Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Stewardess Mandy (werken als stewardess!!!!) Hoe word je stewardess? Stewardess worden!!!

Home - Profile - Archives - Friends

jetlag en selectie grondstewardess/floorwalker klm

Posted on 8/9/2012 at 15:41

Hoi hoi,

Mijn vriendje zei tegen mij; kom, vandaag naar het strand want dit zijn de laatste dagen mooi weer in Nederland. Mmm...ik heb nog zoveel te doen...en bovendien heb ik nog een lichte jetlag van de vorige vlucht. Ik werd wakker met een dot watten in mijn hoofd. Vanmiddag ook nog een verjaardag. Ik heb het kado'tje al tijdens mijn verblijf in Amerika gekocht dus dat heb ik al in huis. Ze hadden uitverkoop bij de Cap en ik heb een superleuk truitje gekocht om kado te doen. Is de jarige vast wel blij mee.

Het nadeel van iets op de route kopen (op reis kopen) is dat je het niet snel meer kan ruilen. En om nou speciaal een vlucht aan te vragen om een zak met kleding te retourneren gaat mij een beetje te ver . Al zijn er wel stewardessen die dat doen.

 

Adecco grondstewardess en KLM Randstad floorwalker

Een lezeres van mijn blog die is gaan solliciteren bij Adecco voor grondstewardess is trouwens (weer) niet aangenomen. Balen voor haar. Nu zit ze in de race bij Randstad voor floorwalker. Ik hoop zo dat ze aangenomen wordt. Ik gun het haar echt! Ze is al door de test heengekomen en ook het eerste gesprek heeft ze heel goed gedaan. Over twee weken terugkomen voor een laatste gesprek. Toi toi toi! Ik ga duimen voor haar!

Ik hoop dat ze eindelijk op Schiphol mag gaan werken en dan natuurlijk in een uniform die zij aan wil. Ze heeft een tijdje bij de taxfree winkels gewerkt. Goed voor de ervaring maar het is niet wat ze echt wilde. Werken op de grond bij Randstad-KLM als floorwalker lijkt haar wel iets. Dus stuur ik haar alle goede vibes toe!!!

Liefs, Mandy


« Last Page :: Next Page »
Hosting door HQ ICT Systeembeheer