Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Stiekem flirten Home | Profile | Archives | Friends
De belevenissen van een getrouwde vrouw na het aanmaken van een profiel op een sex dating website.

Date26/7/2011

De afspraak met Bento komt snel dichterbij. Ik heb er zin in maar ben ook wel een beetje zenuwachtig. Hij is zo mooi en jong… Ik moet wel zorgen dat ik er op mijn best uit zie. Wat ga ik aantrekken? Ruim van te voren beslis ik wat ik die dag aan ga trekken, tot en met mijn lingeriesetje aan toe want je weet maar nooit… Een bezoek aan de kapper en een zonnebankje leek me ook geen overbodige luxe. Ik ben er helemaal klaar voor. Nog één dag te gaan… morgen zien we elkaar voor het eerst in real life. Spannend!!!

Ik open mijn mailbox en zie dat er een nieuw berichtje van Bento is. ‘Morgen’ is het onderwerp. Zou hij net zo uitkijken naar morgen als ik? Snel open ik het mailtje.

Mijn ogen schieten over de regels tekst maar na het eerste woordje weet ik al genoeg. Het mailtje begint met ‘sorry’. Bento zegt de afspraak af. Hij heeft besloten dat hij het zijn vriendin toch niet aan kan doen. Allemaal begrijpelijk en niets mis mee behalve dan dat hij erbij vertelt dat hij daar gisteravond achter was gekomen toen hij een afspraak had met een andere vrouw die hij op de site had leren kennen. Aangezien ik zelf contact met drie mannen van die site had, hield ik er wel rekening mee dat de mannen er ook meerdere contacten op nahielden maar van Bento had ik dat niet verwacht. Bento had mij namelijk meerdere malen verteld dat ik de enige was met wie hij contact had. Dom van mij om te geloven dat een man die liegt tegen zijn vriendin tegen mij wel eerlijk zou zijn. Heel dom. Ondanks het besef dat ik Bento eigenlijk helemaal nog niet ken en dat het ook vrij naïef was om hem zonder meer op zijn woord te vertrouwen voel ik me verdrietig. Ik had erg uitgekeken naar ons afspraakje.

Die avond ga ik op MSN in de hoop Bento te treffen. Ik hoop nog even dat hij van gedachten verandert en me tóch wil ontmoeten. Maar Bento is er niet. In plaats daarvan duikt Reinald op. Met hem chatten vrolijkt me al snel op en voordat ik het weet is Bento volledig uit mijn gedachten verdwenen. Reinald is leuk en… hij is de volgende dag in de buurt. Hij stelt voor me te ontmoeten voor een kopje koffie. Ik hoef niet lang na te denken. Natuurlijk kan ik hem de volgende dag ontmoeten. Ik was immers al helemaal klaar voor een date en met een oudere man als Reinald loop ik vast niet het risico dat hij ineens ‘cold feet’ krijgt. Misschien zijn oudere mannen zo gek nog niet.

Veel te vroeg schrik ik wakker. Vandaag ga ik Reinald ontmoeten! De laatste keer dat ik een eerste date had is meer dan 25 jaar geleden. Kan ik het nog wel? Flirten? Een man verleiden? Met mijn man hoef ik mijn best niet meer te doen. Als ik zin in seks heb, hoef ik alleen maar tegen hem aan te kruipen als we naast elkaar in bed liggen. Een beetje strelen om duidelijk te maken wat ik wil en vervolgens krijg ik mijn zin. Niet dat ik iets te klagen heb over de seks thuis. We doen het gemiddeld zo’n 2 à 3 keer per week. Dat schijnt boven het gemiddelde te zijn voor stellen die zoals wij al zo lang samen zijn. Maar het is voorspelbaar. Heerlijk, misschien wel niet te evenaren maar voorspelbaar.

Reinald had me verteld dat hij niet van te veel make up of parfum hield. Tijdens het opmaken let ik er zorgvuldig op dat het er naturel uit blijft zien. En ik spuit maar een heel klein beetje eau de parfum op. Naakt voor de spiegel bekijk ik mijn lichaam. Ik trek een zwart kanten beha aan met een paars strikje en een bijpassende string. Draaiend voor de spiegel groeit mijn zelfvertrouwen. Tuurlijk vindt Reinald me lekker… hij mocht dan niet zo’n borstenman zijn… mijn billen mochten er ook best wezen. Ik bekijk ze in de spiegel terwijl ik een beetje voorover buig. Mijn handen plaats ik op mijn billen en knijp er een beetje in. Ze voelen lekker… wel stevig maar toch zacht. Ik stel me voor dat Reinald mijn billen zo beet zou houden terwijl hij achter me zou staan met zijn broek op zijn knieën. Hij zou mijn string opzij kunnen schuiven, mijn heupen naar zich toe kunnen trekken en me zo binnen kunnen dringen. Ik geef klapjes op mijn billen en werd steeds opgewondener van mijn fantasie. Net op het moment dat ik mijn vinger langs mijn string naar binnen laat glijden, kijk ik op de klok en zie dat ik op moest schieten. Ik lik mijn vinger af en loop naar de kast om mijn kleren te pakken.

Heel langzaam loop ik van de tramhalte naar het grandcafé waar we hebben afgesproken. De zenuwen gieren door mijn keel. Zou hij er nu al zitten? Hoe zou hij er uit zien? In het echt net zo aantrekkelijk als op de foto’s? Of zou hij veel ouder en/of dikker zijn? Zou hij er uit zien als een saaie schoolmeester? Hij gaf een paar dagen in de week les. Waar en wat hij doceerde wist ik niet. Reinald was erg voorzichtig met het vertrekken van privé gegevens. Ik wist niet eens of Reinald wel zijn echte naam was of waar hij precies woonde. De rest van de week was hij druk bezig met zijn eigen bedrijf waarvan ik alweer geen idee had wat voor bedrijf dat was. Maar blijkbaar was hij er vaak voor op pad want hij kon een uurtje koffiedrinken met mij zonder problemen verantwoorden.

Ik kijk naar mijn reflectie in de ruiten van de winkels. Ik heb zwarte laarzen aan met hoge hakken. De hoogste hakken die ik in mijn bezit heb. Ik hou er rekening mee dat Reinald 1m99 is. Zelfs met mijn hoogste hakken aan zal ik me een dwergje voelen naast hem. Dat vind ik een opwindend idee. Zo’n grote man waar ik als klein vrouwtje geen andere keus bij zal hebben dan me aan hem overgeven. Ik hoop dat ik hem zo zal kunnen opgeilen dat er een moment zal komen dat hij me stevig zal grijpen en me nemen zoals hij dat het lekkerst vindt. Maar nu eerst maar eens kennis maken.

Ik hoor mijn schoenen tikken op de stoep. Steeds dichterbij… ik zal er nu binnen een minuutje zijn. Mijn hart tikt veel te snel en mijn handpalmen zijn klam. Met elke stap fladdert mijn zwarte rok rond mijn benen. Er boven draag ik een strak truitje met een giletje. Alles in het zwart. Dat kleurt mooi bij mijn donkere haren en maakt dat mijn groene ogen nog meer opvallen. Ik vertel mezelf voor de laatste keer dat ik er goed uitzie, haal diep adem en loop de laatste meters naar de ingang van het café. Wat zal ik doen als hij heel erg tegen valt? Stiekem omdraaien voordat hij mij ziet?

Te laat! Zodra ik opzij kijk herken ik hem. Een lange man met een bril en donker haar zit aan een tafeltje in de hoek en steekt zijn hand naar me op. Er gaat een schok door mijn lichaam. Wat is dit eng! Ik loop naar hem toe en fluister bijna: ‘Hi, Reinald.’

Reinald staat op en geeft me drie zoenen op mijn wangen. Daarna gaan we allebei weer zitten en hij vraagt wat ik wil drinken. Terwijl hij twee cappuccinos bestelt bekijk ik hem eens goed. Hij is leuk. Misschien wel leuker dan ik verwacht had. Maar wat is het eng om hem recht in zijn ogen te kijken. Mooie groene ogen met lange zwarte wimpers. Ik word er verlegen van. Reinald kijkt me een tijdje stilzwijgend aan. Dan zegt hij met een diepe mannelijke stem: ‘Je bent mooi!’ en glimlacht naar me.

Ik zie zijn wang een zenuwtrekje maken. Is hij net zo nerveus als ik?

Reinald pakt mijn hand en vraagt zachtjes: ‘En ik? Vindt je me mee of tegenvallen?’

Vluchtig kijk ik hem aan en antwoord dat hij absoluut niet tegen valt. ‘Je bent leuk!’ zeg ik ‘erg leuk!’

Verlegen vervallen we na de constatering dat we ons beiden tot elkaar aangetrokken voelen in een gesprek over onze kinderen, hobbies en werk. Ik kan me slecht concentreren op wat hij me vertelt. In gedachten ben ik met hem alleen en laat ik mijn handen zijn lichaam verkennen. Ik kijk naar zijn lange benen onder de tafel. Zo verleidelijk…. Niemand die het zou zien en ik zou hem even kunnen aanraken. De glimlach die bij die gedachte op mijn gezicht verschijnt probeer ik te verbergen door op mijn onderlip te bijten. Zachtjes leg ik mijn hand op zijn been. Even voel ik hem verstarren maar snel ontspant hij weer en kijkt me glimlachend aan. Ik verplaats mijn hand langzaam over zijn been. Helemaal tot aan zijn knie en daarna langzaam via de binnenkant weer terug. Vlak voor zijn kruis stop ik en laat mijn hand liggen. Mijn pink drukt zachtjes tegen zijn ballen.

We zijn gestopt met praten. Mijn ogen zijn gefixeerd op zijn lippen die ik dolgraag wil zoenen. Hij heeft mijn andere hand gegrepen en kietelt mijn handpalm met zijn vingers.

Kus me! Kus me! Kus me! schreeuwt het in me. Ik wil hem. Ik wil hem zo graag.

Reinald kijkt om zich heen en buigt naar voren. Hij drukt zijn lippen op de mijne en vrijwel meteen voel ik hoe zijn tong de mijne vindt. Ik laat mijn hand naar zijn kruis glijden en voel dat hij al behoorlijk opgewonden is. Plotseling stopt hij met zoenen en gaat weer rechtop zitten. Ik wil meer. Ik heb nog lang niet genoeg gehad dus druk me tegen hem aan voor meer. Maar Reinald schudt snel nee en fluistert: ‘We zitten voor het raam!’

Teleurgesteld leun ik weer achterover. Hij heeft natuurlijk gelijk. Het is veel te link om dit voor het raam te doen. Wat als iemand ons zou zien?! Is zoenen ook al vreemdgaan? Dus het is nu eigenlijk al gebeurd? Ik heb mijn man bedrogen? Even laat ik die gedachte bezinken en kom tot de verbazingwekkende conclusie dat ik me helemaal niet schuldig voel. Ik voel me heerlijk. En ik wil nog veel meer.

Plotseling voel ik Reinald’s hand over mijn been onder mijn rok glijden. Hij kijkt me met een stoute glimlach aan en terwijl zijn hand verder schuift tot hij met één vingertopje hard tegen mijn klitje duwt stelt hij voor om af te rekenen en een stukje te gaan lopen. Ik knik bevestigend hoewel het buiten regent en ik helemaal geen zin heb om nat te worden. Reinald houdt de deur voor me open en vraagt: ‘Of zullen we even in mijn auto gaan zitten? Daar zitten we droog en hebben we meer privacy dan hier.’

Dat idee bevalt me wel. We steken de straat over naar de parkeergarage en daar wijst hij me al snel zijn auto. Een zilverkleurige MPV met twee kinderstoeltjes op de achterbank. In de auto zet hij zijn bril af en trekt me naar zich toe. Nu glijden zijn handen heel snel onder mijn kleding terwijl hij me hartstochtelijk begint te zoenen. Ik voel mijn lichaam reageren. Dit gevoel heb ik lang niet gevoeld, het is alsof ik in vuur en vlam sta. Zijn handen voelen zo anders dan de vertrouwde handen van mijn man, hij ruikt anders, smaakt anders en hij windt me enorm op. Ik begin de knoopjes van zijn overhemd los te knopen en lik zijn borst en nek. Daarna trek ik mezelf een stukje terug om zijn lichaam te kunnen bekijken. Zijn borst is lichtgespierd van boven en niet erg behaard. Ik vind hem er lekker uit zien. Terwijl ik bezig ben zijn riem los te maken voel ik dat hij een zacht buikje heeft. Daar begin ik zoentjes op te geven zodra ik zijn riem los heb en zijn boxer naar beneden aan het trekken ben zodat ik zijn inmiddels harde lul uit zijn benarde situatie kan bevrijden. Even kijk ik hem aan voordat ik hem begon te likken. Over de volledige lengte van zijn pik tot ik bij de eikel kom en daar zachtjes mijn lippen omheen leg. Mijn tong speelt met het natte topje van zijn stijve lul en ik hoor hem zachtjes kreunen. Ik kijk naar hem tussen mijn wimpers door en zie hoe hij zijn hoofd achterover in zijn nek heeft gelegd en zijn ogen gesloten heeft. Plotseling glij ik helemaal over zijn lul heen en neem hem diep in mijn keel. Hij smaakt lekker en is heel glibberig. Reinald kreunt harder en legt zijn hand op mijn achterhoofd. Hij wrijft door mijn haar en duwt me zachtjes naar zich toe. Plotseling duwt hij me hard naar beneden en fluistert ‘Er lopen mensen langs. Niet bewegen!’ Maar zijn lul duwt zo diep in mijn keel dat ik moeite heb om adem te halen en ik beweeg een beetje om lucht te kunnen krijgen en te slikken. Dan hoorde ik Reinald plotseling uitroepen: ‘Oh nee… ik ga komen… ik kan het niet meer stoppen!’ en hij gaat verwoed op zoek naar een zakdoekje of iets om het in op te kunnen vangen. Op dat moment besluit ik mijn lippen steviger om hem heen te drukken en hem nog eens lekker diep in me te stoten. ‘Ooooh!’ zucht hij veel te hard en ik voel zijn warme zaad in mijn keel spuiten. Ik kan weinig anders doen dan slikken terwijl zijn lichaam naschokt van zijn orgasme. Wanneer ik omhoog kom zie ik een familie aan komen lopen op weg naar de auto die naast ons geparkeerd staat. Snel fatsoeneert Reinald zijn kleding en gaat rechtop zitten.

Ook ik trek alles weer recht en veeg mijn mondhoeken schoon. De familie naast ons lijkt uren bezig te zijn met spullen in de auto te laden en rond te lopen.

Reinald kijkt op zijn horloge en begint zich te verontschuldigen omdat het tijd is om naar zijn zakelijke afspraak te gaan. We lopen samen naar de betaalautomaat van de parkeergarage en nemen afscheid naast de trap. We zoenen en spreken af elkaar de volgende keer in de privacy van een hotelkamer te ontmoeten zodat we ongestoord van elkaar kunnen genieten.

De rest van de dag verloopt vreemd genoeg zoals gebruikelijk. Terwijl ik het gevoel heb dat iedereen aan me kan zien wat ik die ochtend voor stouts heb gedaan, heeft in werkelijkheid niemand dat in de gaten. En terwijl ik Reinald’s after shave maar blijf ruiken aan mijn lippen, zelfs na 5 keer mijn gezicht wassen en mijn tanden poetsen, schijnt niemand anders dat te ruiken. Kunnen we hier dan echt zomaar mee wegkomen? Het verbaast en verheugt me tegelijkertijd. We gaan snel weer afspreken en dan zal ik er eindelijk eens achter komen hoe het is om met een andere man te neuken.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Snoepwinkel24/7/2011

De daaropvolgende weken breng ik heel veel tijd achter mijn computer door. De website werkt verslavend. Wat is het heerlijk om profielen te lezen, fotoverzoeken te doen en te kijken wat voor lekkers er allemaal te halen is op de site. De vergelijking met een grote snoepwinkel waar ik mag pakken zoveel ik wil komt meer dan eens bij me op. Niet dat alle mannen even lekker zijn. Er zijn er genoeg bij waarvan ik denk dat ik het daar nog niet mee zou willen doen al waren we de laatste twee personen op aarde. In sommige gevallen best jammer omdat de man in kwestie verder heel erg charmant was. Maar het oog wil ook wat, zeker als het om seks gaat.

Maar in korte tijd vind ik drie mannen die me erg opwindend lijken.

Als eerste Giovanni, de Italiaanse man waar ik al binnen 10 minuten contact mee had. We hebben inmiddels al veel gechat en de nodige foto’s uitgewisseld. Ik weet inmiddels één ding zeker: ik wil hem! Tijdens de eerste paar chat sessies hebben we wat beter kennis gemaakt. Hij is een hele aardige en intelligente jongen. Heel erg mooi en vreselijk geil. We waren er samen al uit dat we beiden op onze sekspiek zitten. Hij bijna (mannen beleven hun seksuele piek op hun 25ste wist Giovanni me te vertellen) en ik zit er bovenop. Dat laatste besefte ik inmiddels al. Zoveel als ik tegenwoordig aan seks denk!! Dat is heel anders dan 10 jaar geleden toen ik nog voornamelijk met de kinderen bezig was en seks alleen een bijzaak was waar ik mijn man gelukkig mee kon houden. Maar nu voel ik vaak bij het ontwaken al een warm verlangen tussen mijn benen. Als mijn man uit bed is, speel ik vaak met mezelf. Meestal even snel en zo zachtjes mogelijk. De kinderen lopen immers ook al door het huis dan. En tegenwoordig als ik mijn vingers in mijn natte kutje laat glijden en mijn klitje wrijf denk ik aan Giovanni. En aan de fantasieën die we besproken hebben met chatten. Al bij één van de eerste chat sessies stelde hij voor samen ‘een verhaaltje’ te schrijven. Om een voorstelling te maken van hoe zo’n ontmoeting tussen ons in zijn werk zou gaan. We zouden samen ergens wat gaan drinken en een plekje opzoeken waar we wat privacy hadden. Hij stelde voor dat ik een rok aan had en geen slipje zou dragen. Hij wilde stiekem zonder dat iemand het zou zien zijn hand onder mijn rok laten glijden en mijn kut voelen. En hij zou de juiste kleding dragen zodat ik mijn hand in zijn broek zou kunnen laten gaan en zijn harde pik voelen. Als de omstandigheden het toe zouden laten zou hij hem misschien uit zijn broek kunnen halen en ik bij hem op schoot kunnen gaan zitten. Ik zou me over hem heen laten zakken zodat zijn lul diep in mijn kutje zat en dan gewoon rustig blijven zitten alsof er niets aan de hand was. Wat een vreselijk geil idee. Gewoon in een café met een pik in me zitten. En nog wel zo’n lekkere grote dikke. Giovanni had me inmiddels een foto gestuurd waarop hij naakt voor de spiegel stond. Zijn borst was prachtig gespierd en helemaal gladgeschoren. Het wasbordje dat ik vermoedde was inderdaad aanwezig. Hij hield zijn heerlijke lul stevig in zijn hand en op de foto zag ik een druppel geil vocht uit het gaatje komen. Als ik naar die foto keek, kreeg ik zin om die druppel af te likken en te proeven hoe deze goddelijk uitziende man smaakte.

Na het sturen van deze foto vroeg Giovanni om een wat gewaagdere foto van mij. Ik vond dat hij dat wel verdiend had dus toen ik weer eens alleen thuis was trok ik de stoute schoenen aan. Na lekker gedoucht en alles mooi geschoren te hebben trok ik een sexy lingeriesetje aan. Een zwart doorzichtig hemdje dat tussen mijn borsten met een rood strikje samengebonden was. Mijn borsten waren duidelijk zichtbaar en mijn tepels prikten tegen de stof. De bijpassende string was eveneens doorzichtig. Over het bed spreidde ik een rood satijnen laken uit. Ik pakte mijn statief en stelde de zelfontspanner van mijn fototoestel in. Nu snel op het bed gaan liggen. Ik wist drie spannende foto’s te maken. Op de eerste foto had ik mijn setje nog aan maar poseerde uitdagend waarbij ondanks de stof die mijn lichaam bedekte toch weinig aan de fantasie over hoefde te blijven. Op de tweede foto had ik mijn string uitgetrokken en mijn benen gespreid. Op deze foto was mijn kutje duidelijk zichtbaar en zag er naar ik hoopte uitnodigend lekker uit. Op de laatste foto had ik me van al mijn kleding ontdaan en had mijn grote zwart met zilveren dildo gepakt. Terwijl ik die diep in me stootte en mezelf naar een hoogtepunt bracht klikte de camera precies op het juiste moment.

Toen ik later achter mijn computer de foto’s nog eens bekeek was ik best tevreden met het resultaat. Ik mocht dan geen 20 meer zijn, die foto’s waren zonder meer opwindend. Mijn lichaam zag er lekker uit met haar ronde vormen. Flinke heupen en borsten, een smalle taille. Mijn benen en armen waren nog stevig dankzij de bezoeken aan de sportschool. Alleen mijn buikje was wat zachter nu maar dat kon je op de foto’s niet zien. Mijn lange donkerbruine steile haren hingen een beetje voor mijn gezicht waardoor mijn felgroene ogen opvielen en ik een zwoele uitstraling had. Ik was erg benieuwd naar Giovanni’s reactie.

Die liet niet lang op zich wachten. Hij vertelde me dat hij me heerlijk vond en startte meteen een geile chat waarin hij me vertelde wat hij allemaal met me zou willen doen. Hij was op zijn werk maar stelde voor naar het toilet te lopen zodat we even zouden kunnen praten. Elkaars stem eens horen. Ik gaf hem mijn mobiele nummer en al snel hoorde ik zijn mooie stem fluisterend in mijn oor. Hij vertelde me hoe geil hij was geworden van het zien van mijn foto’s en dat hij nu met zijn harde kloppende lul in zijn hand stond. Hij vroeg of ik mijn dildo nog eens wilde pakken en of we elkaar samen naar een orgasme zouden kunnen praten. Natuurlijk deed ik dat meteen. Het was zo geil en spannend om zijn stem geile woordjes in mijn oor te horen fluisteren terwijl ik de dildo steeds sneller in mezelf stootte. Ik liet hem het soppende geluid horen en vertelde hem hoe graag ik hard door hem geneukt wilde worden. Ik stelde me voor hoe hij zichzelf aftrok. Het was zo geil en lekker. Steeds heviger begon hij te hijgen tot ik hem hoorde klaarkomen. Dat was net het laatste beetje wat ik nodig had om ook tot een hoogtepunt te komen. Trillend en kreunend van genot hield ik mijn telefoon tegen mijn lippen zodat Giovanni mee kon genieten.

De spanning met Giovanni loopt steeds hoger op en ik wil dolgraag een date met hem plannen. Hij is echter nog terughoudend, bang voor de gevolgen van overspel, bang dat hij zich schuldig zal voelen tegenover zijn vriendin of dat het aan het licht zal komen.

 

Ondertussen is er nog een andere leuke man waar ik contact mee heb. Een 24 jarige student die nog bij zijn ouders woont. Bento is van Portugese afkomst en is ook heel erg knap. Hij is heel sportief, heeft een zo mogelijk nog mooier lichaam dan Giovanni maar komt een stuk onschuldiger over. Hij heeft een beetje hetzelfde verhaal als Giovanni. Nog steeds samen met zijn eerste vriendin en de sleur is er een beetje ingeslopen. Bento zal geen ‘kut’ of ‘pik’ zeggen. En hij heeft het over ‘met iemand naar bed gaan’ en ‘orale seks hebben’ in plaats van neuken en pijpen/beffen zoals Giovanni. Dat laatste heeft Bento nog nooit mogen ervaren. Zijn vriendin vindt dat vies, vertelt hij me. Ook hebben ze maar hooguit één keer in de week seks en is het altijd standje missionaris. Hij zou graag meer experimenteren en wil graag van mij leren. Naar Bento durf ik de foto’s die ik van mezelf gemaakt heb (nog) niet te sturen. Ik ben bang dat het hem af zal schrikken. Maar het klikt heel goed met chatten. We praten over veel meer dingen dan alleen seks en willen er beide graag achter komen hoe dat in het echte leven zou zijn. Dus we prikken een datum. We willen naar de kust, een hapje eten en wie weet… als het in real life ook klikt zijn er daar vast wel plekjes te vinden in de duinen of een bunker bijvoorbeeld waar we even samen kunnen zijn. Ik neem me al voor om hem de pijpbeurt van zijn leven te gaan geven. Het idee dat hij dat nog nooit meegemaakt heeft windt me vreselijk op.

 

Terwijl ik de dagen aftel tot mijn afspraakje met Bento leer ik nog een andere man kennen via de website. Deze keer een oudere man. Hij is 47. In eerste instantie wilde ik hem alleen om zijn leeftijd al afwijzen omdat ik ervan overtuigd was dat ik alleen op jongere mannen viel maar hij klonk zo leuk in zijn berichtjes dat ik toch maar een fotoverzoek deed. En dat viel niet tegen. Hij had een flinke bos donker haar en mooie groene ogen. Hij was heel lang en breed. Niet afgetraind als Giovanni en Bento maar met een beetje een buikje. Hij droeg een pak en een bril op de foto’s die hij me stuurde. Een beetje een ‘nerd’ misschien maar hij was knap en zijn lengte (1m99) en postuur wond me op. Reinald iss afkomstig uit Friesland maar woont met zijn tweede vrouw en vier kinderen, waarvan twee uit zijn eerste huwelijk, in Noord Holland. Hij vertelde me dat hij nu 12 jaar samen is met zijn tweede vrouw maar dat hij wel weer eens wat anders wil. Zijn vrouw heeft zelden zin in seks en hij heeft een hoge seksdrive. Hij had al eens met haar besproken om bijvoorbeeld naar een parenclub te gaan. Swingen leek hem wel wat maar voor haar was het onbespreekbaar. Nadat hij haar had verteld dat hij de behoefte voelde om seks met een andere vrouw te hebben, hadden ze een paar maanden in een relatie-dip gezeten omdat zijn vrouw er onzeker van was geworden. Ze begreep niet waarom zij niet voldoende voor hem was en dacht dat hij niet meer van haar hield.

Maar zijn behoefte kan hij niet onderdrukken dus nu zit hij op die site, op zoek naar een stiekem avontuurtje. Met Reinald kan ik tot diep in de nacht chatten. We praten over van alles maar hebben ook sex-chats zoals ik met Giovanni heb. Vannacht heb ik hem de foto’s van mezelf gestuurd en hem uitvoerig beschreven hoe ik seks met hem zou willen hebben als ik op dat moment bij hem in zijn kamer was geweest. Hoe ik eerst op zijn schoot zou komen zitten met mijn rug naar hem toe zodat hij mijn borsten zou kunnen pakken terwijl ik me over hem heen zou laten zakken. En vervolgens zou ik over zijn bureau heen gaan hangen zodat hij me op zijn hondjes zou kunnen neuken. Ook Reinald maakt me geil. Drie mannen, alledrie spannend, opwindend en leuk. Met Bento heb ik afgesproken maar ook Reinald wil me graag in het echt ontmoeten. En Giovanni… zou die de moed vinden om de stap ook te wagen? Wat doe ik dan? Met alle drie afspreken? Van een vijfentwintigjarig monogaam bestaan is die overstap wel heel erg groot. Maar wie moet ik kiezen?!!
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Heel fout20/7/2011

Veertig jaar vandaag, gelukkig getrouwd, drie kinderen, mooi huis, leuke vriendinnen ... wat wil ik nog meer?

Ik wil HEEL FOUT seks met een andere man. Waarom? Is het een midlifecrisis? Is het een behoefte aan afwisseling na sinds mijn 15e al met dezelfde man geweest te zijn? Komt het door die heerlijke jongen bij de fitness die me in vuur en vlam zette? Is het omdat mijn beste vriendin zo heerlijk verliefd is en ik jaloers ben op dat gevoel dat ik de rest van mijn leven niet meer zal mogen voelen? Heb ik iets destructiefs over me dat mijn gelukkige leventje wil verwoesten? Want het is natuurlijk onvermijdelijk dat als het ooit uitkomt dat het begin zal zijn van een heleboel ellende en misschien zelfs wel het einde van mijn huwelijk.

En tóch... trek ik de stoute schoenen aan en schrijf me in op een seks datingsite voor mensen die in een relatie zitten en op zoek zijn naar stiekeme seks. Fouter kan bijna niet. Als het met die lekkere jongen bij de fitness was gebeurd had ik nog kunnen zeggen dat het me was overkomen... dat hij zo'n verlangen in me losmaakte dat ik hem gewoon niet kon weerstaan. Maar dit... bewust op zoek gaan... stond dat niet gelijk aan moord met voorbedachte rade?

Met kloppend hart en trillende handen maak ik een profiel aan met behulp van een e-mail adres dat ik speciaal voor deze gelegenheid heb aangemaakt. Het is fijn om alleen thuis te zijn. De kinderen op school, man op het werk, ik kan rustig nadenken over de voorbereiding van mijn 'misdaad'. Eerlijk schrijf ik in mijn profieltekst dat ik gelukkig getrouwd ben en daar absoluut geen verandering in wil brengen. Maar dat ik de kriebels van een nieuw contact mis en dat graag weer zou willen beleven. Daarnaast vertel ik dat ik nieuwsgierig ben naar seks met een andere man omdat ik in mijn hele leven nog maar één sekspartner gehad heb. Ik twijfel of ik erbij zal zetten dat ik het liefst een jongere man heb. De jongen bij de fitness was 23 jaar en zo mooi. Hij beheerste een jaar lang al mijn seksfantasieën. Het leek me een heerlijk idee om met zo'n jonge God het bed te delen. Maar tegelijkertijd moest ik wel sterk in mijn schoenen staan om dat aan te kunnen. Ik was zelf natuurlijk niet meer zo mooi als hij. De nodige rimpeltjes, zwangerschapsstriemen en een veel minder elastische huid dan meiden van zijn leeftijd. Ik besloot er maar geen leeftijd bij te zetten. Wel dat ik een man zocht die langer was dan ik (met mijn 1m 65 moest dat toch niet zo moeilijk zijn?) en niet grijs of kaal.
En ja... wat zocht ik? Een one night stand? Een affaire? Ik wist het niet... Een one night stand was waarschijnlijk de meest verstandige keuze... maar zou ik dat kunnen? Na één keer zinderende seks er een punt achter zetten? Ik besloot one night stand in te vullen. Het zou jonge mannen misschien wel meer aantrekken als ze zouden lezen dat ik niet meer wil dan seks.

Nu is mijn profiel klaar. Ik heb een beetje rondgekeken naar de mannen op de site maar foto's zijn pas beschikbaar nadat je een verzoek hebt gedaan. Ik denk dat ik maar afwacht of er iemand op mij reageert. Gewoon een dag of twee laten rusten en dan weer eens kijken.

Leuk voornemen maar dat lukt me niet. Binnen tien minuten log ik al weer in om te kijken. En er staat dat ik een berichtje heb ontvangen. Dat is snel! En wat is dat spannend! Ik open het berichtje. Het profiel van de man vertelt me dat hij 22 jaar is, half Italiaans, zwart haar en bruine ogen heeft en 1m80 is. Hij heeft een HBO opleiding en werkt als manager bij een internationaal bedrijf in Den Haag.
Hij vertelt me dat hij ook al sinds zijn tienerjaren samen is met dezelfde vriendin en net als ik graag eens wil weten hoe seks met een ander zou zijn. Hij woont nu samen met zijn vriendin waar hij ook graag mee wil trouwen en kinderen krijgen. Maar nu wil hij eerst nog even genieten van het leven, hij wil wat spannende momenten beleven en wel het liefst met een oudere vrouw. Hij schrijft dat dat altijd al een fantasie van hem is geweest.
Ik klik op zijn foto en zie twee foto's van een prachtige jongen. Op één foto draagt hij een donker pak met stropdas en met zijn zwarte haren en zonnebril ziet hij er uit als een model. Op de tweede foto heeft hij een strak wit V-hals shirt aan wat duidelijk laat zien dat hij een mooie gespierde borst heeft, waarschijnlijk zelfs met een six-pack.

Ik twijfel... is dit wel echt? Is dit niet té mooi om waar te zijn?

De jongen vraagt toestemming om mijn foto's te zien en stelt voor om eens te chatten om te kijken of er een klik is.
De twijfel overwin ik snel. Wie niet waagt, wie niet wint. Ik schrijf hem terug dat ik hem erg leuk vind en graag verder kennis met hem wil maken....

1 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer