Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Onzin en Onrecht

Uitleg weblog

Posted in Nieuw

Deze weblog is speciaal bedoeld om ouders en kinderen hun hart te doen luchten.

Men kan via deze weblog of via de site van de stichting persoonlijk een mail sturen. Het bestuur zal zorgdragen voor publicatie. U kunt dit volledig anoniem, als u dit wenst vermeld dit dan op voorhand in uw email. Zodra uw verhaal is gepubliceerd kunnen mensen reageren op uw artikel. Dit kan onder het artikel, dus openbaar of via een persoonlijke mail aan ons bestuur, wij zullen dan wedrom zorgdragen voor een correcte overdracht naar de auteur van het artikel.

 

Let wel er gelden een aantal regels:

 

1-Hulpverleningsinstellingen mogen benoemd worden, echter houdt er rekening mee dat u niemand in persoon aanvalt. Wilt u iemand benadrukken doe dit dan doormiddel van mevr. of dhr. X.

 

2-Onderling stelt de stichting het op prijs dat als er om de een of andere reden wrijving ontstaat dit op een nette manier wordt uitgesproken. Houdt er rekening mee dat iedereen recht heeft op zijn/haar eigen mening.

 

3-Kinderen zijn ook welkom om hun kant van het verhaal te vertellen. Hun ervaringen zijn voor de stichting net zo veel waard als die van u en soms zijn deze nog meer waard. Om deze reden verzoeken wij u hiermee rekening te houden en u taalgebruik te beperken tot kindvriendelijk. ondanks uw begrijpelijke .

 

Wij hopen op deze manier een mooie weblog neer te zetten die er voor zorgt dat mensen met negatieve ervaringen steun kunnen vinden bij elkaar. Daarnaast probeert de stichting in te spelen op de wensen van hulpvragende ouders en kinderen. Wij werken dan ook ouder en kind gericht.

 

Met vriendelijke groetjes,

 

Het bestuur

Stichting Cherimoya  

04:47 - 9/12/2005 - comments {1} - post comment


Description
Onzin en Onrecht door ziekenfondsen en hulpverleners richting kinderen met problemen. Alles waarvan men vindt dat het Onzin of Onrecht is mag in deze weblog gepubliceerd worden. Europa is 1 en de kinderrechten zijn er voor ieder kind. In veel gevallen blijkt dit in de praktijk toch erg tegen te vallen. Samen staan we sterk, doe uw verhaal desnoods anoniem, maar laat uw stem niet verloren gaan.
Home
User Profile
Archives
Friends
Kids
Olivo
Recent Entries
- Uitleg weblog
Hosting door HQ ICT Systeembeheer