Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Mijn sterretjes

29/1/2007 - Verjaardag Jefke

Gisteren is mijn neefje Jefke 9 jaar geworden, en wat is hij lekker verwend zeg; hij heeft een V-smile spelcomputer gekregen net zo eentje als ik heb met heel wat nieuwe spelletjes dus vanaf nu kunnen we spelletjes ruilen.....joeppie, zie ik wel zitten.

Ook was er familie zoals natuurlijk mijn ouders, mijn tante met Jefke, mijn andere tante, oma en mijn groot-tante (tante van mijn mama), en er was ook een heerlijke taart wel met chocolade en dat lust ik niet, maar gelukkig was oma (mijn meme) er die de chocolade er heeft af gedaan zodat ik toch van de lekkere taart kon smullen, en ze was heerlijk.

Mijn mama zal later wel foto's hier neer zetten, dan kunnen jullie ook zien dat we echt wel een feestje hadden, maar onze kodak ligt momenteel in de winkel er scheelt iets aan, en het  geheugenkaartje zit nog in de kodak wat niet zo slim was van mijn mama , maar tja het is zo.

Estelle,
0 Comments Post A Comment! Permanent Link

About Me

het reilen en zeilen van mijn leuke kinderen

Recent Posts

Verjaardag Jefke

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer