vinden ze me blijkbaar een goeie werkkracht want volgende week vrijdag zullen ze me 'met een ketting vastbinden aan mijn bureau' zodat ik niet weg kan. Ik mag dan wel rondlopen maar niet verder dan de printer. Fijn! Ik zal mij alvast van een tang voorzien...

Voor de rest eigenlijk hetzelfde liedje: lovestory, interview vertalen en de leuke stukjes eruit halen, hotspot, en nog meer van die dingen. Vandaag is Joepie 12 uitgekomen en Joepie 13 is al zo goed als af. Gisteren en vandaag ben ik dus al aan Joepie 14 begonnen dus dat wilt zeggen dat volgende week JP 15 aan de beurt is. Je kan sommige dingen al op voorhand doen zoals de horoscoop, lovestory, seks&body en dat soort dingen maar je moet wachten op nieuws. Een of twee weken op voorhand een weekblad klaarhebben is niet bepaald goed want dan kom je met oud nieuws. Ik heb me de afgelopen week dus wat kalmer gehouden, mijn tekst blijven herlezen (en als het gepubliceerd is toch nog STOMME fouten vinden) zodat ik niet té snel werk. Klinkt belachelijk dikkenekkerig (I know) maar ik denk dat ik gewoon moet leren grondig nalezen en dan zal ik wel vertragen.

 

Vrijdag heb ik een snipperdagje gevraagd (en gekregen) want ik heb het gevoel dat ik het nodig heb. De voorbije 3 weken heb ik ongeveer elke week zo'n 20-tal pagina's verzorgd en eigenlijk is dat best wel veel. Een dagje rust kan er dus wel van af.

Wat de namen bij het artikel betreft: ik heb mijn naam nog maar één keertje zien staan. Dat bij een artikel waar ik enkel mee naar de kick-off geweest ben (BigBrother) en tel. nummers heb verzameld.

 

 

Tot daar mijn relaas van de week.

 

Nog even voortdoen hè!

 

Gitta

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Christ'l: Vraag aan mevr. Vande Venne22/3/2006
Dag mevrouw, mijn contract hier bij Goed Gevoel loopt officieel tot donderdag 30/03/06. Is het een probleem als ik eventueel tot vijdag blijf? Dan is de week rond en heb ik nog een dag om eventueel enkele dingen af te werken, mocht dat nodig zijn. Vriendelijke groeten, Christ'l Wauters
0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Christ'l: meer van dat21/3/2006
Vorige week was vrij boeiend, maar geen uitschieters te melden, just the usual. Deze week daarentegen wordt mega-fijn (want vaak op verplaatsing) én -druk (want simply veel werk). Gisteren heb ik een interview gedaan bij een koppel thuis over de verniewing van hun huwelijksgeloften. Straks trek ik met mijn lading bikini's naar de fotograaf in Merksem en help ik hem met de beeldproductie. N.B. ik kan geen bikin's meer zien, mij zie je deze zomer uitsluitend met kleren aan. Ook in het water, ja. Morgen veel redactioneel werk: schrijven, lezen, schrijven, nalezen, laten nalezen, terugkrijgen, eventueel verbeteren en weer afgeven. U kent het wel, dìe irritante en vooral irritant onvermijdelijke cirkel. Donderdagnamiddag rijd ik naar Lokeren (ai, De Oriëntatie!) om een transseksueel te interviewen over wederom huwelijksgeloften. Op 18 jaar liet jongen zich ombouwen tot meisje, zeven jaar later trouwde hij/zij met man en volgende maand verniewd hij/zij zijn/haar huwelijksgeloften met zelfde man in een kasteel in Frankrijk waar ooit Josephine Baker verbleef (zò decadent, soooo gay). Vrijdag is het dan weer 'redactionaliteit' ten top. Ik weet ook al ongeveer hoe mijn volgende week er gaat uit zien, maar dat boeiende (unaniem gekuch weerklinkt luid, mensen, ik hoor het tot hier) verhaal schets ik dan wel weer in een structuurloos (heb het opgegeven hier enigszins alinea's e.d. in te proberen creëren) blokje tekst. Tot lees enzo. Maandag 13/03/06: redactievergadering - kranten– rondbellen huwelijksgeloften – mode tassen & schoenen bekijken - bikini’s zijn eindelijk af! Dinsdag 14/03/06: kranten – korte redactievergadering – L&G mei deels herschrijven – agenda Mei Woensdag 15/03/06: Nieuwsflits_hoe mannen en vrouwen met stress omgaan – cijfer L&G – huwelijksgeloften_contacteren & afspreken – uitschrijven vervolg interview Ha Donderdag 16/03/06: persconferentie_Belgen en obesitas Vijdag 17/03/06: Nieuwsflits_hoe mannen en vrouwen met stress omgaan – mentalk – mensen uitzoeken voor & na (tien jaar jonger) -
0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Shanna: Week 721/3/2006
Hoi iedereen,

Leuke week achter de rug:

maandag
Mijn "skinnygirls" artikel was goed maar de mening van een pro zou het geloofwaardiger maken.   Dus maandagochtend (met de firmawagen, een golf cabrio) naar Holsbeek.  Ann Vandeputte is eetexpert en vertelde me alles over vrouw en maatschappij.  Ik super trots dat ik zover heen en terug geraakte zonder blutsen of builen.  Helaas, in de ondergrondse parking van de redactie loopt het mis: ik rijd met de auto tegen een paal aan en ja, dat dingetje zag eruit.  Op de redactie moest iedereen erom lachen.  Gelukkig is Sanoma goed verzekerd.

dindag en woensdag
het Modeboek van Glam*it geüpdate.  Super saai, maar het moet gebeuren...

donderdag
Els (onze beautyredactrice) vond geen slachtoffer voor de maandelijkse Stylecoach.  Dus, Shanna zonder make-up en fris gewassen haar naar de studio.  Heerlijk om zo opgemaakt te worden, maar vreselijk om voor de lens te staan!  "Kijk eens niet zo boos" zegt de fotograaf.  Deed ik dat dan? "Alleen lachen met je ogen, nee niet glimlachen!  Draai je schuin, heup naar links.  Ja! Houden zo!" Dit is de hel!!  Benieuwd naar de foto...
Achteraf voorstelling van de nieuwe Scapacollectie.  Chichi en champagne.  Mij goed hoor.  Lekkere taart. Als we doorgaan krijgen we een scapahanddoek cadeau.  Daar heb ik een vriendin heel blij mee kunnen maken...

vrijdag
Tien Comevakandidaten moeten zich komen bewijzen in de Fortis Bank op de Meir.  Prachtig gebouw, maar helaas voor mij, een vreselijk saaie dag.

Tot snel!
0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Natalja: I'm a survivor20/3/2006

    Ik voel me eindelijk beter. (Voor diegenen die niet weten waarom ik me slecht voelde: als je elke week hoort dat 'wij nemen geen stagiairs van de hogescholen en nu gaan wij het zeker niet meer doen' samen met 'je gaat geen werk kunnen vinden' en nog een paar leuke uitspraken van dat soort, begint je zelfbeeld langzaam te sterven. Ik weet niet of je dat zo kan zeggen in het Nederlands - tegenwoordig twijfel ik aan alles - maar that's the way it felt.) Het bezoek van mevrouw Van de Venne was dus echt op tijd. Ik heb vernomen dat er nog positieve dingen over mij gezegd kunnen worden.
Laatste tijd (hoeveel weken heb ik niet geschreven?) ben ik met de gewone dingen bezig geweest: pro&contra's en infografieken.  (Ik heb nu gsm-nummers van politici, het zou nuttig kunnen zijn mocht ik toch ooit in mijn leven in de journalistiek werk kunnen vinden))) Aja, ik heb ook een grote artikel over Wit-Rusland geschreven. (samen met Misjoe V. Dat wil zeggen dat ik het artikel schreef en zij alles daarna verwoordde). Alleen was het artikel zelfs voor de mensen van de redactie onopgemerkt gebleven wat ik wel jammer vind omdat je, als je het artikel hebt gelezen, veel meer zal weten over Wit-Rusland. (ok, just pretend you're interested))))
Pro&contra voor het nummer van overmorgen was lastig. Je interviewt een mens, schrijft alles goed op, maakt een tekstje daarvan en dan vraag je dat tekstje na te lezen. En wat doet die mens? Hij schrapt bijna alles wat je hebt geschreven en plakt stukken (letterlijk!!!!) van zijn officiële persbericht daarin. En niet omdat je iets fout had maar gewoon omdat hij correcties mag aanbrengen. (Iemand die dat persbericht al ergens las, zal waarschijnlijk denken van 'die domme journalist heeft gewoon alles letterlijk overgenomen', haha) Maar ja, daar kan je niks aan doen omdat pro&contra een soort van vrije tribune is voor die mensen dus moet je ook die correcties respecteren. Deze week moet ik waarschijnlijk weer een pro&contra maken. En nog research doen voor een artikel over de geschiedenis van Montenegro want begin april gaat Gerry daar naartoe voor een reportage.
Vorige week kwam er ook een andere stagiaire, Eline. Ze heeft  haar diploma filosofie al en doe nu een extra jaartje op Erasmus in Brussel. Ze is bij Knack voor drie maanden en dan gaat ze nog drie maanden stage doen bij NRC Handelsblad. Cool. Volgende week komt er nog een  maar die ga ik niet zien: mijn laatste dag is maandag 27. (Er zijn maar twee computers voor de stagiairs, geen plaats meer voor een derde. Ik had kunnen kiezen tussen drie dagen vroger stoppen of doorgaan tot vrijdag en laten die mens maar een week later beginnen.)
Genoeg voor vandaag, ik ga slapen.
Aan wie het moeilijk heeft: volhouden, het is bijna gedaan.
Groeten.


0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Chris update20/3/2006
Nog even wat nieuws van het Voetbal België front. Alles loopt nog altijd z'n gewone gangetje. In het begin van de week een artikel gemaakt over de commerciële werking van AA Gent. Ik begin er nu echt wel in te komen. Het artikel over Steven Defour wordt altijd vooruit geschoven omdat ik telkens andere opdrachten krijg. Geen probleem want ik heb de nodige GSM-nummers bemachtigd om de tekst over de Genkse topper tot een goed einde te brengen. Donderdag en vrijdag wat onderzoek verricht naar 100 jaar voetbal in Lokeren. Vandaag dat artikel afgewerkt en begonnen aan de jeugdwerking van Lokeren. Straks nog wat telefoontjes daarvoor doen, again. De komende dagen nog genoeg werk. Zo moet ik oud- Anderlecht-speler Wim Hofkens interviewen. Ik zal hier maar stoppen, want ik ben er zeker van dat dit voor de voetbalhaters onder ons ' rather boring ' is om te lezen. Salut
4 Reacties | Reageren | Permanente Link

VVI Nog even doorbijten20/3/2006

Deze week mijn laatste 3 bezoeken. ben evengoed als een aantal van jullie aan hetb aftellen tot de paasvakantie! Op 18 april zien we mekaar dan terug voor een babbel en wat info over de praxis! Binnenkort valt hierover een brief in jullie bus!

 

Inge

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Glenn nog enkele weken te gaan15/3/2006

Ik hoop dat jullie ook al aan jullie stageverslag bezig zijn ;)

Vorige week is mevr Vandevenne dus langsgeweest. Na ons gesprek had ik me iets opener opgesteld en probeerde ik die 'drive' te vinden die journalisten hebben. (en ik blijkbaar niet altijd) Het enige probleem: Ik was woensdag al niet al te best (buikkrampen, daarom dat ik vorige week slecht was Chris ;)) en donderdag is dat helemaal doorgebroken. 's Morgens vroeg om 4 uur wakker worden met stevige krampen en niet meer kunnen slapen, er zijn prettigere dingen. Ik ben dus niet gaan werken maar ben in de namiddag naar de dokter geweest. (ik hoop dat je mijn ziektemelding en week 5 evaluatieformulier hebt ontvangen mevrouw Vandevenne, ik heb er geen bevestigend mailtje op gekregen :s)
Vrijdag was het al iets beter maar nog niet goed genoeg om naar de redactie te gaan (ik was blijkbaar niet de enige zieke op de redactie, maandag heb ik gehoord dat er wel meerdere personen thuis waren gebleven). Deze week ben ik ook undercover gegaan om vuilzakken met drukfouten op te zoeken. Een maat voor niets, waardoor ik enkel enkele kortjes heb kunnen schrijven. Vandaag was het niet veel beter: een artikel over de Brain Awareness week, waar ik de hele tijd aan heb zitten werken, wordt op het einde nog uit het budget gehaald. Reden: het zal toch blijven liggen en niet meer gepubliceerd worden wegens te lang geleden. Enfin, ik heb het toch doorgestuurd, de eindredacteur moet maar zien wat er mee te doen.

Ik hoop dat iedereen nog een boeiende 2 weken tegemoet gaat. Misschien zien we elkaar nog wel eens voor de praxisperiode.

Greetz, Glenneke
0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Annelies14/3/2006

Hey iedereen,

Eerst en vooral, Chris, ik ben wel geïnteresseerd in die dvd, mijn vriend is fan van KV Mechelen, dus dat zou een leuk geschenkje voor hem zijn.

Dan: er zit weer een weekje op. Morgen heb ik een belangrijk interview met Wim De Decker in de Karbonkel in't stad. Moet vandaag nog heel wat telefoontjes doen. Heb de smaak van het voetbal te pakken, want rara.... ik ga vanavond trainen voor een damesploeg voetbal. Ben eens benieuwd wat dat zal geven.

Ben vrijdag naar Lanaken gereden om te gaan kijken naar een voetbalveld. Vind het heel fijn om zo naar overal toe te rijden. Morgen komt Inge langs voor een evaluatie. Ben heel benieuwd want ik krijg verwarrende signalen.

Ik heb meteen redactievergadering, dus ga stilletjes aan afsluiten. Nog even doorbijten en dan kunnen we allemaal tijdens onze vakantie schrijven aan ons stagerapport.

Groetjes

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Chris: nog drie te gaan13/3/2006
Dag iedereen, Vorige week was vrij rustig: m'n artikel over de voetbalbond afgewerkt en nog wat heen en weer getelefoneer. Donderdagavond moest ik naar KV Mechelen voor een businessavond. Na weken achter de schrijftafel doorgebracht te hebben, mocht ik eindelijk proeven van het roemruchte leven van een journalist. Bij aankomst stond het er stijf van de maatpakken. Plots waande ik me in koudere oorden bij het zien van zoveel pinguïns. Je raadt het opzet van zo'n avond al. Inderdaad, het paaien van de sponsors door te zeggen hoe hard de club ze wel nodig heeft om ze daarna vol te stoppen met drank en voeding. Het enige wat journalistiek interessant was, was de uitleg rond het nieuwe stadion project. Maar geen probleem nadien liet ik me gewillig naar de rijkelijk aanwezige buffetten voeren. Die sponsors keken wat raar naar die vreemde eend in de bijt, maar die at zijn buikje rond zonder te verpinken. Special guest Mark Uyterhoeven moest ik jammer genoeg missen, aangezien mijn laatste trein rond 23u naar het thuisfront terugkeerde. De NMBS en De Lijn zijn namelijk niet ingesteld op businessavonden. Op het laatste moment kreeg ik nog een DVD met de kampioenenviering van KV in mijn handen gestopt. Omdat ik geen fan ben, bied ik deze te koop aan voor de ronde som van 5 EURO. Te storten op het nummer 012-3456789-10. Wie er iets mee kan doen, just let me know. Gratis uiteraard. Ciao ragazzi
0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Natalja: No secrets13/3/2006

Geen geheimen dus, ik wou gewoon een paar pittige details geven over mijn stage, maar besloot het toch niet te doen, for my own good. Op het einde van de stage zal ik wellicht alles vertellen aan jullie, maar nu is niet de juiste tijd. Mevrouw Van de Venne, maakt u geen zorgen, overmorgen weet u alles.))

Groeten aan iedereen.

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Gitta: haai!13/3/2006
Hoi, ik heb me de voorbije weken eigenlijk altijd met dezelfde dingen beziggehouden. Horoscoopje, lovestory, seks&body, backstage, korte stukjes, grote stukken, HotSpot!, film, zap, zinema...pak een Floepie vast en je weet wat ik bedoel! het fijne is dat het er hier erg losjes aan toe gaat en dat de stukjes echt variëren. Ik heb al een paar keer te horen gekregen dat ik iets te snel werk en een 'als ge zo snel studeert als ge werkt, dan kunt ge eigenlijk 's middags hier komen werken?', kwestie van Hilde die volgend weekend bevalt te vervangen...Jammer maar helaas! Er bestaat nog zoiets als school en 't zal wel ni echt gemeend zijn. Ik heb vorige week geteld en mijn aandeel in de Joepie is 1/3e en dat met een 6-koppige redactie! Vorige week waren we afwisselend van 2 tot 5 man. Het komt er dus op neer dat Sylvia en Kristof beiden (apart) eens een weekje in LA gezeten hebben, Hilde (zwanger) nu een week weg is en nog lang wegblijft, Eva vandaag na drie weken terugkomt van India, Stijn vorige week weggeweest is met TMF en Tinne de HR een snipperweekje in Tirol heeft. Ik vul dus een beetje de gaten op... Voor de rest blij met mijn commentaar over de stage na het stagebezoek. En ik hunker naar de vakantie: iédereen hier is zeker al een week weggeweest except for me. Achja, 'k mag blij zijn dat ik nog op school zit en kan uitkijken naar vakanties. Groetjes allemaal en keep up the good job Saloeee
0 Reacties | Reageren | Permanente Link

VVI: Het begint te korten13/3/2006

Jullie zijn stilaan aan jullie laatste stageweken toe. Sommigen zijn daar wellicht blij om, anderen veel minder.

Christ'l, maak je geen zorgen... je doet het daar schijnbaar zeer goed! We praten er wel over op 18 april!

Natalja... wat een geheimzinnigheid! Ik hoop nu maar dat alles oké is. Ik zie jou en Annelies overmorgen toch eventjes hé?

 

Inge 

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Natalja: voorbije twee weken10/3/2006

Twee pro&contra's gemaakt en een artikel (op twee pagina's)  naar aanleiding van de verkiezingen in Wit-Rusland. Ook wat research gedaan, onder andere over Dan Brown voor een portretje dat onze hoofdredacteur voor het vorige nummer maakte. Vandaag heb ik niet zo veel te doen, bijna niks eigenlijk.

Meer details krijgen jullie misschien vanavond in private. Dat wil zeggen dat jullie moeten ingelogd zijn om de tekst te lezen. Misschien, omdat ik nog sterke twijfels heb over het posten ervan.

Groeten aan iedereen.

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Page 1 of 5
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer