Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Welkom op Steef's BLOGspotje

Eerste keer naaktstrand

19:57, 19/5/2008 .. Posted in Nudisme .. 0 comments .. Link

Vandaag, maandag, de eerste keer naar een naaktstrand geweest. Hoewel ik er al vaak aan gedacht en gefantaseerd had, heb ik eigenlijk nooit de stap 'durven' nemen.

Vandaag was het best frisjes en het was eigenlijk alleen de bedoelling om gewoon eerst eens rustig rond te kijken. Maar toen ik daar eenmaal rondliep, kwam tot mijn verbazing toch de late zon nog even goed doorzetten! Er was nagenoeg niemand bij de plas en besloot maar meteen van de gelegenheid gebruik te maken...

Op het gedeelte van de plas aangekomen waar het naaktstrand ligt, eerst nog eens een paar keer goed rondgekeken. Zal straks vast wel overgaan als ik vaker ben geweest, maar voelde toch nog een beetje schroom, ondanks dat er dus niemand was. Eenmaal een lekker beschut plekje gevonden deed ik m'n schoenen en sokken uit en m;n shirt. Toen ik me omdraaide zag ik ineens, van uit het niets, een man staan kijken die uit de bossen kwam die achter het strandje liggen. Maar gewoon verder gegaan en ben toen in het gras gaan zitten zonder me verder meteen uit te kleden. Ik hoorde hem trouwens ook al meteen aanstalte maken om weer om te draaien.

Na nog eenmaal eens goed rond gekeken te hebben besloot ik er helemaal voor te gaan: Lekker alles uit! Hoewel ik thuis graag in m'n nakie rond loop, was het hier toch even wennen... Ik zocht een beschut plekje in de late avondzon en genoot heerlijk van de zon en het lichte briesje wat af en toe eens over me heen waaide.

Aangezien het zonnetje toch zo lekker scheen, besloot ik 'iets geks' te doen.., Mensen die me wat langer kennen weten dat ik veel van water hou! Dus besloot ik maar meteen om een frisse duik te nemen. Achteraf 'stom' natuurlijk want ik was er helemaal niet bedacht op om daar naakt te gaan liggen, laat staan te gaan zwemmen! Dus je raad het al; geen handdoek! Maar dat mocht de pret niet drukken en ben toch het water ingegaan. Beetje frips maar wel heerlijk. Zeker in het water voelt het heerlijk aan, zo zonder letterlijk iets om het lijf rond te zwemmen / badderen.

Na naderhand nog even in de zon een beetje opgedroogd te zijn begon het toch wel erg frisjes te worden; het liep inmiddels tegen half 8... Dus toch maar aangekleed en richting parkeerterein. Na het hoekje om te zijn gelopen zag ik een stelletje op de bank zitten, op het gebied van het naaktstrand, maar ze hadden gewoon hun kleren aan. Toen ik er voorbij liep hoorde ik aan het gesprek dat het Polen waren... En die blijkbaar geen Nederlands konden lezen want het staat toch echt wel duidelijk aangegeven daar! Maar goed, ik trok me er eigenlijk weinig van aan.

Het was voor de eerste keer een hele korte maar aangename ervaring. Hoewel ik meerdere keren door de spanning / opwinding een erectie op voelde komen, wist ik die toch 'af te koelen'... Daar zou ik me nog het meest voor schamen, als ik in het bijzijn van andere op dat moment een erectie zou krijgen... Het is eerder de spanning en opwinding van het 'onbekende' en mischien ook wel een beetje schroom, dat ik op dat moment een erectie krijg, dan val de seksuele lust... Maar ja ik kan me voorstellen dat iemand anders daar op dat moment niet echt op zit te wachten...

 

 Welkom!

19:22, 19/5/2008 .. Posted in Welkom! .. 0 comments .. Link

Welkom iedereen!

Op deze pagina wil ik eigenlijk een beetje mijn (eerste) ervaringen kwijt over het nudisme.

Hoewel ik me heel prettig in mijn vel voel zitten, en thuis ook best graag naakt door 't huis loop, heb ik eigenlijk nooit echt de stap durven zetten om 'naar buiten te gaan'... Schaamte is daar mischien toch wel een beetje schuld aan, hoewel ik weet dat dat eigenlijk nergens voor nodig is.

Ik was laatst in gesprek met iemand via de Chat op Internet. Ik weet niet hoe we precies bij het onderwerp aan kwamen maar hij vertelde me het een en ander over naakt zijn, het naaktstrand en nudisme in het algemeen. Voor ik er echter erg in had hadden we een heel intiem en openhartig gesprek over het onderwerp. En ik moet zeggen dat dit gesprek me toch wel min of meer over de eerste grote drempel heeft getilt. Vandaar dat ik vandaag eerst eens was gaan kijken bij een klein naaktstrandje hier in de provincie. (Recreatiegebied Berkendonk)

Ik hoop met deze pagina een soort van persoonlijk dagboek te hebben waar ik mijn eigen, ongesencureerde mening kan geven, en mocht je behoefte hebben om te reageren, doe dat dan gerust! Als het deze week 's avonds of in het weekend beter weer wordt dan het nu al is, ga ik zeker weer even terug naar' "m'n plekje"...

Dus als het onderwerp NUDISME je bezig houd, neem dan zeker vaker een kijkje op m'n site!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories

Lokaties
Nudisme
Welkom!

Recent Entries

Eerste keer naaktstrand
Welkom!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer