Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

dagverslagen

het weekend 12&13 juni

20:34, 12/6/2010 .. 0 comments .. Link

zaterdag was een drukke dag. vroeg op en ging even naar achmed. daar was de schoonmaakster. achmed's moeder nurto had lekkeren hapjes voor de multicultureele dag gemaakt. daar gingen ze al snel heen en ik ging even mee. daar gingen we voetballen en even wat drinken en eten bij de c1000 halen en husein wou toen bedelen bij de c1000, dus moest ik er ook even bij blijven staan. daar zag ik hana en sana. toen terug naar huis gegaan en wat eten. toen moest ik naar een baby borrel. de baby heet Robine. het was daar heel leuk een groot springkussen en eten en een bier tap. dus ik ging de hele tijd bier tappen. toen het was afgelopen gingen we naar de macdonalds, dat was lekker. toen naar huis, even voetballen en toen slapen.

mijn dag was dus wel heel leuk.

zondag was lekker rustig. eerst lekker uitslapen dan douchen. ik ging me kamer opruimen, dat was ook wel nodig, het was een grote rotzooi. dat duurde heel lang en toen ik klaar was heb ik boeken en computerspelletjes naar achmed husein en apdulkadher. die vonden dat heel leuk, en die moeder nurto ook! toen gingen ze eten en ik kreeg ook een ijsje. daarna gingen we buiten een spel doen. toen moest ik eten en na het eten weer naar achmed. daar waren ze aan het werk. ze deden de tuin, ik ging helpen en de stoep ophogen. we hadden drie kontainers vool met troep! daarna naar huis en slapen.

mijn dag was dus vemoeiend maar wel leuk.

groetjes ,, stefanovrij. 11 juni 2010

22:17, 11/6/2010 .. 0 comments .. Link

vandaag was het 11 juni. ik werd moe wakker van het turnen en spinnen van gisteren. dus ik hoefte van mijn moeder niet mee te doen met gym. toen ik aan de kant zat hadden we een speler te weinig dus dee ik tog even mee. toen terug naar school.was me sluitels eerst nog kwijt, en ik douden met malessy de nooddeur open, wel perongeluk hoor. toen snel terug naar school. op school gingen we musicsal oefenen. ging egt bagger slecht, maar de juf vond wel dat ik het goed deed. toen tussen de middag roy bij mij eten. was wel gezellig. toen weer naar school, moest ik licht en geluid doen bij de andere groep. dat ging wel goed maar het geluid was iets aan fout, en die juf wou dat ik een stukje voor zou doen. toen vond ze dat ik dat goed deed. na die musical een juf er bij gehaald die meer als mij wist van dat apperaat en toen gingen we hem maken. half vier mee met Tim game'en. slecht was ik. toen thuis pizza eten, me moeder was te laat thuis, dus gingen we te laat eten. en dus was ik te laat voor discozwemmen. maar tog was het nog gezellig. toen half 11 naar huis en naar bed

mijn dag was wel leuk

groetjes stefanodon. 10 juni 2010

21:33, 10/6/2010 .. 0 comments .. Link

vandaag donderdag 10 juni weer naar school. was oneenig over wie er nou mog gaan spinnen(dat is een soort van fietsen). uiteindelijk mochten er 8 van onze groep en 22 van de andere groep. en sjoerd kwam kijken naar de musical eerst zouden we het in de kuil oefenen. maar dat ging niet door dus deden we het in de klas met sjoerd. ging niet zo supper goed maar was wel leuk. tussen de middag ging ik bij wout eten. daar waren eva en merel ook. we aten pizza brood dat is lekker, met kaas en pesto. daarna die middag spinnen ik dus met nog een paar. dat was wel heel zwaar. hana had taxi mee, anders waren ik, ayoub, jonas en zij zelf natuurlijk helemaal kapot we zweten ook. toen deden we de deo van hana op. maar toen ik in de kleedkamer kwam had ik ook deo in me tas en had ik dat ook nog op gedaan. toen weer terug gefietst naar school. in de regen. die middag kwam yorick gogo's ruilen. was wel leuk hoef er nog maar een paar. toen 5 uur eten en naar turnen één na laatste keer. ik was nog dood op van spinnen dus heb alleen maar loppen liggen en zitten. toen mee met iemand kranten wezen lopen en toen vloog er een vlieg in me oog. dat was zwaar kut! toen 3 gogo's gerolen.   

mijn dag was dus niet zo supper leuk, ging wel

groetjes ,, stefanoeerste verslag 9 juni 2010

22:00, 9/6/2010 .. 0 comments .. Link

dit is de eerste dag dat  ik ben aan 't bloggen de komende weken maanden en jaren blijf ik dit doen zo vaak ik kan waarscheinlijk iedere dag. sorry voor de spel fouten die er soms in zitten. vandaag ben ik naar school geweest zo als gewoonlijk. het was een gewonen dag. aan een WK project gewerkt en 2 toetsen gemaakt. het was woensdag dus tosti eten daarna wezen zwemmen met  nina en minoes. daarna naar schoolplein. thuis weer eten soep met pannekoeken, en daarna weer even naar buiten.
was een geslaagde dag

groetjes ,, stefanoover mij

Home
mijn profiel
archieven
vrienden
Mijn foto's

LinksCategorieŽn


Recente dagverslagen

het weekend 12&13 juni
vrij. 11 juni 2010
don. 10 juni 2010
eerste verslag 9 juni 2010

Frienden

Hosting door HQ ICT Systeembeheer